מידע המדריך השלם להעלאה במסת השריר - גירסה 2.0

כל הפלטות והמוטות במכונים שוקלים פחות
רק אצלי בבית זה אמיתי והרבה יותר כבד, אתה יכול לשאול את נתנאל שמתאמן איתי ובאוניברסיטה שאצלי הסטים כבדים ב5 קילו בערך

זה תלוי באיכות של הציוד, בהדר יוסף אני בטוח שהמשקל הוא תיקני, והמשקל עף הרבה יותר בקלות שם.

שכונת התקווה
אני אדאג לאסוף אותך ולהחזיר אותך ואם אתה צריך לינה גם אופציה

אמת.

ותאכלס השיטה של עידן עובדת - דוחפים אוכל כמו משוגעים וכל שבוע מעלים 5 קילו בסקוואט בתבנית של הלינארית. טפו טפו טפו זה לא עוצר.

יש שמועות שבמקרה שלך שכחת מתי מפסיקים לאכול...

ברור שהמראה לא מעניין, עוד 20 קילו לסקוואט זה מה שמעניין!
הא וכמובן ללכת עם פרצוף HARDCORE במכון.

---------- התגובה התווספה ב 01:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:20 ----------

אחלה מאמר..

ברור שהמראה לא מעניין, עוד 20 קילו לסקוואט זה מה שמעניין!
הא וכמובן ללכת עם פרצוף HARDCORE במכון.

---------- התגובה התווספה ב 01:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:20 ----------

אחלה מאמר..

כן, איזה מפתיע זה שיש ספורטאים בעולם, נכון? לא רק הומואים ששוקלים 60 קילו ומסתכלים במראה אחרי כל סט של בטן.

כן, איזה מפתיע זה שיש ספורטאים בעולם, נכון? לא רק הומואים ששוקלים 60 קילו ומסתכלים במראה אחרי כל סט של בטן.

אתה לא מדייק. קודם כל מסתכלים במראה כשמחליפים בגדים. אח"כ מסתכלים במראה אחרי כל סט. ובסוף מסתכלים במראה כשמחליפים בגדים!

אתה לא מדייק. קודם כל מסתכלים במראה כשמחליפים בגדים. אח"כ מסתכלים במראה אחרי כל סט. ובסוף מסתכלים במראה כשמחליפים בגדים!

ומה עם המקלחת?? אולי beitarist יכול לשפוך אור על הנושא?

LOL איזה שמן איך הוא מביא בנות ? (147kg)

haloti-ngata.jpg

nfl_ngata_600.jpg

כן הא..כולם פה ספורטאים שעושים קריירה איכותית ומכניסה, מעוד 20 קילו למוט.

הבנתי, אז אם מישהו מתאמן בצורה חובבנית, אסור לו בשום פנים ואופן להעדיף 20 קילו על המוט על קוביות, כן? כי בייתריסט אמר!

חמוד אתה הזכרת את המקצוענים.

חלילה.. הוא חייב להעדיף 20 קילו על המוט, שחייבים לבוא עם כרס סקסית ועוצמתית שמסתירה לו את הזין כי ככה קולד אמר.

---------- התגובה התווספה ב 02:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:00 ----------

LOL איזה שמן איך הוא מביא בנות ? (147kg)

haloti-ngata.jpg

nfl_ngata_600.jpg

מה זה קשור לבנות?
על כל דוגמא כזאת אני יכול להביא לך 20 דוגמאות מהצד השני.. מה הוכחת פה

כן הא..כולם פה ספורטאים שעושים קריירה איכותית ומכניסה, מעוד 20 קילו למוט.

אם הוא ספורטאי חובבן והוא רוצה להיות טוב בתחום שלו
בעמדה שלו הוא צריך יותר משקל על המוט ויותר משקל גוף, גם אם זה קצת שומן

חמוד אתה הזכרת את המקצוענים.

חלילה.. הוא חייב להעדיף 20 קילו על המוט, שחייבים לבוא עם כרס סקסית ועוצמתית שמסתירה לו את הזין כי ככה קולד אמר.

אני בניגוד לאנשים עם מגבלות מבין שיש בני אדם עם עדיפויות שונות. אתה זה שמטיף כאן, לא אני.
אבל משום מה כשמחזירים לך באותה המטבע אתה מתחיל לבכות. כבר ההצצת במראה לבדוק את התוצאות של ud2 היום?

אני אענה בלי ציטוטים כי אין לי זמן לסדר את זה, יש מבחן מחר:
1. 12344 - נראה לי אתה החייזר מקקי, תחזור לשם, לא מעוניינים פה בשחיפים טרולים (זה שיש לך סקוואט סבבה לא מרשים אותי)
2. בייתריסט - אתה כבר שנה בערך דורך במקום, תתרכז בעצמך
3. רן חבל שלא הראת את התחת של הלוטי נאטה (תחת של כושית מסרטי פורנו אין דברים כאלה), זאת הסקסיות האמיתית שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית