הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 4 קילו בשבועיים

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
אני בחיטוב איך זה טוב??
מה השינויים שצריכים להיות בשבועיים?
תודה לעוזרים

אני גם ירדתי משהו כזה בהתחלה אבל אל תצפה לירידה כזאת גדולה בהמשך, זה לוקח זמן ואין ברירה ולפעמים זה גם מייאש, אותי למשל שאני משקיע ונותן הכל ובקושי רואה תוצאות זה ממש מתסכל אבל אין ברירה

• פותח/ת השרשור
אני גם ירדתי משהו כזה בהתחלה אבל אל תצפה לירידה כזאת גדולה בהמשך, זה לוקח זמן ואין ברירה ולפעמים זה גם מייאש, אותי למשל שאני משקיע ונותן הכל ובקושי רואה תוצאות זה ממש מתסכל אבל אין ברירה

חחח מזה אין ברירב אם אתה חודש ואתה לא רואה שינויי כנראה שמשהו לא טוב בתפריט אצלך.. או אתה צריך לצאת לניטרלי

אני התחלתי את החיטוב ב-1 במאי ירדתי עד עכשיו 4 קילו~ ויש ירידה אבל לא רואה כל כך שינוי, אני עושה דל פחמימה ולפי מה שהבנתי בדל פחמימה הירידה היא איטית יותר, התפריט טוב כי אני בגרעון קלורי אני ממשיך עם החיטוב עד תחילת יולי אם יהיו תוצאות אז סבבה לגמרי ואני אהיה מרוצה אם לא אני אמשיך עוד קצת ואם עדיין לא יהיו תוצאות אני אתחיל מסה .

אני התחלתי את החיטוב ב-1 במאי ירדתי עד עכשיו 4 קילו~ ויש ירידה אבל לא רואה כל כך שינוי, אני עושה דל פחמימה ולפי מה שהבנתי בדל פחמימה הירידה היא איטית יותר, התפריט טוב כי אני בגרעון קלורי אני ממשיך עם החיטוב עד תחילת יולי אם יהיו תוצאות אז סבבה לגמרי ואני אהיה מרוצה אם לא אני אמשיך עוד קצת ואם עדיין לא יהיו תוצאות אני אתחיל מסה .

אז לא הבנת נכון.
זה תלוי בנתונים שלך, אולי אתה על אחוז שומן נמוך אז ברור שאתה תרד במשקל הרבה יותר לאט מבנאדם שעל אחוז שומן גבוה יותר, דל פחמימה או לא.

---------- התגובה התווספה ב 14:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:27 ----------

4 קילו בשבועיים זה סבבה להתחלה.

אני אכן על אחוז שומן נמוך אני מאמין 10-11~ גג..
תראה יש לי בעיה רוב הגוף שלי נראה חטוב אני מתכוון הידיים, הרגליים אבל הבעיה היא בבטן המסריחה הזאת, או שזה עודף עור שנשאר עליי מהירידה המטומטמת שעשיתי בעבר או שזה שומן עיקש ואני פשוט כבר מיואש ולא יודע מה לעשות.
אני רואה אנשים שהיו שמנים בעבר והגיעו לתוצאות מדהימות אבל למה אצלי זה לא קורה זה משגע אותי, אני עושה הכל בחיי מתמיד בתפריט, עושה אירובי, עושה תוכנית לינארית כל מה שצריך אבל זה פשוט מייאש.
להמשיך עם מה שאני עושה כרגע?

תראה יש לי בעיה רוב הגוף שלי נראה חטוב אני מתכוון הידיים, הרגליים אבל הבעיה היא בבטן המסריחה הזאת, או שזה עודף עור שנשאר עליי מהירידה המטומטמת שעשיתי בעבר או שזה שומן עיקש ואני פשוט כבר מיואש ולא יודע מה לעשות.
אני רואה אנשים שהיו שמנים בעבר והגיעו לתוצאות מדהימות אבל למה אצלי זה לא קורה זה משגע אותי, אני עושה הכל בחיי מתמיד בתפריט, עושה אירובי, עושה תוכנית לינארית כל מה שצריך אבל זה פשוט מייאש.

יהיה נחמד אם תעלה תמונת פרונט שנדע מה המצב...

יהיה נחמד אם תעלה תמונת פרונט שנדע מה המצב...

אם אתה רוצה אני אוכל לשלוח לך בפרטי אני מעדיף שלא לפרסם כי את התגובות אני יודע מראש..
אתה על 11 גג, רואה 4 קילו יורדים ב-7 שבועות, ומתבאס? מה עובר עליך?
שמע זה די מבאס, זה נכון שירדתי 4 קילו אבל אני לא רואה שינוי וזה מסתכל.
מצידי לא לרדת במשקל אבל לראות שינוי לטובה בגוף(למרות שזה לא אפשרי)
הגלידת חלבון שלי והמחשבה על סיום החיטוב ואיך אני אראה בסופו של דבר זה מה שמחזיק אותי חי.. :(

דרך אגב vitali מצטער על הפלישה לאשכול לא שמתי לב חחח

נערך לאחרונה:
זה הישג מצוין לרדת ארבע קילו באחוז שומן כזה, בתקופה כזאת. אל תתיאש, ואין לך מה לשנות. תמשיך כמו שאתה עושה. אגב, יש לך תמונה לפני? כי אם כן אני בטוח שתראה הבדל.

---------- התגובה התווספה ב 15:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:04 ----------

רגע, איזה גלידת חלבון? אני זוכר שפרסמת משהו ושכחתי מהמתכון הזה, תפרסם שוב בבקשה.

זה הישג מצוין לרדת ארבע קילו באחוז שומן כזה, בתקופה כזאת. אל תתיאש, ואין לך מה לשנות. תמשיך כמו שאתה עושה. אגב, יש לך תמונה לפני? כי אם כן אני בטוח שתראה הבדל.

---------- התגובה התווספה ב 15:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:04 ----------

רגע, איזה גלידת חלבון? אני זוכר שפרסמת משהו ושכחתי מהמתכון הזה, תפרסם שוב בבקשה.
כן יש לי תמונה של לפני אולי רואים שינוי אבל די מינורי. מקווה שיהיה בסדר.
והנה המתכון (מעולה בחיי זה מחזיק אותי חי בחיטוב הנורא הזה)
100 גרם יוגורט יווני
30 גרם גבינת קרם שמנת 5%
קצת קינמון
ממתיק
רוטב של ואלדן פרמז(לא חובה, אני לפעמים שם סירופ שוקולד\מייפל\קרמל)
אבקת חלבון(לא משנה איזה, אני משתמש לפעמים בקזאין ולפעמים ברגיל)
25 גרם חמאת בוטנים (שים כמה שבא לך)
אם אתה משתמש בקזאין תוסיף מים אחרת יצא לך עיסה ואם זה חלבון רגיל אל תוסיף מים.

לערבב טוב טוב ולהכניס למקפיא לשעתיים בערך (לא יותר אחרת זה יהיה ממש קפוא ולא כל כך טעים, אבל תמיד אפשר לחמם איזה 30 שניות במיקרו וזה יהיה בסדר)
אני אעלה תמונה בהזדמנות.

רוב הסיכויים שאתה לא 10 11% שומן אחרת לא היה באמת שאריות שומן בכרס בכאלה אחוזים.
אני במצב בדיוק כמו שלך ואני בערך 14 % נשאר לי קצת שומן במותניים ובבטן התחתונה.
כמובן להמשיך דיאטה + הרבה אירובי ,הרבה סבלנות ומוטיבציה ובסופו של דבר זה ירד.

רוב הסיכויים שאתה לא 10 11% שומן אחרת לא היה באמת שאריות שומן בכרס בכאלה אחוזים.
אני במצב בדיוק כמו שלך ואני בערך 14 % נשאר לי קצת שומן במותניים ובבטן התחתונה.
כמובן להמשיך דיאטה + הרבה אירובי ,הרבה סבלנות ומוטיבציה ובסופו של דבר זה ירד.
אני יודע מה אני אומר אני לא 14% זה בטוח.
אין לי שומן במותניים רק הבטן מציקה לי (בידיים וברגליים לא נראלי שאפשר להתחטב יותר מזה, הכוונה ברור שאפשר אבל האזורים האלה גם ככה חטובים כבר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית