מומלץ לכל אלה שלא מאמינים באלוהים.

אתה יודע למה נח בנה את התיבה, איך לעזאזל נראה לך שנוח ידע שהולך להיות שיטפון שישטוף את העולם שהמים הגיעו לגובה של 5 אלף רגל, והוא בנה תיבה לבד על דעת עצמו, אולי הוא שמע בחדשות?
נגיד ויש לך את ההוכחה שהייתה תיבה איפה ההוכחה לשיטפון?
מה אומר לך שהוא לא יצא טמבל אש?

• פותח/ת השרשור
תראה לי את הכתבה ואני יענה

אני אחפש לך.

וקרמבו חפרת, זה לא מענייין אותי מה אתה חושב על הרב או מה אחרים. אני פירסמתי הרצאה אם תשובות לשאלות שנשאלו כאן. אתה רוצה לצפות תצפה ותסיק מסקנאות אתה לא רוצה אל תחפור לי

• פותח/ת השרשור
נגיד ויש לך את ההוכחה שהייתה תיבה איפה ההוכחה לשיטפון?
מה אומר לך שהוא לא יצא טמבל אש?

אם היא נמצאה על הר הררת, מה נראלך ? שהוא עלה לשם ברגל?
זה הר שרק במסוק אפשר להגיע לשם, אז הוא טיפס גובה של 5 אלף רגל, ובנה אותה שם ? קצת הגיון.

---------- התגובה התווספה ב 18:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:21 ----------

ועדיין לא הגבתה לטענה שאתה מוותר על כך שהיהדות היא אמת

היהדות היא אמת ותמיד תיהיה אמת..

זה הר שרק במסוק אפשר להגיע לשם, אז הוא טיפס גובה של 5 אלף רגל, ובנה אותה שם ? קצת הגיון.

---------- התגובה התווספה ב 18:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:21 ----------

יש לך מחשבות משלך או שאתה רק חוזר על מה שנאמר בסרטון?

שששש אני מספר את זה רק לך אבל יש כמה כופרים שטוענים שהקרום של כדור הארץ נע וככה נוצרים הרים וגם שהיו ימים שהתייבשו בל זה רק לך אני מספר כן

---------- התגובה התווספה ב 18:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:23 ----------

למה?
היא לא הייתה אמת לכל האנשים שחיו לפני אברם
היא לא אמת ל 99% מהאנשים שחיו אחרי אברם
היא לא הייתה אמת ל 99% מהאנשים שחיו בתקופה של אברם

כולה קילומטר וחצי אם היית עושה את החישוב, אגב יותר הגיוני שאם כבר הוא היה בונה אותה שם, כי לא היו פיגומים ואיך הוא יגיע לסיפון?
בנוסף ראיתי קצת קטע מתוכנית שהיה לגידי גוב עם אהרוני הם עלו לשם ברגל עם צוות צילום מדריך והכל

• פותח/ת השרשור
שששש אני מספר את זה רק לך אבל יש כמה כופרים שטוענים שהקרום של כדור הארץ נע וככה נוצרים הרים וגם שהיו ימים שהתייבשו בל זה רק לך אני מספר כן

---------- התגובה התווספה ב 18:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:23 ----------

למה?
היא לא הייתה אמת לכל האנשים שחיו לפני אברם?

בסדר, אז איך הגיע לשם שוב פעם התיבה?.. העולם היסתובב בדיוק באותו זמן שהיה צריך להיות שטפון ושנח בנה את התיבה, כן ממש הגיוני. בקיצור סיימתי את הוויכוחים איתכם, כל אחד והאמונה שלו חברים. אתם לוקחים דברים יותר מידי אישית, תהיו אנשים טובים בעולם זה מה שחשוב.

---------- התגובה התווספה ב 18:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:26 ----------

למה?
היא לא הייתה אמת לכל האנשים שחיו לפני אברם
היא לא אמת ל 99% מהאנשים שחיו אחרי אברם
היא לא הייתה אמת ל 99% מהאנשים שחיו בתקופה של אברם
אתה זה שרוצה הוחכות נכון? שב תראה את ההרצאה אני לא יכול להסביר לך יותר טוב. אתה לא רוצה אל תאמין, זכותך מה אתה רוצה ממני ?

---------- התגובה התווספה ב 18:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:28 ----------

כולה קילומטר וחצי אם היית עושה את החישוב, אגב יותר הגיוני שאם כבר הוא היה בונה אותה שם, כי לא היו פיגומים ואיך הוא יגיע לסיפון?
בנוסף ראיתי קצת קטע מתוכנית שהיה לגידי גוב עם אהרוני הם עלו לשם ברגל עם צוות צילום מדריך והכל

לא הוא בנה מסוק לפני, והטיס אותה לשם יותר הגיוני..

אם בראו אותך, אז נבראת. אז מי ברא את אלוהים?

הרי אם יש אותו אז מישהו ברא אותו... לא?

אגב ראית את אחד מהסרטונים שהעליתי לפה?

או שרק לך מותר להעלות סרטונים?

בסדר, אז איך הגיע לשם שוב פעם התיבה?.. העולם היסתובב בדיוק באותו זמן שהיה צריך להיות שטפון ושנח בנה את התיבה, כן ממש הגיוני. בקיצור סיימתי את הוויכוחים איתכם, כל אחד והאמונה שלו חברים. אתם לוקחים דברים יותר מידי אישית, תהיו אנשים טובים בעולם זה מה שחשוב.

---------- התגובה התווספה ב 18:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:26 ----------

אתה זה שרוצה הוחכות נכון? שב תראה את ההרצאה אני לא יכול להסביר לך יותר טוב. אתה לא רוצה אל תאמין, זכותך מה אתה רוצה ממני ?

---------- התגובה התווספה ב 18:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:28 ----------

לא הוא בנה מסוק לפני, והטיס אותה לשם יותר הגיוני..
ראיתי את הסירטונים ששמתה וראיתי הרבה סירטונים שלו לפני באף אחד מהם גאון הדור לא החזיר אותי בתשובה(או אפילו בשאלה)

• פותח/ת השרשור
אם בראו אותך, אז נבראת. אז מי ברא את אלוהים?

הרי אם יש אותו אז מישהו ברא אותו... לא?

אגב ראית את אחד מהסרטונים שהעליתי לפה?

הוא נצחי. וגם על זה ענו בהרצאה בתשובה מעמיקה. אני לא זוכר את כל הדברים שאמר הרב, לכן אני לא יכול להתת לך תשובה מלאה. בגלל זה פירסמתי כדי שתצפה ותקבל תשובות ותסיק מסקנאות בסה"כ הכוונה שלי היית טובה, אבל אתם לוקחים דיון כזה ומנסים להפוך את כל הציבור שמאמין באלוהים לטיפש.

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:32 ----------

ראיתי את הסירטונים ששמתה וראיתי הרבה סירטונים שלו לפני באף אחד מהם גאון הדור לא החזיר אותי בתשובה(או אפילו בשאלה)

לא 2 הסירטונים. תתחיל לראות מהסירטון ה-2 עד ה-8 ותקבל תשובות. אתה לא חייב לחזור בתשובה מזה, בסה"כ תקבל תשובות שלך על מה שאתה חושב שלא כל כך נכון\ מה יש לך להפסיד?

הוא נצחי. וגם על זה ענו בהרצאה בתשובה מעמיקה. אני לא זוכר את כל הדברים שאמר הרב, לכן אני לא יכול להתת לך תשובה מלאה. בגלל זה פירסמתי כדי שתצפה ותקבל תשובות ותסיק מסקנאות בסה"כ הכוונה שלי היית טובה, אבל אתם לוקחים דיון כזה ומנסים להפוך את כל הציבור שמאמין באלוהים לטיפש.

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:32 ----------

לא 2 הסירטונים. תתחיל לראות מהסירטון ה-2 עד ה-8 ותקבל תשובות. אתה לא חייב לחזור בתשובה מזה, בסה"כ תקבל תשובות שלך על מה שאתה חושב שלא כל כך נכון\ מה יש לך להפסיד?

אז אתה מגן על משהו שאתה אפילו לא יודע מה אומרים שם?
...

ממש לא. אני לומד בבר אילן ואני מחוייב לכמה קורסים ביהדות, ואני הראשון שיגיד שלא כל הדתיים טיפשים.. ממש לא. אתה לעומת זאת, כן. אמנון יצחק - לא בטוח.

אתה מבין, חוכמתו של אמנון יצחק, בין אם הוא מאמין לעצמו או לא, זה שהוא עושה מזה כסף.
טיפשותך היא שאתה מאמין לזה.

הוא מוכר דיסקים. סליחה, לא מוכר. נותן חינם בתנאי שאתה תורם לו כסף. שונה לגמרי.

אז אלוהים נצחי. אז זאת התשובה למעשה? אותי מישהו ברא, ומי שברא אותי נברא... אבל פתאום זה נפסק? מעניין. LOL

אגב ראית את אחד הסרטונים שהעליתי?

• פותח/ת השרשור
ממש לא. אני לומד בבר אילן ואני מחוייב לכמה קורסים ביהדות, ואני הראשון שיגיד שלא כל הדתיים טיפשים.. ממש לא. אתה לעומת זאת, כן. אמנון יצחק - לא בטוח.

אתה מבין, חוכמתו של אמנון יצחק, בין אם הוא מאמין לעצמו או לא, זה שהוא עושה מזה כסף.
טיפשותך היא שאתה מאמין לזה.

הוא מוכר דיסקים. סליחה, לא מוכר. נותן חינם בתנאי שאתה תורם לו כסף. שונה לגמרי.

אז אלוהים נצחי. אז זאת התשובה למעשה? אותי מישהו ברא, ומי שברא אותי נברא... אבל פתאום זה נפסק? מעניין. LOL

אגב ראית את אחד הסרטונים שהעליתי?
עזוב זה אבוד.
ייאלה סיימתי עם ההטרלה היית טעות לשתף אתכם בזה חח..

עזוב זה אבוד.
ייאלה סיימתי עם ההטרלה היית טעות לשתף אתכם בזה חח..

אז לא ראית את הסרטונים שפירסמתי.

אז בוא אני אסכם מה שהיה באשכול הזה:

אתה ראית סרטון של הרב אמנון יצחק. הסרטון נשמע לך הגיוני. הסקת מסקנות(שגויות). החלטת שאנחנו נגיע לאותן מסקנות. העלית את הסרטון. קיבלת תגובות נגד ושאלות. חזרת על אותן תשובות כמו בסרטון, וכששאלו שאלות שלא היו בסרטון החלטת שזה מספיק לך.

טוב תודה. אני חושב שאפשר לנעול.

• פותח/ת השרשור
אז לא ראית את הסרטונים שפירסמתי.

אז בוא אני אסכם מה שהיה באשכול הזה:

אתה ראית סרטון של הרב אמנון יצחק. הסרטון נשמע לך הגיוני. הסקת מסקנות(שגויות). החלטת שאנחנו נגיע לאותן מסקנות. העלית את הסרטון. קיבלת תגובות נגד ושאלות. חזרת על אותן תשובות כמו בסרטון, וכששאלו שאלות שלא היו בסרטון החלטת שזה מספיק לך.

טוב תודה. אני חושב שאפשר לנעול.
100%
👏

ואחרי זה לא מבינים למה אנשים צוחקים על דתיים... (על הטיפשים מביניהם)

---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:42 ----------

אחחח אני אוהב שאני מקבל אישור מחדש כל פעם לחתימה שלי... LOL

הדיון הזה לא היה מיותר סוף סוף רואים את הכח של האתאיסטים 😵‍💫🥊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית