נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע, אז פדור הוא אלוף העולם במשקל כבד? אוCain Velasquez ?
ולמה פדור אף פעם לא נלחם בלוחמים כמו FRANK MIR או ברוק לסנר?
ספויילר
בנתיים אתמול הוא עוד הפעם הפסיד,כנראה המאזן הטוב שלו זה בגלל שהוא לא נלחם בטופ
מה הקשר?
את שלו הוא כבר עשה, בטח שלא צריך להוכיח כלום לאף אחד, וואלה לא ידעתי שמירקו קרו-קופ, נוגיירה, מארק קולמן(כשעדיין לא גמר את הסוס), בארט רוגרס, אנדריי אורלבסקי, טים סיבליה(ב10 שניות) ועוד רבים וטובים אחרים הם לא לוחמים מהטופ...
לדעתי הטעות היחידה שלו זה שהוא לא פרש בשיא, כי עצוב להגיד אבל עכשי וזה ברור שהוא גמר את הסוס, אם אחרי אנטוניו סילבה לא הייתי בטוח, אז עכשיו אני כן.
בכל מקרה, אני מחשיב אותו לספורטאי ברמה של מוחמד עלי/פלה/מרדונה/גורדן.
בשיביל להיות הטוב ביותר צריך לנצח את הטוב ביותר.מה הקשר?
את שלו הוא כבר עשה, בטח שלא צריך להוכיח כלום לאף אחד, וואלה לא ידעתי שמירקו קרו-קופ, נוגיירה, מארק קולמן(כשעדיין לא גמר את הסוס), בארט רוגרס, אנדריי אורלבסקי, טים סיבליה(ב10 שניות) ועוד רבים וטובים אחרים הם לא לוחמים מהטופ...
לדעתי הטעות היחידה שלו זה שהוא לא פרש בשיא, כי עצוב להגיד אבל עכשי וזה ברור שהוא גמר את הסוס, אם אחרי אנטוניו סילבה לא הייתי בטוח, אז עכשיו אני כן.
בכל מקרה, אני מחשיב אותו לספורטאי ברמה של מוחמד עלי/פלה/מרדונה/גורדן.
קודם כל זה לא חוכמה להשוות את פיידור הנוכחי ללאסנר, אין לי שום ספק שפיידור של לפני כמה שנים היה מנצח את לאסנר לחתיכות.
ואגב קיין ולאסקז ניצח את לאסנר... אז כנראה שהוא הכי טוב נכון? לא מבין מה תופסים מלאסנר... אפילו קארווין יותר טוב ממנו(לדעתי), למרות שברוק ניצח אותו.
בכל מקרה, פיידור היה רקורד מטורף, "טבסים" או לא גם אם לאסנר היה מתחרה נגד ה"טבסים" האלה אז הרקרוד שלו לא היה מתקרב לזה של פיידור.
בשיביל להיות הטוב ביותר צריך לנצח את הטוב ביותר.
חוץ מנגויירה, אפחד ממה שרשמת הוא לא הטופ של הטופ.
יש הבדל בין מסי לטבס,ומי שרשמת הם טבסים
הוא לא עבר כי הוא ודנה וויט בסיכסוך(לפי מה שהבנתי זה כי הוא לא רצה שהוא השתתף בתחרויות סאמבו במידה ויחתום).
---------- התגובה התווספה ב 21:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:25 ----------
זה נראה יותר כתירוץ מאשר סיבה אמיתית
זה לא מעניין אותי עד כדי כך, כדי ללכת ולשלם על זה. מה גם, שרוב ה SHOWS הם בוואגס ובשבילי וואגס זה כמו אילת - ת"א, ככה שלא יצא לי.תגיד משה הלכת פעם לאיזה אירוע של UFC? או שזה יקר מדי?
במילים אחרות הוא שמן שמעדיף ללכת לוונדיס.זה לא מעניין אותי עד כדי כך, כדי ללכת ולשלם על זה. מה גם, שרוב ה SHOWS הם בוואגס ובשבילי וואגס זה כמו אילת - ת"א, ככה שלא יצא לי.
לא אכלתי פה מעולם בוונדיס, JACK IN THE BOX, DEL TACO וכל הדברים האלו, זה לא מעניין אותי.במילים אחרות הוא שמן שמעדיף ללכת לוונדיס.