אהלן חברים,
א, אני חייב לציין שאני מאוד נהנה להיות בקהילה פה, אני רואה תוצאות שלא ראיתי אף פעם שהייתי לבד.
ב, אני התחלתי תפריט חיטוב (לאותם אחוזי שומן וק"ג אחרונים (אני יעלה תמונות בקרוב, עשיתי שיפור מדהים)
לקחתי את התפריט מכאן: http://www.kilogram.co.il/614/תפריט חיטוב
כמה שאלות לפני שאני שואל לגבי השינויים בתפריט עצמו:
אם אני 77 קילו, איזה תפריט יותר מתאים לי כרגע? של ה70 ק"ג או ה85 ק"ג?
לפי ההיגיון הבריא (יחסית) שלי, אני חושב ה70 כי גרעיון קלורי יביא לתוצאות מהירות יותר, לא כך?
טוובבב 😃 אז השאלות שאני הכי צריך בשביל לסגור את התפריט שלי הן (ותודה לעוזרים מראש!, ואני מתייחס לתפריט בינתיים של ה70 ק"ג):
חברה! תודה רבה מאוד לעוזרים! ולכל הקהילה פה! ממש כיף שיש אנשים טובים באמצע הדרך 👏
א, אני חייב לציין שאני מאוד נהנה להיות בקהילה פה, אני רואה תוצאות שלא ראיתי אף פעם שהייתי לבד.
ב, אני התחלתי תפריט חיטוב (לאותם אחוזי שומן וק"ג אחרונים (אני יעלה תמונות בקרוב, עשיתי שיפור מדהים)
לקחתי את התפריט מכאן: http://www.kilogram.co.il/614/תפריט חיטוב
כמה שאלות לפני שאני שואל לגבי השינויים בתפריט עצמו:
אם אני 77 קילו, איזה תפריט יותר מתאים לי כרגע? של ה70 ק"ג או ה85 ק"ג?
לפי ההיגיון הבריא (יחסית) שלי, אני חושב ה70 כי גרעיון קלורי יביא לתוצאות מהירות יותר, לא כך?
טוובבב 😃 אז השאלות שאני הכי צריך בשביל לסגור את התפריט שלי הן (ותודה לעוזרים מראש!, ואני מתייחס לתפריט בינתיים של ה70 ק"ג):
- בארוחה 1, קשה לי לאכול 4 פרוסות לחם קל ואני לא מצליח למלא אותם במקום אחר (לפעמים כן ולפעמים לא) יש המלצות לגבי זה?
- בארוחה לאחר אימון, רשום לאכול כ4 תמרים, לצערי מצאתי שתמרים הם לא חביבים עליי, יש לכם המלצה לתחליף?
- בארוחה 6, אני מתבל את החזה עוף (שאני מבשל, על מחבת גריל) עם שמן זית (בתיבול לימון, מומלץ מאוד!) פפריקה ותבלין שווארמה. האם התיבול שעשיתי (התבלינים) מגריעים את הערכים?
- ובארוחה 6, אני מרגיש שממש ריק לי, 150 גרם של חזה עוף עם עוד כמה ירקות זה ממש בקטנה. יש אפשרות לעשות משהו עם זה?
- 60 גרם שומן זה לא הרבה מדי? (במיוחד שאני רוצה להוריד באחוזי שומן)
- 125 גרם חלבון זה לא קצת מדי?
- שאומרים שלא מחשיבים את הירקות בתפריט, עד כמה זה משפיע? כי אני אוכל מגוון גדול של ירקות והבנתי שיש ירקות בעלי ערכי פחמימות גבוהים יחסית משאר האחרים.
חברה! תודה רבה מאוד לעוזרים! ולכל הקהילה פה! ממש כיף שיש אנשים טובים באמצע הדרך 👏