הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

אין הבדל? אם אני אוכל 50 גר' פחמימה ומגלידה או שוקולד ייתן לי את אותה האנרגיה כמו 50 גר' פחמימה מאורז?

לא בדיוק.
בצריכה של סוכרים פשוטים בצורתם הבסיסית אתה תקבל פיק של אנרגיה ולאחריו ירידה מהירה.
בניגוד למאכלים מורכבים יותר שיספקו אנרגיה די קבועה.

כמה לדעתכם אפשר לעלות במסה בחודשיים. כרגע עומד על בערך 14% שומן ומתכנן להמשיך במסה עם מאזן חיובי קל(300-500). 1.73, 68 קילו.
אני רוצה לחטב לקראת הקיץ ותכננתי להתחיל בחיטוב בתחילת פברואר. זה נראה לכם מספיק זמן?

אני רוצה להתחטב לקראת הקיץ(יוני) אני לא מהמקפידים על כל קלוריה אז אני מאמין שיקח לי משהו 3-4 חודשים לחיטוב(טועה?) וגם אני לא מחפש להתנפח יותר מדי. זה מספיק זמן לדעתך? גם זמן החיטוב וגם הזמן שנשאר למסה

אם מספיק לך לרדת ל10 אחוזי שומן אז מ13-14% תוך הקפדה על תזונה ואימונים ואולי בתיסוף של קלן או אפדרין אתה יכול להשיג את התוצאה תוך כחודשיים .

תודה אחי אבל אני לא בכיוון של תוספים למינהם. וגם 11% זה בסדר מבחינתי. נראה לך ריאלי מפברואר עד מאי-יוני?

מאוד ריאלי אם תעבוד נכון.
ומניסיון אני אומר לך שככל שיורדים בשומן בד"כ בא התיאבון לעוד...

עבודה נכונה = תפריט+תוכנית אימונים+התמדה=תוצאות.

אם אני שותה נגיד 4 כוסות חלב ואחרי זה אני "מוציא" הכל בשירותים.
הקלוריות שבתוך החלב נשארות בגוף שלי או שהם הלכו? ומה לגבי הסידן? וזה נכון לכל סוג של אוכל?

אם אני מתאמן בבוקר ואוכל לפני האימון(איך שאני מתעורר) משהו כמו 10-15 גרם חלבון. זה מספיק חלבון בשביל לא לדאוג גם לחלבון לאחר האימון ולחכות עם האוכל עד הצהריים?

הבנתי אבל שאם אתה מתאמן בתנאי צום אז כן יש צורך להכניס לגוף חלבון לאחר האימון אז השאלה שלי הייתה, האם הכמות שאני אוכל לאחר השינה מספיקה כדי שאני לא אצטרך להכניס חלבון גם לאחר האימון?

הבנתי אבל שאם אתה מתאמן בתנאי צום אז כן יש צורך להכניס לגוף חלבון לאחר האימון אז השאלה שלי הייתה, האם הכמות שאני אוכל לאחר השינה מספיקה כדי שאני לא אצטרך להכניס חלבון גם לאחר האימון?
מה שאתה אוכל לפני השינה לא מהווה פאקטור כי עוברות 8~12 שעות מאז.
אם תשאל לדעתי, אני חושב שלא - זה לא מספיק. מניסיון אישי זה פוגע בהתאוששות ובאימון עצמו כשלא צורכים מספיק חלבון בתנאים האלה. אבל אין לי מסמכים לגבות את זה איתם, זה רק ניסיון אישי.

מה שאתה אוכל לפני השינה לא מהווה פאקטור כי עוברות 8~12 שעות מאז.
אם תשאל לדעתי, אני חושב שלא - זה לא מספיק. מניסיון אישי זה פוגע בהתאוששות ובאימון עצמו כשלא צורכים מספיק חלבון בתנאים האלה. אבל אין לי מסמכים לגבות את זה איתם, זה רק ניסיון אישי.

אחי אתה לא מבין אותי. אני אוכל כ10-15 גרם חלבון איך שאני מתעורר ורציתי לדעת אם זה מספיק בשביל לסיים אימון מיד לאחר מכן, בלי חלבון נוסף עד הצהריים

אחי אתה לא מבין אותי. אני אוכל כ10-15 גרם חלבון איך שאני מתעורר ורציתי לדעת אם זה מספיק בשביל לסיים אימון מיד לאחר מכן, בלי חלבון נוסף עד הצהריים
כתבתי לך בפוסט הקודם - לפי דעתי זה לא מספיק.
מניסיון אישי זה פוגע באימון ובהתאוששות.
מה הבעיה לקחת איזה סקופ חלבון או משהו?

כתבתי לך בפוסט הקודם - לפי דעתי זה לא מספיק.
מניסיון אישי זה פוגע באימון ובהתאוששות.
מה הבעיה לקחת איזה סקופ חלבון או משהו?

כתבת שמה שאני אוכל לפני השינה לא פאקטור בגלל זה חשבתי שלא הבנת כי לא דיברתי בכלל על מה שאני אוכל לפני השינה אלא רק על האוכל לאחר שאני מתעורר.

תודה על התגובה.
לגבי הסקופ אין שום בעיה, פשוט רציתי לדעת אם 10-15 גרם חלבון(משהו כמו 100-150 גרם גבינה לבנה) מספיקים בשביל לשבור מצב "צום"

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית