Fedor "The Last Emperor"

תגיד משה הלכת פעם לאיזה אירוע של UFC? או שזה יקר מדי?

ספויילר

בנתיים אתמול הוא עוד הפעם הפסיד,כנראה המאזן הטוב שלו זה בגלל שהוא לא נלחם בטופ

אתם חיים בעבר.
לצערי הוא כבר הסטוריה.

רגע, אז פדור הוא אלוף העולם במשקל כבד? אוCain Velasquez ?
ולמה פדור אף פעם לא נלחם בלוחמים כמו FRANK MIR או ברוק לסנר?

רגע, אז פדור הוא אלוף העולם במשקל כבד? אוCain Velasquez ?
ולמה פדור אף פעם לא נלחם בלוחמים כמו FRANK MIR או ברוק לסנר?

פדור לא באותו אירגון עם לסנר , מיר וולסקז הם בufc והוא בסטרייקפורס וגם בסטרייקפורס הוא לא האלוףם הוא לא האלוף עכשיו. אבל אין ספק שהיה לוחם אדיר ולדעתי הוא צריך לתלות את הכפפות ולפרוש במקום להמשיך להפסיד ולבזות את עצמו.

ספויילר

בנתיים אתמול הוא עוד הפעם הפסיד,כנראה המאזן הטוב שלו זה בגלל שהוא לא נלחם בטופ

מה הקשר?
את שלו הוא כבר עשה, בטח שלא צריך להוכיח כלום לאף אחד, וואלה לא ידעתי שמירקו קרו-קופ, נוגיירה, מארק קולמן(כשעדיין לא גמר את הסוס), בארט רוגרס, אנדריי אורלבסקי, טים סיבליה(ב10 שניות) ועוד רבים וטובים אחרים הם לא לוחמים מהטופ...

לדעתי הטעות היחידה שלו זה שהוא לא פרש בשיא, כי עצוב להגיד אבל עכשי וזה ברור שהוא גמר את הסוס, אם אחרי אנטוניו סילבה לא הייתי בטוח, אז עכשיו אני כן.

בכל מקרה, אני מחשיב אותו לספורטאי ברמה של מוחמד עלי/פלה/מרדונה/גורדן.

מה הקשר?
את שלו הוא כבר עשה, בטח שלא צריך להוכיח כלום לאף אחד, וואלה לא ידעתי שמירקו קרו-קופ, נוגיירה, מארק קולמן(כשעדיין לא גמר את הסוס), בארט רוגרס, אנדריי אורלבסקי, טים סיבליה(ב10 שניות) ועוד רבים וטובים אחרים הם לא לוחמים מהטופ...

לדעתי הטעות היחידה שלו זה שהוא לא פרש בשיא, כי עצוב להגיד אבל עכשי וזה ברור שהוא גמר את הסוס, אם אחרי אנטוניו סילבה לא הייתי בטוח, אז עכשיו אני כן.

תשמע אין ספק שהלוחמים שהזכרתה היו לוחמים מעולים אבל הטופ של המשקל הכבד היום ברמה יותר גבוהה מפעם ואני חושב שאם הוא היה מנצח את לסנר למשל הוא מקבע את המעמד שלו רשמית כלוחם הכי טוב בכל הזמנים

מה הקשר?

בשיביל להיות הטוב ביותר צריך לנצח את הטוב ביותר.
חוץ מנגויירה, אפחד ממה שרשמת הוא לא הטופ של הטופ.
יש הבדל בין מסי לטבס,ומי שרשמת הם טבסים

קודם כל זה לא חוכמה להשוות את פיידור הנוכחי ללאסנר, אין לי שום ספק שפיידור של לפני כמה שנים היה מנצח את לאסנר לחתיכות.

ואגב קיין ולאסקז ניצח את לאסנר... אז כנראה שהוא הכי טוב נכון? לא מבין מה תופסים מלאסנר... אפילו קארווין יותר טוב ממנו(לדעתי), למרות שברוק ניצח אותו.

בכל מקרה, פיידור היה רקורד מטורף, "טבסים" או לא גם אם לאסנר היה מתחרה נגד ה"טבסים" האלה אז הרקרוד שלו לא היה מתקרב לזה של פיידור.

קודם כל זה לא חוכמה להשוות את פיידור הנוכחי ללאסנר, אין לי שום ספק שפיידור של לפני כמה שנים היה מנצח את לאסנר לחתיכות.

ואגב קיין ולאסקז ניצח את לאסנר... אז כנראה שהוא הכי טוב נכון? לא מבין מה תופסים מלאסנר... אפילו קארווין יותר טוב ממנו(לדעתי), למרות שברוק ניצח אותו.

בכל מקרה, פיידור היה רקורד מטורף, "טבסים" או לא גם אם לאסנר היה מתחרה נגד ה"טבסים" האלה אז הרקרוד שלו לא היה מתקרב לזה של פיידור.

יכול להיות שפידור של פעם היה מנצח את לסנר , אני לא בטוח אתה ממעיט בערכו של לסנר הוא לוחם מעולה אבל הרעיון במה שאמרתי הוא שלפדור הייתה הזדמנות לפני שנתיים כשהוא עוד היה בשיא (באופן יחסי) לעבור לufc ולהילחם נגד הטופ (לסנר כדוגמא) הוא גם יכל להיצטרף לufc לפני 4שנים ולהילחם ברנדי קוטר שאז נחשב לטופ העולמי ובגלל שהוא לא עשה את זה זה קצת מעיב על הקריירה שלו.
ולגבי ולאסקז אני אמרתי שלסנר יותר טוב ממנו ולאסקז לוחם מעולה כמעט בלי חסרונת יהיה קרב מעניין בufc 139 נגד דוס סנטוס (הלוחם האהוב עליי)

הוא לא עבר כי הוא ודנה וויט בסיכסוך(לפי מה שהבנתי זה כי הוא לא רצה שהוא השתתף בתחרויות סאמבו במידה ויחתום).

---------- התגובה התווספה ב 21:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:25 ----------

בשיביל להיות הטוב ביותר צריך לנצח את הטוב ביותר.
חוץ מנגויירה, אפחד ממה שרשמת הוא לא הטופ של הטופ.
יש הבדל בין מסי לטבס,ומי שרשמת הם טבסים

קרו-קופ לא מהטופ? ארלובסקי לא מהטופ? סיבליה לא מהטופ?(באותה תקופה)

נו באמת...

הוא לא עבר כי הוא ודנה וויט בסיכסוך(לפי מה שהבנתי זה כי הוא לא רצה שהוא השתתף בתחרויות סאמבו במידה ויחתום).

---------- התגובה התווספה ב 21:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:25 ----------

זה נראה יותר כתירוץ מאשר סיבה אמיתית

• פותח/ת השרשור
תגיד משה הלכת פעם לאיזה אירוע של UFC? או שזה יקר מדי?
זה לא מעניין אותי עד כדי כך, כדי ללכת ולשלם על זה. מה גם, שרוב ה SHOWS הם בוואגס ובשבילי וואגס זה כמו אילת - ת"א, ככה שלא יצא לי.

זה לא מעניין אותי עד כדי כך, כדי ללכת ולשלם על זה. מה גם, שרוב ה SHOWS הם בוואגס ובשבילי וואגס זה כמו אילת - ת"א, ככה שלא יצא לי.
במילים אחרות הוא שמן שמעדיף ללכת לוונדיס.

הוא היה תותח בזמנו, תגידו מה עם אנדרסון סילבה?
לדעתי אנדרסון סילבה וג'י.ס.פי הלוחמים הכי טובים בעולם כיום .. ראיתי קרבות שלהם והם מפחידים ברמות מטורפות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית