מומלץ לכל אלה שלא מאמינים באלוהים.

בנדה, באמת בלי לפגוע בך אישית, אתה טיפש. כמו שנאמר יכולת הסקת המסקנות שלך שווה לאפס.

ובנימה אחרת, אמנון יצחק הוא פשוט דמגוג טוב ולא יותר. הוא יודע לתמרן אנשים בצורה מילולית, וכמובן העובדה שיש לו מיקרופון וקהל עוזרת. אם היו שמים אותו בסיטואציה הפוכה, כלומר כשהוא בקהל חילוני ובלי מיקרופון הכל היה הפוך.
אין לו שום השכלה רשמית, הוא משווה בין דברים שאינם ברי השוואה.

ובלי קשר, יש בעיה עם ארכיאולוגיה מהסוג הדתי(וזה דבר ידוע בארכיאולוגיה).
ממצאים בתחום הארכיאולוגי קשורים בצורה ישירה לאמונה שהחוקר מגיע איתה.. חוקר אתאיסט יכול לבוא לאתר מסויים ולהסיק שמה שנמצא לא תואם בכלל את הדברים בתורה, וחוקר מאמין יכול להסיק בדיוק ההפך.

האמת אני לא מצפה ממך להבין את כל זה..

בנדה, אני צפיתי בשני הקטעים שפירסמת. בוא תצפה בשלי:

בכלל יש 31 פרקים כאלה, אתה מוזמן לחפש אותם ביוטיוב
"למה חילונים צוחקים על דתים"
ועכשיו אתה אולי תבין למה אנחנו צוחקים עליך LOL

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

ממש לא מזיז לי.
פירסמתי את ההרצאה כי זה מעניין ויפה, ויש תשובות לשאלות. זה שבחרת להטריל ולזיין תשכל בלי לראות ולהבין על מה מדובר זה כבר בעיה שלך.

---------- התגובה התווספה ב 18:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:09 ----------

בנדה, באמת בלי לפגוע בך אישית, אתה טיפש. כמו שנאמר יכולת הסקת המסקנות שלך שווה לאפס.

ובנימה אחרת, אמנון יצחק הוא פשוט דמגוג טוב ולא יותר. הוא יודע לתמרן אנשים בצורה מילולית, וכמובן העובדה שיש לו מיקרופון וקהל עוזרת. אם היו שמים אותו בסיטואציה הפוכה, כלומר כשהוא בקהל חילוני ובלי מיקרופון הכל היה הפוך.
אין לו שום השכלה רשמית, הוא משווה בין דברים שאינם ברי השוואה.

ובלי קשר, יש בעיה עם ארכיאולוגיה מהסוג הדתי(וזה דבר ידוע בארכיאולוגיה).
ממצאים בתחום הארכיאולוגי קשורים בצורה ישירה לאמונה שהחוקר מגיע איתה.. חוקר אתאיסט יכול לבוא לאתר מסויים ולהסיק שמה שנמצא לא תואם בכלל את הדברים בתורה, וחוקר מאמין יכול להסיק בדיוק ההפך.

האמת אני לא מצפה ממך להבין את כל זה..

אתה חכם כולם טיפשים, בגלל זה אתה קורא לעצמך קרמבו 😣

אם היית לומד על נח בבית ספר, היית יודע איך נח בנה את התיבה הזאת. וזה נניח אם היה, זה קיים ומוכח. איך נראלך שהתיבה הגיע להר של 5 אלף רגל ? תקרא על המבול שעמד לפקוד את העולם על תיבת נח יש תשובה.

אתה מטומטם או משהו?
כבר פעמיים שמתי את זה
אמנון יצחק מדבר על ביקורים באתר, לכן אני מניח שמדובר באתר דורופינאר
http://en.wikipedia.org/wi​ki/Durupinar_site. באתר סלעים ואדמה שביחד מזכירים צורה של אוניה במעורפל. מי שגילה את האתר הוא בחור בשם רון וויאט, אח מרדים במקצועו. גיאולוגים קבעו שהסלעים והקרקע נוצרו באופן טבעי.
זאת לא הפעם הראשונה שאנשים רואים מה שהם רוצים לראות בצורות קרקע טבעיות. המקרה הכי מפורסם הוא "הפנים על המאדים"

• פותח/ת השרשור
אז רחל הייתה מוכנה לוותר על עיסוקיה בעולם הבא רק בשביל להציל 12 איש במקום ללכת ולהציל מאות אלפים שגובעים באפריקה?

Priorities

12 איש? יא פרזיט. 12 חיילים ניצלו ואתה אומר לי על גויים באפריקה , למה שהיא תציל אותם? הם גויים.

ממש לא מזיז לי.
פירסמתי את ההרצאה כי זה מעניין ויפה, ויש תשובות לשאלות. זה שבחרת להטריל ולזיין תשכל בלי לראות ולהבין על מה מדובר זה כבר בעיה שלך.

---------- התגובה התווספה ב 18:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:09 ----------

אתה חכם כולם טיפשים, בגלל זה אתה קורא לעצמך קרמבו 😣

"מומלץ לכל אלה שלא מאמינים באלוהים."

הטיפשות...

---------- התגובה התווספה ב 18:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:12 ----------

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
"מומלץ לכל אלה שלא מאמינים באלוהים."

הטיפשות...

---------- התגובה התווספה ב 18:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:12 ----------

‪Atheist Comedy - God's Priorities‬‏ - YouTube
מעניין של מי הטיפשות. ההרצאה הזאת קשור אך ורק לאי קיומו של אלוהים. יש הבדל בין פירסום הרצאה, ובין להגיד שזה מזיז לי שאתה לא מאמין.

אם היית לומד על נח בבית ספר, היית יודע איך נח בנה את התיבה הזאת. וזה נניח אם היה, זה קיים ומוכח. איך נראלך שהתיבה הגיע להר של 5 אלף רגל ? תקרא על המבול שעמד לפקוד את העולם על תיבת נח יש תשובה.

נח בנה תתיבה (אם הוא בנה) לפי שגעונו האישי. אני אומר לך שאלוהים אמר לי לבנות מחר תיבה במידות מסויימות למה שלא תאמין לי?
בנוסף ממה שהבנתי התיבה שנמצאה זה לא בדיוק תיבה רק צורה של תיבה

• פותח/ת השרשור
ועדין לא ענית לי על החיילים של צה"ל, או שתכף תגיד שהם הוזים והם היו על סמים באמצע מלחמה

12 איש? יא פרזיט. 12 חיילים ניצלו ואתה אומר לי על גויים באפריקה , למה שהיא תציל אותם? הם גויים.

אוי אלוהים חנון ורחום איזה אל מצויין אתה

*השירות נכלל אך ורק למאמינים עיוורים כל דבר שהובטח מתבטל ברגע שעוברים על אחת המצוות או מבצעים חטא אנשים ללא חטאים שלא קיבלו את דרך ה' הכל יכול ימותו מוות ביסורים

• פותח/ת השרשור
נח בנה תתיבה (אם הוא בנה) לפי שגעונו האישי. אני אומר לך שאלוהים אמר לי לבנות מחר תיבה במידות מסויימות למה שלא תאמין לי?
בנוסף ממה שהבנתי התיבה שנמצאה זה לא בדיוק תיבה רק צורה של תיבה

אתה יודע למה נח בנה את התיבה, איך לעזאזל נראה לך שנוח ידע שהולך להיות שיטפון שישטוף את העולם שהמים הגיעו לגובה של 5 אלף רגל, והוא בנה תיבה לבד על דעת עצמו, אולי הוא שמע בחדשות?

• פותח/ת השרשור
אוי אלוהים חנון ורחום איזה אל מצויין אתה

*השירות נכלל אך ורק למאמינים עיוורים כל דבר שהובטח מתבטל ברגע שעוברים על אחת המצוות או מבצעים חטא אנשים ללא חטאים שלא קיבלו את דרך ה' הכל יכול ימותו מוות ביסורים

אתה מתחמק. כי אתה יודע שאתה טועה. אין לך תשובה על זה. מזל שאלה חיילי צהל שלא היו דתיים 😣

אתה יודע למה נח בנה את התיבה, איך לעזאזל נראה לך שנוח ידע שהולך להיות שיטפון שישטוף את העולם שהמים הגיעו לגובה של 5 אלף רגל, והוא בנה תיבה לבד על דעת עצמו, אולי הוא שמע בחדשות?

הוא לא
סתם סיפור אין לך שום הוכחה שהוא בנה אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית