עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם ירדתי משהו כזה בהתחלה אבל אל תצפה לירידה כזאת גדולה בהמשך, זה לוקח זמן ואין ברירה ולפעמים זה גם מייאש, אותי למשל שאני משקיע ונותן הכל ובקושי רואה תוצאות זה ממש מתסכל אבל אין ברירה
אני התחלתי את החיטוב ב-1 במאי ירדתי עד עכשיו 4 קילו~ ויש ירידה אבל לא רואה כל כך שינוי, אני עושה דל פחמימה ולפי מה שהבנתי בדל פחמימה הירידה היא איטית יותר, התפריט טוב כי אני בגרעון קלורי אני ממשיך עם החיטוב עד תחילת יולי אם יהיו תוצאות אז סבבה לגמרי ואני אהיה מרוצה אם לא אני אמשיך עוד קצת ואם עדיין לא יהיו תוצאות אני אתחיל מסה .
אני אכן על אחוז שומן נמוך אני מאמין 10-11~ גג..
תראה יש לי בעיה רוב הגוף שלי נראה חטוב אני מתכוון הידיים, הרגליים אבל הבעיה היא בבטן המסריחה הזאת, או שזה עודף עור שנשאר עליי מהירידה המטומטמת שעשיתי בעבר או שזה שומן עיקש ואני פשוט כבר מיואש ולא יודע מה לעשות.
אני רואה אנשים שהיו שמנים בעבר והגיעו לתוצאות מדהימות אבל למה אצלי זה לא קורה זה משגע אותי, אני עושה הכל בחיי מתמיד בתפריט, עושה אירובי, עושה תוכנית לינארית כל מה שצריך אבל זה פשוט מייאש.
להמשיך עם מה שאני עושה כרגע?
יהיה נחמד אם תעלה תמונת פרונט שנדע מה המצב...
שמע זה די מבאס, זה נכון שירדתי 4 קילו אבל אני לא רואה שינוי וזה מסתכל.אתה על 11 גג, רואה 4 קילו יורדים ב-7 שבועות, ומתבאס? מה עובר עליך?
כן יש לי תמונה של לפני אולי רואים שינוי אבל די מינורי. מקווה שיהיה בסדר.זה הישג מצוין לרדת ארבע קילו באחוז שומן כזה, בתקופה כזאת. אל תתיאש, ואין לך מה לשנות. תמשיך כמו שאתה עושה. אגב, יש לך תמונה לפני? כי אם כן אני בטוח שתראה הבדל.
---------- התגובה התווספה ב 15:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:04 ----------
רגע, איזה גלידת חלבון? אני זוכר שפרסמת משהו ושכחתי מהמתכון הזה, תפרסם שוב בבקשה.
אני אכן על אחוז שומן נמוך אני מאמין 10-11~ גג..
תראה יש לי בעיה רוב הגוף שלי נראה חטוב אני מתכוון הידיים, הרגליים אבל הבעיה היא בבטן המסריחה הזאת, או שזה עודף עור שנשאר עליי מהירידה המטומטמת שעשיתי בעבר או שזה שומן עיקש ואני פשוט כבר מיואש ולא יודע מה לעשות.
אני רואה אנשים שהיו שמנים בעבר והגיעו לתוצאות מדהימות אבל למה אצלי זה לא קורה זה משגע אותי, אני עושה הכל בחיי מתמיד בתפריט, עושה אירובי, עושה תוכנית לינארית כל מה שצריך אבל זה פשוט מייאש.
להמשיך עם מה שאני עושה כרגע?
אני יודע מה אני אומר אני לא 14% זה בטוח.רוב הסיכויים שאתה לא 10 11% שומן אחרת לא היה באמת שאריות שומן בכרס בכאלה אחוזים.
אני במצב בדיוק כמו שלך ואני בערך 14 % נשאר לי קצת שומן במותניים ובבטן התחתונה.
כמובן להמשיך דיאטה + הרבה אירובי ,הרבה סבלנות ומוטיבציה ובסופו של דבר זה ירד.