הלוג SS של Guyb

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אחרי האימון האחרון התחילו להיות לי קליקים בברך שמאל, ואחר כך כאבים והתנפח והמצב החמיר, הייתי אצל אורתופד אני צריך להיות עכשיו שבוע עם תחבושת אלסטית וקביים ואז לבוא שוב לביקורת לראות מה עושים.

• פותח/ת השרשור
ברוך השם.. הייתי היום אצל אורתופד אחר הוא אמר שניראה שיש לי רק דלקת והוא לא רואה משהו שקשור למיניסקוס.
ורק מנוחה עוד שבוע וחצי שבועיים ואני יהיה בסדר, ובשביל שנהיה בטוחים ב100% הוא אמר לי לבוא למומחה בירכיים חמישי שבוע הבא. אבל הוא אומר שניראה שהכל בסדר חוץ מדלקת.
בעזרת השם נחזור להתאמן בקרוב !;susss

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני כבר שבועיים בערך בלי אימונים.. אמרתי אני לא יכול יותר הרגשתי שאני משתגע, אז עשיתי היום לחיצת חזה ומתח כי הברך עדיין נפוחה עם קליקים כל צעד שאני עושה והמצב לא ניראה טוב..

בנץ' פרס:
60x5.
60x5.
60x5.

מתח:
14x68.
11x68.
10x68.

התזונה השבועיים האלה הייתה בקנטים כנראה מדיכאון או משהו חח עליתי 2 קילו בערך שומן נטו.
ירדתי ממש במשקלים כי אני אחרי שבועיים בלי אימונים.

מקווה שיהיה טוב לא יודע מה נסגר עם הברך הזאת נמאס לי כבר..

• פותח/ת השרשור
בגלל שאני לא יכול לעשות בינתיים דדליפט\ סקוואט, אני ימשיך עם FBW בלי רגליים עד שהברך תהיה בסדר, לקחתי תוכנית מהפורטל:

חזה:
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8x3
גב:
מתח בתוספת משקל 3x10
כתפיים:
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה (פרס) 3x6
יד אחורית:
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט W: 1x10
יד קידמית:
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 1x12
בטן:
כפיפת גו במכונה ייעודית 1x12

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה יגבר! גם אני מקווה, כבר מתחיל להלחיץ אותי שלפי מה שהאורתופד אמר הייתי כבר אמור להיות בסדר היום ואין שיפור בכלל..

אין לך מה להיות בלחץ גם לי הארוטופד אמר שהדלקת תעבור לי תוך 10 ימים וזה לא עבר לי, רק אחרי כמה ימים זה עבר בגלל המנוחה והכדורים והנה זה חזר לי שוב לפני שבוע

• פותח/ת השרשור
אין לך מה להיות בלחץ גם לי הארוטופד אמר שהדלקת תעבור לי תוך 10 ימים וזה לא עבר לי, רק אחרי כמה ימים זה עבר בגלל המנוחה והכדורים והנה זה חזר לי שוב לפני שבוע

אבל אצלי עברו עוד מעט 3 שבועות, דרך אגב הוא אפילו לא נתן לי כדורים, והמצב לא משתפר- הוא אפילו נהיה יותר גרוע..

• פותח/ת השרשור
אימון FBW ראשון, היום:

בנץ':
חימום.
60x8.
60x8 .
60x8.
מתח רחב:
74x10.
69x10.
69x10.
פרס בישיבה עם דמבלים:
14x6.
16x6.
18x6.
פשיטת מרפקים עם מוט W בשכיבה:
20x10.
כפיפת מרפקים עם דמבלים בישיבה:
12x12.

אני עושה את כל התרגילים (חוץ ממתח כמובן) בשכיבה\ ישיבה כי אני לא רוצה להפעיל לחץ על הרגליים\ ברכיים באמת שהכאב בברך שמאל הולך ונהיה יותר גרוע.

היה אימון בסדר.. לא הייתי כל כך מרוכז אבל העיקר שלא הייתי בכשל בשום דבר.

דרך אגב מה אמור להיות קצת ההתקדמות בתוכנית (FBW).
תודה.

---------- התגובה התווספה ב 13:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:37 ----------

מה בדיוק יש לך בברך?

אני לא יודע, זה התחיל פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=307483

והייתי אצל 2 אורתופדים, והרמה כל כך נמוכה בארץ, אין להם מושג מה הם אומרים, הראשון אומר לי אני לא יודע מה יש לך, יש לך הצטברות גדולה מידי של נוזלים אני לא יכול לראות אם זה מיניסקוס או משהו אחר, תחזור אחרי שבוע, אחרי שבוע היה שם אחד אחר שעשה לי רנטגן (שאי אפשר לראות ברנטגן שום דבר לגבי הרצועות) ואמר לי שבצילום הברך ניראת טוב וכנראה יש לי דלקת אבל הוא לא יודע, אז לנוח ולבוא עוד שבועיים וחצי למומחה בירכיים.

בינתיים המצב הוא שאין שיפור בכלל, אני צולע (אני לא יכול לקפל את הרגל בהליכה), וקליקים כאשר אני מקפל את הרגל, עם ברך נפוחה כבר שלושה שבועות עוד מעט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון FBW היום:
בנץ':
חימום
65x8.
65x8.
65x7 + 60x3.
מתח רחב:
75x10.
75x10.
75x7, 70x4.
פרס בישיבה עם דמבלים:
18 (כל יד) x חזרות6.
18 (כל יד) x חזרות6.
18 (כל יד) x חזרות6.
20x10
12x12.

אימון נחמד, המצב של הברך משתפר סוף סוף, עדיין יש קצת נפיחות אבל אני פחות צולע ומרגיש שהכאבים פוחתים.
זהו בסה"כ מרוצה מהיום.

• פותח/ת השרשור
אימון FBW:
בנץ':
חימום.
65x8.
65x8.
65x8.
מתח רחב:
75x10.
75x8 +70x2.
75x8+70x2.
המתח מתחיל להיות קצת יותר קשה מההתחלה.
פרס בישיבה עם דמבלים:
18 (כל יד) x חזרות6.
18 (כל יד) x חזרות6.
20 (כל יד) x חזרות6.
20x10.
12x12.

סה"כ מרוצה מהאימון, אכלתי טוב, ישנתי טוב והלך לי נחמד.

דרך אגב עליתי במשקל;
משקל עכשווי:
69.8.

• פותח/ת השרשור
אימון FBW היום:
בנץ':
67.5x8.
67.5x8.
67.5x8.
מתח רחב:
75x10.
75x9+ 70x1.
75x7+ 70x3.
המתח מתחיל להיות קשה.
פרס בישיבה עם דמבלים:
20 (כל יד) x חזרות6.
20 (כל יד) x חזרות6.
20 (כל יד) x חזרות6.
20x10.
12x12.
כפיפות בטן לצדדים וישר (רצוף) (כל החזרות לצדדים ביחד נחשבות חזרה אחת):
8x2.

אימון טוב, אכלתי טוב מאוד בסופ"ש (קצת יותר מידי מאוד אני חושב חח), ישנתי סביר, הצלחתי לעלות במשקלים בסה"כ מרוצה .

הכאבים בברך באים והולכים, עכשיו הם חזרו, אני לא יודע למה זה לא עובר כבר חודש +- מאז שהכאבים התחילו, יום חמישי הזה תור אצל מומחה בירכיים, נדע סוף סוף מה יש לי.

• פותח/ת השרשור
אימון FBW היום:
בנץ':
70x8.
70x7.
67.5x7.
הלך לי חרא היום, אני חושב שזה היה האימון הכי מגעיל שהיה לי בבנץ' עד היום.
מתח רחב:
75x10.
75x10.
75x6+70x4.
פרס בישיבה עם דמבלים:
20 (כל יד) x חזרות6.
20 (כל יד) x חזרות6.
20 (כל יד) x חזרות6.
22.5x10.
12x12.
כפיפות בטן לצדדים וישר (רצוף) (כל החזרות לצדדים ביחד נחשבות חזרה אחת):
8x2.

בסה"כ לא מרוצה מהאימון, אכלתי מצויין, ישנתי מצויין והלך לי חרא, נקווה שיהיה יותר טוב אימון הבא.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה, חזרתי עכשיו מהמומחה ברכיים. הוא אמר שהפיקות שלי גבוהות וקטנות מהרגיל. הוא אמר לי שככה המבנה גוף שלי ואין מה לעשות בשביל לשנות את זה.
לגבי הסקוואטים הוא אמר לי שהוא בעד להתאמן בחדר כושר וגם בעד סקוואטים לאנשים בלי בעיות אבל אצלי אני לא יכול לעשות סקוואטים בגלל המבנה של הברך, וכל עוד אני ימשיך לעשות סקוואטים אני כל שבוע יהיה אצלם וזה לא ייגמר לעולם.
בכל מקרה הוא קבע לי תור לעוד שבועיים לMRI שנראה שאין עוד דברים מסביב, למרות שלא ניראה לו, והוא אמר שהוא בטוח שהכאבים יחלפו גם עד אז.
כנראה אחרי שאני אבריא אני אצטרך לחשוב על דרך אחרת לפתח את הרגליים, לגבי דדליפט הוא אמר שאין בעיה אחרי שאני אחלים.

טוב אז ככה, חזרתי עכשיו מהמומחה ברכיים. הוא אמר שהפיקות שלי גבוהות וקטנות מהרגיל. הוא אמר לי שככה המבנה גוף שלי ואין מה לעשות בשביל לשנות את זה.
לגבי הסקוואטים הוא אמר לי שהוא בעד להתאמן בחדר כושר וגם בעד סקוואטים לאנשים בלי בעיות אבל אצלי אני לא יכול לעשות סקוואטים בגלל המבנה של הברך, וכל עוד אני ימשיך לעשות סקוואטים אני כל שבוע יהיה אצלם וזה לא ייגמר לעולם.
בכל מקרה הוא קבע לי תור לעוד שבועיים לMRI שנראה שאין עוד דברים מסביב, למרות שלא ניראה לו, והוא אמר שהוא בטוח שהכאבים יחלפו גם עד אז.
כנראה אחרי שאני אבריא אני אצטרך לחשוב על דרך אחרת לפתח את הרגליים, לגבי דדליפט הוא אמר שאין בעיה אחרי שאני אחלים.

אחרי שאתה עושה MRI ויש לך תוצאות\ניתוח תלך לרופא ספורט אחד לפחות כדי להיות נעול על הנושא.
לי אישית נשמע שהמומחה בירכיים שלך לא מבין מהחיים שלו, אבל אני לא רופא, ולכן ממליץ לך לעשות הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
אחרי שאתה עושה MRI ויש לך תוצאות\ניתוח תלך לרופא ספורט אחד לפחות כדי להיות נעול על הנושא.
לי אישית נשמע שהמומחה בירכיים שלך לא מבין מהחיים שלו, אבל אני לא רופא, ולכן ממליץ לך לעשות הנ"ל.

בינתיים שוב התחילו כאבים והתחלתי לצלוע,קודם ניראה שהכאבים באמת יעברו תוך שבועיים ולMRI ואז ניראה איך אני ממשיך.
-----------------------------------------------------------------------------
אימון היום:
כשהתחלתי את האימון לא הייתי מרוכז ולא הרגשתי כל כך טוב, ובאמצע האימון דפקתי ריצה לשירותים והקאתי את החיים שלי והלכתי הבייתה.
אין טעם לרשום תוצאות מהאימון היום ממה שעשיתי, הלך חרא.

באמת שאני כבר לא יודע מה עובר עליי בזמן האחרון.. לא הולך לי..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית