הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

אני במסגרת חיטוב בקרוב מאוד(עניין של כמה ימים) ולא יהיה לי מספיק זמן לעמוד כל יום בצהריים ולהכין לי מנת צהריים . אז אני רוצה להכין כל יום ראשון את החזה עוף שלי לכל השבוע.
אם אני נגיד מטגן ללא שמן חתיכות של 200 ג' (5-6 חתיכות) ואני שם במקרר, ביום רביעי/חמישי/שישי החזה עוף עדיין יהיה אכיל ? כלומר,יהיה יבש/צמיגי ??

סבבה אחי. למרות שזה טיגון ללא שמן ?
ננסה שבוע הבא,תודה!

אני במסגרת חיטוב בקרוב מאוד(עניין של כמה ימים) ולא יהיה לי מספיק זמן לעמוד כל יום בצהריים ולהכין לי מנת צהריים . אז אני רוצה להכין כל יום ראשון את החזה עוף שלי לכל השבוע.
אם אני נגיד מטגן ללא שמן חתיכות של 200 ג' (5-6 חתיכות) ואני שם במקרר, ביום רביעי/חמישי/שישי החזה עוף עדיין יהיה אכיל ? כלומר,יהיה יבש/צמיגי ??

זה תלוי בך בעיקרון, טעם כמו של טרי לא יהיה לזה.
אבל אם אתה לא מפונק מדיי (כמוני) אז אתה יכול.

אני תמיד מפחד להכין בשר להקפיא ואז לחמם שוב,כי אני תמיד רואה בבשר כדבר רגיש.
הדבר האחרון שאני רוצה להתמודד איתו זה קלקול קיבה.

בהצלחה.

חח כן..כנראה שאני אכין פעמיים בשבוע. כל פעם יספיק החזה עוף ל 3 ימים..ככה נחסוך דאגה של קלקול קיבה

סתם שאלה, ראיתי המון אנשים מגיבים לי וגם אומרים לי (במכון) שבגלל שזה חורף עכשיו אז כדאי לעשות עכשיו איזה "חיטובון" של חודש ואז לחזור שוב למסה.
רציתי לדעת אם יש משהו מאחורי זה. כלומר , יש טעם בכלל לעשות חודש חיטוב ? (אני לא מדבר ספציפי עליי ,אני מדבר בכללי) זה עוזר חודש של חיטוב? כי בד"כ בהתחלה יורדים הרבה נוזלים ואז מה נשאר?שבוע-שבועיים של חיטוב בת'כלס שיורדים בקטנה בשומן לא?

סתם שאלה, ראיתי המון אנשים מגיבים לי וגם אומרים לי (במכון) שבגלל שזה חורף עכשיו אז כדאי לעשות עכשיו איזה "חיטובון" של חודש ואז לחזור שוב למסה.
רציתי לדעת אם יש משהו מאחורי זה. כלומר , יש טעם בכלל לעשות חודש חיטוב ? (אני לא מדבר ספציפי עליי ,אני מדבר בכללי) זה עוזר חודש של חיטוב? כי בד"כ בהתחלה יורדים הרבה נוזלים ואז מה נשאר?שבוע-שבועיים של חיטוב בת'כלס שיורדים בקטנה בשומן לא?

האמת שזה בדיוק מה שאני עושה, ירדתי מ18 אחוז ל16 בחיטובון של חודש שנגמר עוד שבוע כדי למשוך SS אחרי זה לחודשיים ואז ממרץ לחטב עד הקיץ

אה סבבה אחי..בחודש השני יורדים הרבה יותר באחוזי שומן נכון ?

אתה יורד באחוזי שומן בחודש הראשון גם כן לא רק אחרי שבועיים. פשוט זה בא ביחד עם הנוזלים ואתה מאבד יותר משקל.

אה סבבה אחי..בחודש השני יורדים הרבה יותר באחוזי שומן נכון ?

לא יודע חח, אני ירדתי מ81 ל76 ש2 קילו מתוכם זה נוזלים בשבוע הראשון פשוט בחודש השני אין נוזלים אז זה נראה כאילו יורדים יותר באחוזי שומן

אפשר לעלות במשקלים (התחלה ממוט ריק) במאזן ניטרלי נכון? עד איזה משקל אפשר?
ועדיף כבר להתחיל עם מאזן חיובי ולוותר על הנטרלי? אני חושב שיהיה לי קצת קשה החיובי.
אה וכמובן אני בSS.

נערך לאחרונה:
happy camper,

אם אתה מתכוון לעשות SS ונמצא כרגע על מאזן נייטרלי, כיוון שאתה רק מתחיל את התכנית אתה תוכל בקלות לעלות במשקלים על-פי התכנית הנ"ל בגלל היותך מתאמן מתחיל.
עם זאת, אל תבנה על להשאר עם מאזן נייטרלי, השיפור ייעצר מהר מאוד. זה בזבוז זמן ולא יועיל לך בבניית מסת שריר. עוד יותר בפרט ב-SS שנדרש ממך התאוששות מקסימלית (אוכל, שינה).

טוב, אני הולך על המאזן החיובי. רק מה אני צריך לדעת כשאני בונה תפריט?

אני בתקופה של מאסה בניתי תפריט שמסתכם ב3700 קלוריות ו180 גר חלבון ביום העניין הוא שחלק אמרו שזה מספיק עבורי וחלק אמרו לי שאני צריך לאכול הרבה יותר אני שוקל 93-4 וגובה 193 לכמה קלוריות וגר' חלבון אני צריך להעלות( אני מתאמן SS)

כמה קלוריות יש במשפחתית של דומינוס\ משולש? ואם יש למישהו ערכים מה טוב.
כנ"ל לגבי צלחת חומוס בגודל שמגישים בחומוסיות תודה.

נערך לאחרונה:
כמה קלוריות יש במשפחתית של דומינוס\ משולש? ואם יש למישהו ערכים מה טוב.
כנ"ל לגבי צלחת חומוס בגודל שמגישים בחומוסיות תודה.

אומרים שזה נע בין 250-300 למשלוש ובין 10-13 חלבון (בכל הזמן שאני גולש בפורומים אלו הדעות שראיתי תמיד,סובבות סביב המספרים הללו)

---------- התגובה התווספה ב 06:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:46 ----------

אני בתקופה של מאסה בניתי תפריט שמסתכם ב3700 קלוריות ו180 גר חלבון ביום העניין הוא שחלק אמרו שזה מספיק עבורי וחלק אמרו לי שאני צריך לאכול הרבה יותר אני שוקל 93-4 וגובה 193 לכמה קלוריות וגר' חלבון אני צריך להעלות( אני מתאמן SS)

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

תקרא את זה
לגבי SS ותוכניות כוח
1)אני מאמין שצריך לאכול כמה שצריך כדי להעלות משקל מאימון לאימון ובמשקל גוף..זה בד"כ אומר שאתה מתקדם סבבה
2) תבדוק שטכניקות שלך טובות בתרגילים
3)
180 גרם זה מאוד גבולי לדעתי במשקל שלך לתוכנית כמו SS
תעלה אולי ל200~
4)אל תשכח לישון טוב

בחיטוב,כל כמה זמן להישקל ? (כדי לדעת אם אני לא בירידה מוגזמת מדי)
שבוע זה סביר?

שלום.
עד היום תיספתי בZMA בנוסף למולטיוטימין (orange triad). הבנתי שיותר משתלם לקנות מגנזיום בנפרד ואבץ בנפרד. הגעתי להזמנה ואז עלתה השאלה: "ש 30 גרם אבץ במולטי, האם אני צריך לתסף בנפרד בנוסף? אפשר להגיע לעודף שלו?
נ.ב.
אני אוכל בשר בקר\עוף כל יום.

קריאטין ונוזלים

שלום,
אני מתכווןן לנתחיל להשתמש בקריאטין בשבוע הבא ואני קצת חושש מנושא ספיחת הנוזלים,
אני לא בן אדם ששותה המון אבל מסוגל לשתות בכוח בכדי לשמור על כמות גדולה של מים בתקופת השימוש בקריאטין, רק תהיתי בערך כמה מים צריך לשתות ביום בזמן לקיחת קריאטין (בלי העמסה, בסביבות ה 5 גרם ביום) והאם זה תלוי במשקל גוף (יחס מסויים) ?
ועוד משהו, אני קצת חושש מספיחת הנוזלים בכיוון של ההתנפחות, איך זה נראה? כמו מסת שריר או שאני אראה כמו בלון מנופח?
אם למישהו יש גם תמונות להמחשה איך נראים לפני ותוך כדי שימוש בקריאטין אני אשמח לראות :120ag:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית