הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,289
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,289
12,431
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

שלום,
אני מתכווןן לנתחיל להשתמש בקריאטין בשבוע הבא ואני קצת חושש מנושא ספיחת הנוזלים,
אני לא בן אדם ששותה המון אבל מסוגל לשתות בכוח בכדי לשמור על כמות גדולה של מים בתקופת השימוש בקריאטין, רק תהיתי בערך כמה מים צריך לשתות ביום בזמן לקיחת קריאטין (בלי העמסה, בסביבות ה 5 גרם ביום) והאם זה תלוי במשקל גוף (יחס מסויים) ?
ועוד משהו, אני קצת חושש מספיחת הנוזלים בכיוון של ההתנפחות, איך זה נראה? כמו מסת שריר או שאני אראה כמו בלון מנופח?
אם למישהו יש גם תמונות להמחשה איך נראים לפני ותוך כדי שימוש בקריאטין אני אשמח לראות :120ag:

אני דיי בטוח שעניתי לך פעם,לא?

אני דיי בטוח שעניתי לך פעם,לא?
אין ספק, אך זה נכתב פה לפני ההודעה שהגבתה עליה 😉
תהיתי לגבי עוד משהו, מה יתכן שגורם לי לבעיות בבטן כתוצאה משתיית שייק חלבון של אופטימום עם חלב בלבד?
זאת אומרת אבקת חלבון וחלב, עם מים אין שום בעיה (חוץ מהטעם..)

כרגע על חיטוב רגיל(כבר שבועיים חיטוב ועוד שבוע נייטרלי) כמו שצריך על א"ש של 17-18,יש לי זמן עד פסח לחטב(3 חודשים) ולהגיע לאחוז חד ספרתי.
באיזה שלב לקחת את החיטוב צעד קדימה כדי לרדת לחד ספרתי? בחיטוב הזה אני רוצה להישאר טבעי אז חומרים לא בא בחשבון כרגע, אני חייב להשתמש בחומרים במסגרת הזמן של 3 חודשים חיטוב בשביל להגיע לחד ספרתי?

לא לפני שאתה מגיע לאיזור ה-12 (ויש שיגידו פחות). פשוט אין טעם. אם אתה רוצה לזרז את החיטוב עצמו תעשה את זה דרך אירובי.

אני עושה מההתחלה 4 ימי אירובי ו3 אימוני כוח . כי עדיין יש לי אנרגיה כי זו רק ההתחלה..אני מאמין שתוך חודש המצב יהיה שונה. אבל בעיקרון במסגרת הזמן שלי בחיטוב אין בעיה לרדת לחד ספרתי בלי חומרים נכון ?

שמעתי כמה פעמים שקפאין הורס ספיגה של ויטמינים. האם זה אומר שאם אני לוקח את המולטי ויטמין עם הארוחת צהריים, וחצי שעה\שעה אח"כ שותה קפה שחור חזק, אז אין ספיגה של המולטי?

אני עושה מההתחלה 4 ימי אירובי ו3 אימוני כוח . כי עדיין יש לי אנרגיה כי זו רק ההתחלה..אני מאמין שתוך חודש המצב יהיה שונה. אבל בעיקרון במסגרת הזמן שלי בחיטוב אין בעיה לרדת לחד ספרתי בלי חומרים נכון ?

אל תעשה את זה
אין לך בשביל מה בתחילת החיטוב אתה יכול לרדת במשקל בלי אירובי
כשתתקע תוסיף
ועוד 4 פעמים על ההתחלה,זה שגעון ומיותר

אל תעשה את זה
אין לך בשביל מה בתחילת החיטוב אתה יכול לרדת במשקל בלי אירובי
כשתתקע תוסיף
ועוד 4 פעמים על ההתחלה,זה שגעון ומיותר

עד כדי כך ?
לעבור ל4 אימונים ו3 אירובי יהיה סביר יותר ?
כי בתכל'ס יש לי תפריט יחיד . פעם שעברה בחיטוב היו לי 2 והיה לי ממש לא מסודר והרבה פעמים נתקעתי והתבלבלתי,אני יודע שזה קצת מוזר אבל סדר היום שלי ככה נראה הרבה הרבה יותר טוב ומסודר ואני לא מתפתה לאכול שטויות וזה ממלא לי טיפה את היום. לי נוח ככה ,אבל 4 ימי אירובי זה באמת משוגע,יום ראשון הבא אני אעבור לFBW 4 ימים בשבוע ,3 אירובי נשמע יותר טוב,לא?

עד כדי כך ?
לעבור ל4 אימונים ו3 אירובי יהיה סביר יותר ?
כי בתכל'ס יש לי תפריט יחיד . פעם שעברה בחיטוב היו לי 2 והיה לי ממש לא מסודר והרבה פעמים נתקעתי והתבלבלתי,אני יודע שזה קצת מוזר אבל סדר היום שלי ככה נראה הרבה הרבה יותר טוב ומסודר ואני לא מתפתה לאכול שטויות וזה ממלא לי טיפה את היום. לי נוח ככה ,אבל 4 ימי אירובי זה באמת משוגע,יום ראשון הבא אני אעבור לFBW 4 ימים בשבוע ,3 אירובי נשמע יותר טוב,לא?

בחיטוב צריך סבלנות
גם 3 פעמים אירובי על ההתחלה זה המון וזה יפגע בך בהמשך

אז אילו עוד אופציות יש לי חוץ מלעשות 2 תפריטים ?

אם עשיתי תפריט לחיטוב שהוא בנוי מ1700 קלוריות ויש בו גם חלב האם זה אפשרי?

יום העמסה ביום שבת,
RMR 2270 קלוריות
העמסה פעם בשבועיים,איך הערכים ?
2800 קלוריות
30 ג' שומן
490 ג' פחמימה
140 ג' חלבון

יש צורך להוריד/להעלות במקום מסויים?

האם יש בעיה לאכול מזון מוצק ולשתות נוזלים ביחד?
האם זה משפיע בצורה לא טובה על מערכת העיכול או ספיגת המרכיבים ממה שאוכלים?

מה הסכנות הבריאותיות בלשרוף טונה בשמן מקופסת שימורים? כל הנייר טואלט מפויח בסוף וגם הברזל של הקופסא.
בנוסף קראתי שזה גורם להיווצרות שומן טרנס, זה נכון? האם הייתם ממליצים להמנע מההרגל הזה?

יום העמסה ביום שבת,
RMR 2270 קלוריות
העמסה פעם בשבועיים,איך הערכים ?
2800 קלוריות
30 ג' שומן
490 ג' פחמימה
140 ג' חלבון

יש צורך להוריד/להעלות במקום מסויים?
תוריד חלבון ל1.2 תוסיף לשומן,חוץ מזה נראה לי שבסדר.
העמסה פעם בשבועיים?
האם ISS האבקת חלבון טובה להתנפחות ?

התנפחות זו מילה טיפשית.שום אבקה לא "תנפח" אותה..אתה תצטרך לעבוד וקשה כדי להתפתח ..אבל אבקת חלבון יכולה לעזור לך בפיתוח שרירים-וISS בתור אבקת חלבון היא טובה

אגב אנימציע
שאם אתה מתאמן מתחיל תבדוק אם בכלל שווה לך להשקיע באבקת חלבון כי אם אתה תפרוש עוד שבוע,חבל על הכסף

אם עשיתי תפריט לחיטוב שהוא בנוי מ1700 קלוריות ויש בו גם חלב האם זה אפשרי?
אין בעיה, אפשרי בהחלט, חלב לא ימנע ממך להגיע למטרה שלך בהנחה והיא לא לעלות על במה עם 5%
האם יש בעיה לאכול מזון מוצק ולשתות נוזלים ביחד?
האם זה משפיע בצורה לא טובה על מערכת העיכול או ספיגת המרכיבים ממה שאוכלים?
אין בעיה, לא משפיע, מיתוס שסבתא רבה אמרה שהנוזלים שוטפים את המיצי עיכול
מה הסכנות הבריאותיות בלשרוף טונה בשמן מקופסת שימורים? כל הנייר טואלט מפויח בסוף וגם הברזל של הקופסא.
בנוסף קראתי שזה גורם להיווצרות שומן טרנס, זה נכון? האם הייתם ממליצים להמנע מההרגל הזה?
מה אתה עושה בידיוק ? איך אתה שורף טונה ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית