הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדידת פרמטרים להתקדמות

• פותח/ת השרשור Dag
  • פורסם בתאריך

Dag

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
124
95
6
אהלן,
יש פה אנשים שמודדים היקפים (ידיים, וכו') על מנת לעקוב אחרי התקדמות?

קניתי בEBAY מד אחוזי שומן קליפר, משהו פשוט ב10 דולר בערך, ועוד מד היקפים שנראה נוח בכמה גרושים.
יש מישהו שעושה את זה? זה אפקטיבי או שמספיק לראות עלייה במשקל ובמשקלי עבודה?

ובמידה וזה משהו מומלץ, איך ואיפה מודדים בדיוק? (אחוזי שומן אני יכול למצוא לבד הוראות כי זה קצת טריקי ממה שהבנתי וצריך למדוד בכמה מקומות, אבל היקף של ידיים למשל ושל שרירים אחרים שניתן למדוד לבד... איך ואיפה?)

קודם קודם יצאתה פראיר שקניתה את בקליפר כי הדיוק שלו שווה לתחת הדבר היחיד שאולי הייתי קונה זה מודד היקפים.
בעיקר אנשים לפחות אני מודד ידיים (אני פשוט רגיל כבר אבא שלי הדביק אותי:))
אתה מוצא איפה יש את הפיק הכי גדול ומודד אותו זה לא משהו מסובך לגביי שאר המקומות זה גם לפי דעתי אותו הדבר.
לגביי אחוזי השומן תעלה תמונות לאתר ואנחנו נעשה את העבודה בשבילך:)

• פותח/ת השרשור
קודם קודם יצאתה פראיר שקניתה את בקליפר כי הדיוק שלו שווה לתחת הדבר היחיד שאולי הייתי קונה זה מודד היקפים.
בעיקר אנשים לפחות אני מודד ידיים (אני פשוט רגיל כבר אבא שלי הדביק אותי:))
אתה מוצא איפה יש את הפיק הכי גדול ומודד אותו זה לא משהו מסובך לגביי שאר המקומות זה גם לפי דעתי אותו הדבר.
לגביי אחוזי השומן תעלה תמונות לאתר ואנחנו נעשה את העבודה בשבילך:)

למה הקאליפר לא מדויק? דווקא המכשיר האלקטרוני שמודד את כפות הידיים במכון כושר נראה לי ממש לא מדויק, בהתחשב בכל הפרמטרים שיכולים להשפיע עליו (לחות, זיעה, ועוד מיליון דברים דומים שבאים מחוץ ומתוך הגוף). מה שכן, יכול להיות שהקליפר זול מידי ובגלל זה הדיוק שלו לא שווה 😃

לגבי איך למדוד - הצלחתי ממש עכשיו למצוא מאמר באנגלית, למי שמעוניין
http://www.bodybuilding.com/fun/drobson207.htm

למה הקאליפר לא מדויק? דווקא המכשיר האלקטרוני שמודד את כפות הידיים במכון כושר נראה לי ממש לא מדויק, בהתחשב בכל הפרמטרים שיכולים להשפיע עליו (לחות, זיעה, ועוד מיליון דברים דומים שבאים מחוץ ומתוך הגוף). מה שכן, יכול להיות שהקליפר זול מידי ובגלל זה הדיוק שלו לא שווה 😃

לגבי איך למדוד - הצלחתי ממש עכשיו למצוא מאמר באנגלית, למי שמעוניין
http://www.bodybuilding.com/fun/drobson207.htm
לא נראה לי שאפשר לפרסם אתרים כאלה כאן אבל בכל זאת תודה על המידע:)

הקליפר זה האמצעי הכי מדוייק שיש בשוק מבחינת תועלת המכשיר והעלות, דרושה מיומנות מסויימת אבל זה נרכש.

---------- התגובה התווספה ב 02:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:21 ----------

dag יש לך קישור מאיפה הזמנת?
אנ יגם מחפש

• פותח/ת השרשור
הקליפר זה האמצעי הכי מדוייק שיש בשוק מבחינת תועלת המכשיר והעלות, דרושה מיומנות מסויימת אבל זה נרכש.

---------- התגובה התווספה ב 02:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:21 ----------

dag יש לך קישור מאיפה הזמנת?
אנ יגם מחפש

היי,
אין לי קישור כי אני לא בבית כרגע, אבל הזמנתי מאיביי. אין שום סיבה להעדיף ספציפית את מה שאני הזמנתי מכיוון שעדיין לא קיבלתי ואין לי מושג אם זה מכשיר טוב.
תריץ חיפוש באיביי:
body fat caliper

זה קליפר שהוא טוב יחסית

body-calipers.jpg

וקליפר זה אחלה מכישר כל עוד יודעים לקחת מדידות כמו שצריך (ג'קסון 7 הנוסחה המומלצת לפחות זה מה שאני מבצע). נכון לא הכי מדויק לעומת מיכשור מקצועי אחר (בודיפוד וכו') אבל נותן אחלה אינדיקציה ומגמות בהשוואה למדידים אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית