הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקווט HB - איך מגיעים למנח כמו שצריך?

r_meker

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1

תשימו לב למנח של הסינים בתחתית של הסקווט, במיוחד לסיני הראשון.

איך מגיעים למצב כזה? שהגב כמעט מאונך לרצפה.
הבנתי שזה נקרא לרדת לסקווט בין הרגליים ולא לרדת רק אחורה.

איזו גמישות צריך? איך מבצעים את זה בכלל?
כול פעם שניסיתי להגיע למצב כזה פשוט נפלתי אחורה.

אשמח לאיזה כמה טיפים בנושא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
‪Chinese Lifters at the 2008 Arnold‬‏ - YouTube

תשימו לב למנח של הסינים בתחתית של הסקווט, במיוחד לסיני הראשון.

איך מגיעים למצב כזה? שהגב כמעט מאונך לרצפה.
הבנתי שזה נקרא לרדת לסקווט בין הרגליים ולא לרדת רק אחורה.

איזו גמישות צריך? איך מבצעים את זה בכלל?
כול פעם שניסיתי להגיע למצב כזה פשוט נפלתי אחורה.

אשמח לאיזה כמה טיפים בנושא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה על הוידאו...

קיצור... הגעתי למסקנה שצריך פשוט לפתוח את הברכיים החוצה בצורה קיצונית יותר וזה קצת מקרב אותי למטרה.

העניין הוא שלדוגמא המתאמנים בBROZ GYM למי שמכיר, לא צריכים להוציא ברכיים החוצה בצורה קיצונית ועדיין מצליחים להגיע למצב הזה.

ככה שיש איזה אלמנט נוסף שאני מפספס.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה לומד מהסרטון הזה לעשות סקוואט אז קבל את תנחומיי.

זה הקטע... שלא... זה אפילו לא מה שאני מחפש... אני מחפש דרך לעשות סקווט בדיוק כמו הסרטון שאני פרסמתי של הסינים, ATG כמו שנקרא.

היום הצלחתי לעשות Goblet Squat בצורה מושלמת... גב ישר ונגיעה של ההאמס בתאומים אבל איך ששמתי מוט על הגב פתאום שוב חזרתי לעשות סקווט "לא בין הרגליים" אלא אחורה מידי.

זה בעיות גמישות... השאלה של מה.

זה הקטע... שלא... זה אפילו לא מה שאני מחפש... אני מחפש דרך לעשות סקווט בדיוק כמו הסרטון שאני פרסמתי של הסינים, ATG כמו שנקרא.

היום הצלחתי לעשות Goblet Squat בצורה מושלמת... גב ישר ונגיעה של ההאמס בתאומים אבל איך ששמתי מוט על הגב פתאום שוב חזרתי לעשות סקווט "לא בין הרגליים" אלא אחורה מידי.

זה בעיות גמישות... השאלה של מה.

אני לא מבין מה אתה שואל בכלל ולמה אתה מנסה שהגב שלך יהיה כמה שיותר מאונך לרצפה. זווית הטורסו תלויה במיקום המוט, בעמידה ובמבנה הגוף שלך.

אני לא מבין מה אתה שואל בכלל ולמה אתה מנסה שהגב שלך יהיה כמה שיותר מאונך לרצפה. זווית הטורסו תלויה במיקום המוט, בעמידה ובמבנה הגוף שלך.

איך מיקום המוט והעמידה צריכים להיות כדי שהטורסו יהיה כמה שיותר אנכי לרצפה?

איך מיקום המוט והעמידה צריכים להיות כדי שהטורסו יהיה כמה שיותר אנכי לרצפה?

ברור שככל שהמוט יותר גבוה, אתה תהיה יותר קרוב למאונך. לגבי העמידה, זה תלוי במבנה גוף 🖕

ברור שככל שהמוט יותר גבוה, אתה תהיה יותר קרוב למאונך. לגבי העמידה, זה תלוי במבנה גוף
fuck.gif

אז אם אני יניח את המוט על הקודקוד של הראש יהיה לי סקוואט של סיני?
lol.gif

סתם בשביל הסקרנות, יש איזשהו מבנה גוף מסויים (יחס רגליים / גב וכו') שיגרור זווית מאונכת יותר בסקוואט?

• פותח/ת השרשור
תראו... אני כמובן עושה HB זה ברור. אבל יש איזשהיא טכניקה לגורמת לכם לעשות סקווט בין הרגליים...
הגוף ממש יורד בין הרגליים ולא הולך אחורה ולכן אתה לא מקבל זווית גבוהה של הפלג גוף העליון.

זה יותר ממקום של מוט ועמידת מוצא, זה גם סוג שונה של תנועה וצריך הרבה יותר מרק גמישות בהאמס לפי דעתי.

אין פה שאלה של למה אני רוצה לעשות את זה או למה אני לא רוצה לעשות סוג אחר. השאלה היא פשוט איך להגיע למצב הזה.

נערך לאחרונה:
אז אם אני יניח את המוט על הקודקוד של הראש יהיה לי סקוואט של סיני?
lol.gif

סתם בשביל הסקרנות, יש איזשהו מבנה גוף מסויים (יחס רגליים / גב וכו') שיגרור זווית מאונכת יותר בסקוואט?

אני לא יודע מה בדיוק הפרופורציות, אבל אם יש לך טורסו ארוך וירך קצרה זה כנראה יראה יותר דומה לסינים.

תראו... אני כמובן עושה HB זה ברור. אבל יש איזשהיא טכניקה לגורמת לכם לעשות סקווט בין הרגליים...
הגוף ממש יורד בין הרגליים ולא הולך אחורה ולכן אתה לא מקבל זווית גבוהה של הפלג גוף העליון.

זה יותר ממקום של מוט ועמידת מוצא, זה גם סוג שונה של תנועה וצריך הרבה יותר מרק גמישות בהאמס לפי דעתי.

אין פה שאלה של למה אני רוצה לעשות את זה או למה אני לא רוצה לעשות סוג אחר. השאלה היא פשוט איך להגיע למצב הזה.

אולי תקרא את SS במקום לדבר על דברים בין הרגליים?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה בדיוק הפרופורציות, אבל אם יש לך טורסו ארוך וירך קצרה זה כנראה יראה יותר דומה לסינים.

אולי תקרא את SS במקום לדבר על דברים בין הרגליים?

איך בדיוק דחפת פה SS? עזוב את העובדה שקראתי את הספר ואני יודע על מה מדובר שם וזה בדיוק מה שאני לא מחפש.

צריך באמת המון כשרון בשביל להזכיר SS באשכול שמדבר על היי באר סקווט. ברכותיי:152on:

איך בדיוק דחפת פה SS? עזוב את העובדה שקראתי את הספר ואני יודע על מה מדובר שם וזה בדיוק מה שאני לא מחפש.

צריך באמת המון כשרון בשביל להזכיר SS באשכול שמדבר על היי באר סקווט. ברכותיי:152on:

אה, כי ב-SS לא מדברים על היי באר בכלל? נכון? לא נראה לי שאתה בעצמך מבין מה אתה מחפש.

• פותח/ת השרשור
אה, כי ב-SS לא מדברים על היי באר בכלל? נכון? לא נראה לי שאתה בעצמך מבין מה אתה מחפש.

ריפטו לא מסביר שם איך לעשות היי באר... זה שזה מוזכר בתור עוד טכניקה של סקווט זה לא מה מה שאני אסתמך עליו.

שיש לך שם פרק של 60 עמודים איך לעשות לאו באר וכמה משפטים על היי באר זה לא הופך את זה למקור מהימן להסתמך עליו בללמוד לעשות היי באר.

מה שכן, למדתי מהספר הזה המון ויישמתי ממנו המון אבל באמת שזה לא קשור פה.

ריפטו לא מסביר שם איך לעשות היי באר... זה שזה מוזכר בתור עוד טכניקה של סקווט זה לא מה מה שאני אסתמך עליו.

שיש לך שם פרק של 60 עמודים איך לעשות לאו באר וכמה משפטים על היי באר זה לא הופך את זה למקור מהימן להסתמך עליו בללמוד לעשות היי באר.

מה שכן, למדתי מהספר הזה המון ויישמתי ממנו המון אבל באמת שזה לא קשור פה.

אני אסביר לך איך עושים היי באר. שים את המוט על הטרפזים ותעשה את כל ה 60 עמודים שכתובים על לואו באר. בדיוק כמו שכתוב בספר ב"כמה משפטים על היי באר".

• פותח/ת השרשור
אני אסביר לך איך עושים היי באר. שים את המוט על הטרפזים ותעשה את כל ה 60 עמודים שכתובים על לואו באר. בדיוק כמו שכתוב בספר ב"כמה משפטים על היי באר".

אם אין לך דרך נורמלית לעזור אז אל.

אם באמת אתה לא שם לב להבדלים בין הסקווט שהראתי פה לבין סקווט היי באר שרוב האנשים עושים אז עדיף שלא תעזור.

גישה מתנשאת זאת לא הדרך.

אבל תודה בכול זאת 😃

• פותח/ת השרשור
זאת לא גישה מתנשאת. אתה מחפש משהו שלא קיים. ברצינות.

תכנס לערוץ של BROZKNOWS ביוטיוב ותשים לב שהסקווטים שם הם באותו סגנון כמו שהתכוונתי ואין להם מבנה גוף של רגליים קצרות וטורסו ארוך והם עדיין מצליחים.

כמובן שאין מה להסתכל על המשקלי עבודה שלהם כי הם אסטרנומיים אבל עדיין.

אולי זה ייתן לך מושג למה אני מתכוון.

תכנס לערוץ של BROZKNOWS ביוטיוב ותשים לב שהסקווטים שם הם באותו סגנון כמו שהתכוונתי ואין להם מבנה גוף של רגליים קצרות וטורסו ארוך והם עדיין מצליחים.

כמובן שאין מה להסתכל על המשקלי עבודה שלהם כי הם אסטרנומיים אבל עדיין.

אולי זה ייתן לך מושג למה אני מתכוון.

אני מכיר את הסקוואטים שלהם. אין שם טכניקה מיוחדת. הם יושבים וקמים כמו כולם.

הנה, הסקוואט של פאט מנדז רחוק מהתמונה שיש לך בראש:

ברצינות, שים את המוט על הטרפזים, תשב כך שמרכז הכובד באמצע כף הרגל, תוציא את הברכיים לצדדים ותקום. אין פה קסמים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית