הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום?

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
שוקל 65 על 1.79 ובעל חילוף חומרים מהיר, בן 17 וחצי
אם אני צריך לשייך את עצמי ל3 סוגים אז אני הכי מתקרב לסוג הרזה

קראתי בשאלות ותשובות על התוכנית SS שאני צריך לאכול בערך 4000 קלוריות וזה ממש קשה לי אני אולי מגיע ל3000, אני לא רוצה להגיע לזה ע"י אכילת שטויות (חטיפים, קולה)

אז כמה אני צריך לאכול ומה ההרכב שלהם צריך להיות (כמה פחמימות, חלבונים שומנים)

וכמה סידן אני אמור להכניס?

אה ואני בתקופת מסה (SS)

כנס לפורטל ויש לך שם כלים איך לחשב את ה BMR שלך וכמה עלייך לאכול כדי לגדול.
שתדע ש 4000 קלוריות זה לא כזה בעיה ואין גם בעיה לדחוף ממתקים פה ושם להשלים קלוריות. (הכל תלוי במאזן הקלורי שלך)

כנס לפורטל ויש לך שם כלים איך לחשב את ה BMR שלך וכמה עלייך לאכול כדי לגדול.
שתדע ש 4000 קלוריות זה לא כזה בעיה ואין גם בעיה לדחוף ממתקים פה ושם להשלים קלוריות. (הכל תלוי במאזן הקלורי שלך)
מי אמר שהוא צריך לאכול 4000 קלוריות ליום? הוא יעלה במשקל ביחס של 1:1 לשומן בקצב הזה.
שיתחיל מתחזוקה+500, זה יותר ממספיק.

במידה והוא מוציא כמות כזאת של קלוריות אין סיבה שלא יאכל ככה.
שיבדוק וירראה את העלייה במשקל ולפי זה ישנה, תפסיק לנסות להתחכם (ואתה יודע על מה אני מדבר)

במידה והוא מוציא כמות כזאת של קלוריות אין סיבה שלא יאכל ככה.
שיבדוק וירראה את העלייה במשקל ולפי זה ישנה, תפסיק לנסות להתחכם (ואתה יודע על מה אני מדבר)
אני לא מתחכם, אתה זה שמתעלם מההודעות הפרטיות שלי:jester:

מה אני כבר יכול להגיב על כזה דבר? מה אתה מצפה שאני יענה?

פותח האשכול זה בסדר תתחיל עם זה ותראה אם אתה מרוצה מהעליה במשקל

אביעד, מה שהחבר'ה פה מנסים לומר לך הוא שאין מצב שאתה צריך להכניס 4000 קלוריות ביום. לא משנה כמה אתה חושב שאתה מוציא בפעילות גופנית.
סביר להניח שאתה צריך להכניס בערך 2500-3000.
אם אתה לא רוצה להכניס קלוריות ריקות אני ממליץ על שומנים בריאים כמו אגוזים,שקדים,בוטנים וכו'.

אביעד, מה שהחבר'ה פה מנסים לומר לך הוא שאין מצב שאתה צריך להכניס 4000 קלוריות ביום. לא משנה כמה אתה חושב שאתה מוציא בפעילות גופנית.
סביר להניח שאתה צריך להכניס בערך 2500-3000.
אם אתה לא רוצה להכניס קלוריות ריקות אני ממליץ על שומנים בריאים כמו אגוזים,שקדים,בוטנים וכו'.
כשאתה אומר קלוריות ריקות למה אתה מתכוון בדיוק? :nono:

אני מניח שהוא מתכוון לקלוריות שאין להן ערך תזונתי נניח כמו ויטמינים או מינרלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית