הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

הוא רשם פיתוח כוח!
אה נכון. טעות שלי.

אני רק יכול לשער שתוכניות למסה הן תוכניות שהמטרה שלהם היא להגדיל את המסה כמה שיותר, ויש כאלו שעובדות יותר על חיזוק ניצולת הכוח של המסה הקיימת.
אבל קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל, יכול להיות שאני טועה.

תראה איך אתה בגרעון של 200 קלוריות למשך שבוע, ופשוט תקצץ לכיוון ה-500.
אל תסתבך עם עצמך - תפריט אחד, גרעון שנע בין 300~500 ואתה מסודר.
אבל גרעון של 500 זה קצת מדי,זה רק 2 קילו בחודש.
אי אפשר לכיוון ה600 או 700?

אני אומר לך שאתה טועה.
עלייה בכוח תביא גם לעלייה במסת שריר.
קח לדוגמא את ה SS זאת תוכנית שגורמת לך להרים כבד יותר מאימון לאימון וכך גם להתחזק ואתה יכול לראות תמונות של אנשים שביצעו את התוכנית ואתה תגיד לי לבד אם יש עליהם מסה או לא.
דרך אגב זה כל הקטע של התוכנית הזאת להרים כבד ולהתחזק ועל הדרך אתה גם גודל אתה לא יכול להימנע מזה

נערך לאחרונה:
אני אומר לך שאתה טועה.
עלייה בכוח תביא גם לעלייה במסת שריר.
קח לדוגמא את ה SS זאת תוכנית שגורמת לך להרים כבד יותר מאימון לאימון וכך גם להתחזק ואתה יכול לראות תמונות של אנשים שביצעו את התוכנית ואתה תגיד לי לבד אם יש עליהם מסה או לא.
דרך אגב זה כל הקטע של התוכנית הזאת להרים כבד ולהתחזק ועל הדרך אתה גם גודל אתה לא יכול להימנע מזה
מישהו אמר שלא? עליה בכוח -> עליה במסה.
אבל זה שתעלה במסה לא אומר בהכרח שתצליח לנצל 100% מהסיבים העצביים בשריר שלך, ויכול להיות שמישהו עם מסה נחותה משלך יצליח להרים את המשקלים שלך ואפילו יותר.

בסדר אבל בתגובה הקודמת שלך אתה לא הסכמת לחלוטין שעלייה בכוח -> עלייה במסה..

ואני אמור לעשות תפריט אחד שביום בלי חדר כושר זה יוצר גרעון 400 ויום עם חדר כושר גרעון של 600.
זה יעני מקזז אחד מהשני,זה טוב?

69*מספר הקילוגרמים בגוף שמוגדרים כשומן=גרעון ללא איבוד מסת שריר
תעלה תפריט אחד וזהו.תלך על משהו באמצע

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית