הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Egg Whites liquid

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
בעבר אני שאלתי אם למישהו יש מושג אם המוצר הזה קיים בארץ ולצערי אף אחד לא ידע.

למישהו יש מושג אם זה קיים באירופה? ואם להיות יותר ספציפי אז בפריז?

• פותח/ת השרשור
כי אני רוצה להכין חביתות ענקיות ובכל הצהובים יש שומן שלא נחוץ לי.
מה גם שזה יכול לצאת יותר משתלם..
חוץ מזה גם הבשר פה יקר לאללה (במיוחד החזה עוף) אז אני מרביץ כל יום קילו גבינה עם 0% שומן שעולה 1.5-2 אירו 😃
כרגע אני תפרן פה אז אני מחפש את כל הקומבינות האפשריות.

בעזהי"ת

דליים של חלבוני ביצה, חלמוני ביצה, תערובות; הן מוצר תעשייתי בסיסי ונפוץ, בדיוק כמו אבקת חלבון גולמית. השאלה היא לא איפה קונים כאלה דברים (שימו גוגל על "חומרי גלם לתעשיית המזון" ותמצאו עשרות אם לא מאות ספקים שונים בארץ. באותה הדרך אפשר למצוא בפריס או בכל עיר מערבית), אלא האם ניתן לקנות בכמות קמעונאית, ולא להתחיל להזמין משטחים.

מוסיף עריכה: כדי להבין את הרזולוציה שאני כותב אודותיה, אפשר לציין שבכמות קימעונאית אני מתכוון לרמת דלי בודד של חמש עשרה עד עשרים וחמש ליטר, שגם זו לבדה היא כמות לא כל כך מעשית, בטח ברמת מקום, היגיינה ואורך חיי מוצר.

נערך לאחרונה:
מצאתי את האתר הזה בחיפוש פשוט בגוגל. אתה יכול לחפש גם ולנסות תחפש "קרטוני חלבון" ו"ביצים לתעשייה".
אני לא קניתי משם אף פעם, תרימו טלפון למקום ותבררו מחירים והאם אפשר לקנות עצמאית.

---------- התגובה התווספה ב 01:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:59 ----------

עוד אתר http://www.index.co.il/mojotemplates/?info_id=197901

לצרפתי, אם אתה יודע צרפתית תחפש בגוגל Les blancs d'œufs non pasteurisés
אני לא חושב שתמצא את זה בסופרים אבל אם כן זה בא בקרטונים כמו של חלב, אני ראיתי כאלה בצבא אני יכול לברר איך זה בדיוק נקרה ומאיפה מזמינים.

,
לא עדיף כבר להפריד חלבוני ביצה?

לא עדיף ככה לקנות הכל נקי.
שמה אני מעדיף לעשים 78 שקל על גלון של 5ק"ג זה שווה את זה לדוגמה 300 גרם של לבן החלבון אתה צריך לשבור 15 ביצים אין לי ז*ן לזה. בקיצור כל אחד והדעה שלו אני מעדיף את זה ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית