הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

הגיוני שאחרי שבוע העמסה של קריאטין מצטברים הרבה נוזלים בבטן תחתונה?

בירה בבקבוק זכוכית
כמה זמן תחזיק במקרר?
וכמה בחוץ?

תודה.

אני בן 15 ונמאס לי לבקש את האשראי של אמא ושמעתי שיש ויזה נטענת בדואר אז אם אני עושה אותה אני יכול להזמין איתה דברים מחו"ל זה דחוף ???
כן אפשר אבל אכשיו יצא משהו חדש אם דולרים שאתה יכול להטעין כמה פעמים שאתה רוצה משהו נחמד כמו שהבנתי. אם אתה הולך על הרגיל קח בחשבון שזה חד פעמי וכל הטענה עולה 20 ש"ח

כדאי לעשות העמסת פחמימות אחרי צום ?
אני לא מתכוון ישר אחרי הצום, קודם אוכל כמה ארוחות קטנות...

האם ניתן לאכול ענבים בחיטוב, בכמות נמוכה כמובן וכשאני עדיין בגירעון קלורי?
הבנתי שסוכר ענבים מקפיץ אינסולין או משהו כזה וזה לא טוב בחיטוב...

האם ניתן לאכול ענבים בחיטוב, בכמות נמוכה כמובן וכשאני עדיין בגירעון קלורי?
הבנתי שסוכר ענבים מקפיץ אינסולין או משהו כזה וזה לא טוב בחיטוב...
כל עוד זה חלק מתפריט מוגדר אין שום בעיה.

זה לא חלק מתפריט מוגדר, אבל אני סופר קלוריות.

זה בסדר.

---------- התגובה התווספה ב 23:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:07 ----------

שאלה דחופה - האם שמן פרפין נספג בגוף במידה כלשהיא? האם צריך להתייחס אליו אם אני ב-AD? אני רוצה להתחיל לצרוך אותו על בסיס יומי. תודה.

אני אשמח לקבל הבהרות בנוגע למס' דברים:

1. אני כרגע בחיטוב, באיזו תדירות עלי לעסות העמסות? (צריכה יומית של 100-120 גרם פחמימה, משער שבאזור ה-14% א.ש).
2. הרבה פעמים ראיתי במקומות שאומרים להתנזר לגמרי מסוכר בזמן חיטוב, ולהשתמש בכל מיני תחליפים כמו ספלנדה & what not, אני יכול להיות רגוע ולשתות את הקפה שלי עם כפית סוכר?
3. יש לי בעיה עם ירקות אני לא מסוגל לדחוף יותר מ-2 מלפפונים ביום, אני לוקח מולטי וויטמין - צריכה נמוכה של ירקות עלולה לפגוע לי בהתקדמות?
4. אני כרגע עושה את הליניארית 5x5 בחיטוב, להעלאת משקלים אני משתמש בטבלאת EXCEL, עכשיו ע"פ הטבלה למשל אני צריך לעשות בנץ' בפירמידה של: 45, 57, 68, 79, 91 - עד כמה זה קריטי אם אני יעגל את המשקלים ל-50, 60, 70, 80, 92?

נערך לאחרונה:
יש כזה דבר(ושמוכרים אותו...)שמן דגים נקי בבקבוק ?כמו של פעם שאנשים פשוט שתו ליטר וחצי כול יום....

יש מצב מישהו יכול להעריך קלוריות של המאכלים הבאים?
גם כן מבחינת בריאותית איזה מהם הוא הרע במיעוטו?

1)סמבוסק כמו שמוכרים במאפיות טאבון(גבינה צהובה ובולגרית+ביצה)
2)בורקס גבינה גדול+ביצה
3)ג'חנון+ביצה

אני אשמח לקבל הבהרות בנוגע למס' דברים:

1. אני כרגע בחיטוב, באיזו תדירות עלי לעסות העמסות? (צריכה יומית של 100-120 גרם פחמימה, משער שבאזור ה-14% א.ש).
2. הרבה פעמים ראיתי במקומות שאומרים להתנזר לגמרי מסוכר בזמן חיטוב, ולהשתמש בכל מיני תחליפים כמו ספלנדה & what not, אני יכול להיות רגוע ולשתות את הקפה שלי עם כפית סוכר?
3. יש לי בעיה עם ירקות אני לא מסוגל לדחוף יותר מ-2 מלפפונים ביום, אני לוקח מולטי וויטמין - צריכה נמוכה של ירקות עלולה לפגוע לי בהתקדמות?
4. אני כרגע עושה את הליניארית 5x5 בחיטוב, להעלאת משקלים אני משתמש בטבלאת EXCEL, עכשיו ע"פ הטבלה למשל אני צריך לעשות בנץ' בפירמידה של: 45, 57, 68, 79, 91 - עד כמה זה קריטי אם אני יעגל את המשקלים ל-50, 60, 70, 80, 92?
1)בהתחלה 14-12 ותתחיל להוריד לאט לאט את הימים עד לפעם ב10 ימים
2)בעיקרון אני חושב שזה קלוריות מיותרות,ושאני שותה משהו ממש טעים בחיטוב ישר מתעורר אצלי הרעב,ככה שאני הייתי מוותר.
3)לא,רק שמולטי זה לא מספיק לכל הויטמינים יש שם ויטמינים במינון מזערי,איזה מולטי את הלוקח?
4)לא קריטי
יש כזה דבר(ושמוכרים אותו...)שמן דגים נקי בבקבוק ?כמו של פעם שאנשים פשוט שתו ליטר וחצי כול יום....
לא יודע אם שתו חצי ליטר ביום אבל כן יש שמן דגים נקי בבקבוק תחפש באינטרנט ותוכל להזמין מחול אפילו
יש מצב מישהו יכול להעריך קלוריות של המאכלים הבאים?
גם כן מבחינת בריאותית איזה מהם הוא הרע במיעוטו?

1)סמבוסק כמו שמוכרים במאפיות טאבון(גבינה צהובה ובולגרית+ביצה)
2)בורקס גבינה גדול+ביצה
3)ג'חנון+ביצה
כולם חרא ומכילים שומן טראנס

לא יכול לשאר לך את הערך הקלורי
אני תמידה ייתי מעריך בורקס אחד כ100 קל',אבל שוב,זה באוויר ואין לזה שום הסמכה.

כל מה שתקנה במאפיות האלו 99% מהמקרים מגיע קפוא (בתור אחד שעבד במקום כזה)

לא יכול לשאר לך את הערך הקלורי
אני תמידה ייתי מעריך בורקס אחד כ100 קל',אבל שוב,זה באוויר ואין לזה שום הסמכה.

כל מה שתקנה במאפיות האלו 99% מהמקרים מגיע קפוא (בתור אחד שעבד במקום כזה)

תודה על התגובה.

אני לא בטוח אבל שאתה צודק לגבי סמבוסק ממאפייה, לא יודע כמובן ממה הם מכינים אותו אבל יצא לי במו עיני כמה פעמים לראות שהמאפים נעשים במקום. לפחות בטאבון שליד הבית שלי. בכל מקרה בטוח שכל המאכלים הם זבל, סתם רציתי לדעת אם יש כאן "הרע במיעוטו"

תודה על התגובה.

אני לא בטוח אבל שאתה צודק לגבי סמבוסק ממאפייה, לא יודע כמובן ממה הם מכינים אותו אבל יצא לי במו עיני כמה פעמים לראות שהמאפים נעשים במקום. לפחות בטאבון שליד הבית שלי. בכל מקרה בטוח שכל המאכלים הם זבל, סתם רציתי לדעת אם יש כאן "הרע במיעוטו"

הקלוריות שם זה לא הבעיה כ"כ.הבעיה זה השומן טראנס
אתה יכול לאכול את זה אבל לא רצוי יותר מידי

מדוע במעבר בין החיטוב למסה יש לעשות שבוע-שבועיים של ניטראלי? מה זה נותן ומה יקרה במידה והמעבר הזה יעשה ללא ניטראלי?

עשיתי הפסקה כרגע מהחיטוב AD שלי לשבוע-שבועיים ועם כל הרצון לאכול ניטרלי אני מרגיש שאני אוכל יותר מהתחזוקה שלי (בלשון המעטה)

מדוע במעבר בין החיטוב למסה יש לעשות שבוע-שבועיים של ניטראלי? מה זה נותן ומה יקרה במידה והמעבר הזה יעשה ללא ניטראלי?

עשיתי הפסקה כרגע מהחיטוב AD שלי לשבוע-שבועיים ועם כל הרצון לאכול ניטרלי אני מרגיש שאני אוכל יותר מהתחזוקה שלי (בלשון המעטה)

אם זכור לי אמרו פה בעבר שזה כדי לא להכניס את הגוף וחילוף החומרים למצב של "זעזוע"

אבל כמובן,שזה תלוי גם בגירעון שהיה לך במשך הזמן של הדיאטה שלך

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית