הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר שינה ואימון

• פותח/ת השרשור kozi
  • פורסם בתאריך

kozi

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
-33
32
0
חשיבותה של שנת לילה טובה ידועה לכולנו [6-8 שעות] לצורך התאוששות ובנייה. רבות הפעמים שיוצא לי לישון מעט שעות[4-5] ,לא רציפות וגם לילות לבנים.. תמיד אני חושב אם עדיף לא להתאמן לפני לילה שאני יודע שאשן גרוע.. מה דעתכם? לפי דעתי השרירים יבנו ויתאוששו פשוט התהליך יקח יותר זמן.

אם אתה נוהג לעשות את זה הרבה זמן אז כן זה יכול לפגוע לך בהתאוששות וכתוצאה מכך ההתקדמות שלך תיהיה יותר איטית.

• פותח/ת השרשור
הגיוני..ואני לוקח את זה בחשבון..השאלה אם זה עדיף על לא להתאמן בכלל. אני אתן לך דוגמא .. נגיד אני מתאמן 3 פעמים בשבוע . האימון אחד הוא לפני לילה לבן.מה עדיף , לתת תאימון הזה בכל מקרה או שעדיף לוותר עליו ואז לצור מצב שהתאמנתי רק פעמיים בשבוע?

תלוי מה התוכנית שלך.
לפי דעתי אם אתה לא עייף אז אפשר לא לוותר על אימון, אתה צריך לראות איך זה משפיע עלייך ולראות אם יש התקדנמות

אימון לפני לילה לבן?? לא הייתי מעיז. להפך, אני מרשה לעצמי לאחר לעבודה בבוקר שאחרי אימון, כי אני ישן יותר מלילות שלא אחרי אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית