עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ווואייי איזה באסה.. תרגיש טוב
אין לך מה להיות בלחץ גם לי הארוטופד אמר שהדלקת תעבור לי תוך 10 ימים וזה לא עבר לי, רק אחרי כמה ימים זה עבר בגלל המנוחה והכדורים והנה זה חזר לי שוב לפני שבוע
מה בדיוק יש לך בברך?
טוב אז ככה, חזרתי עכשיו מהמומחה ברכיים. הוא אמר שהפיקות שלי גבוהות וקטנות מהרגיל. הוא אמר לי שככה המבנה גוף שלי ואין מה לעשות בשביל לשנות את זה.
לגבי הסקוואטים הוא אמר לי שהוא בעד להתאמן בחדר כושר וגם בעד סקוואטים לאנשים בלי בעיות אבל אצלי אני לא יכול לעשות סקוואטים בגלל המבנה של הברך, וכל עוד אני ימשיך לעשות סקוואטים אני כל שבוע יהיה אצלם וזה לא ייגמר לעולם.
בכל מקרה הוא קבע לי תור לעוד שבועיים לMRI שנראה שאין עוד דברים מסביב, למרות שלא ניראה לו, והוא אמר שהוא בטוח שהכאבים יחלפו גם עד אז.
כנראה אחרי שאני אבריא אני אצטרך לחשוב על דרך אחרת לפתח את הרגליים, לגבי דדליפט הוא אמר שאין בעיה אחרי שאני אחלים.
אחרי שאתה עושה MRI ויש לך תוצאות\ניתוח תלך לרופא ספורט אחד לפחות כדי להיות נעול על הנושא.
לי אישית נשמע שהמומחה בירכיים שלך לא מבין מהחיים שלו, אבל אני לא רופא, ולכן ממליץ לך לעשות הנ"ל.