הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה אני לא מצליח לעלות?

yossiTnT

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-85
52
0
בלי חפירות אני תקוע בבנץ של 72.5 קילו ופשוט לא זז משם
אוכל כמו שצריך יושן כמו שצריך פשוט לא מצליח
סט ראשון אני עושה 5 סט שני 4 סט שלישי בקושי סוגר 3
ואני נח כמו שצריך מה לעשות?

גם לי זה קורה

בתרגיל בנץ' פרס עם מוט, אני מגיע לסט ראשון-עושה 5 חזרות, נח 2 דקות(!) ואז לא מצליח 5 חזרות, אלא 4 ומכאן זה רק ירידה במשקל עבודה/ירידה בחזרות.. אני אף פעם לא מצליח שני סטים של 5 חזרות ברצף. ואני נח 2 דקות שלמות בין סט לסט!

למה זה קורה? אני מתעייף מהר, ועוד הבנץ' פרס זה התרגיל הראשון שאיתו אני מתחיל ואני בא עם כל הכוח, עושה סט של 5 חזרות ואז לא מצליח להמשיך באותו מספר חזרות ונאלץ לרדת ל-4 חזרות או להוריד משקל ולעשות 5 חזרות..

אבל אז זה לא יוצא פחות אפקטיבי? כי הרי השריר מתקרר אחרי כמה דקות, והקטע באימון כוח זה לשמור על השריר במצב חם ולתת גירוי, ולכן המנוחה קצרה יחסית (דקה-דקה וחצי) בין סט לסט. אז אם אני אעשה כמה דקות מנוחה בין סט לסט זה לא אמור להיות פחות יעיל?

• פותח/ת השרשור
תנוח יותר (3-4 דקות) בין סט לסט

אני נח יותר מ3-4 דקות לפעמיים גם 6 ו7 אבל עדיין החזרות יורדות לי בכל סט
למה זה?

אבל אז זה לא יוצא פחות אפקטיבי? כי הרי השריר מתקרר אחרי כמה דקות, והקטע באימון כוח זה לשמור על השריר במצב חם ולתת גירוי, ולכן המנוחה קצרה יחסית (דקה-דקה וחצי) בין סט לסט. אז אם אני אעשה כמה דקות מנוחה בין סט לסט זה לא אמור להיות פחות יעיל?

מאיפה באת אתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית