הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
מישהו בבקשה יכול לתת לי מידע על כל העסק של האלכוהול,
מה ההבדל מבחינה בריאותית בין וודקה ב10 שקל לגריי גוס,
אם באמת אסור לערבב משקאות, מה עדיף לשתות וכל החוינה של זה,
להפנות אותי למידע או להסביר לי פה.

תודה.

ההבדל הוא בהאנגאובר בבוקר. וודקה פריום פשוט מזוקקת כמה פעמים להבדיל מוודקה ב10 שקל.
בנוגע לעירבוב, הדיעה הרווחת אומרת שצריך להעלות כל פעם את אחוזי האלכוהול ולא להוריד, ז"א קודם לשתות בירה ואח"כ וודקה ולא ההיפך. אני אישית חשוב שזה חרטה.

נערך לאחרונה:
מבחינה בריאותית מה שחשוב בתכלס זו כמות האלכוהול בגרמים שאתה שותה, שכן אלכוהול פועל בגוף כמו רעל.
(עם זאת בכמויות נמוכות של חצי משקה-משקה ביום נמצאו תועלות שעדיין לא הבינו אותם לחלוטין)
בכל מקרה, היין האדום הכי בריא.

אני אישית ערבבתי אלכוהול מספר פעמים
למשל בחתונה של דוד שלי שתיתי גם בירה גם וודקה גם וויסקי וגם פינה קולדה וכמה קוקטיילים, לא הרגשתי כל כך בהבדל, אולי הסטלה הייתה שונה קצת, מאשר הפעמים שהייתי שותה רק וודקה או רק וויסקי
בכל מקרה, לא היה לי האנגאובר בבוקר אז לא יודע את ההבדל
ובקשר למחירים ולסוגי וודקה, לדעתי ההבדל למשל בין פינלדיה לגריי גוס זה שגריי גוס פשוט מחליק בגרון יותר בקלות וכשאתה שותה את זה נקי אתה מרגיש את הבערה שיש בתוך הגוף אחרי השוט פחות חזקה מאשר וודקה יותר זולה.
זה ההבדל שאני שמתי לב אליו.
בקיצור, יותר כיף לשתות וודקה יקרה ואיכותית יותר כי זה יותר טעים, זה הכל, יכול להיות שיש הבדל בכאבי ראש של אחרי זה

ההבדל העיקרי בתאכלס זה בהרגשה ביום שאחרי, וגם כשאתה שותה וודקה יקרה יותר היא עוברת לך בגרון בצורה חלקה יותר כמעט בלי טעם הלוואי הנוראי של הוודקה.

מי שמופתע איך הוא ערבב באירוע הכל עם הכל והיה לו בסדר, כנראה שלא שתית כמויות גדולות עד כדי כך וגם אכלת טוב תוך כדי השתיה!
כל רוסי יודע שכשהשתיה מתלווה באוכל טוב, ההשפעה הרבה יותר רכה וצריך לשתות יותר מהרגיל כדי באמת להשתכר!

דעתך לא נכונה.
מי שמבין שותה וודקה נקי ולא מערבב.
אני לא חובב וודקה ולא מסוגל לשתות אבסולוט/פינלנדיה/סמירנוף וכל בוודקה ברמה הזאת נקח, זה עושה לי רפלקס הקאה קיצוני.
עם גרייגוס זה לא קרה, שתיתי נקי וזה פשוט לא משאיר את טעם הלויאי הזה בפה לעומת השאר.

אני אף פעם לא מערבב.
בדרך כלל סמירנוף או אבסולוט עושים את העבודה, אין פה מה להיות יותר מדי בררן והאמת שלא שמתי לב כמעט להבדל בינם לבין גרייגוס, וההבדל במחיר פשוט לא שווה את זה.

בנוגע לעירבוב, הדיעה הרווחת אומרת שצריך להעלות כל פעם את אחוזי האלכוהול ולא להוריד, ז"א קודם לשתות בירה ואח"כ וודקה ולא ההיפך. אני אישית חשוב שזה חרטה.
מסכים. יצא לי לערבב כבר בכל צורה אפשרית, בכל מצב גופני (רעב/שבע/עייף/רענן) ולא הייתה שום בעיה עם זה.

ככל שהמשקה ישן יותר- ההאנגאובר חזק יותר.
ההפך,מי שינסה לתפוס ראש מגלנפידיך 21?
שותים ממש מעט באירועים מיוחדים.
בכלל כל מי ששותה בכדי להשתכר משהו אצלו לא בסדר,ואף פעם לא היה לי האנגאובר,ושתיתי די הרבה.

מה רע בלהשתכר?
להשתכר עד שאתה מקיא את הנשמה שלך?
להשתכר עד שאתה הולך מכות עם אנשים ומדבר שטויות?
כי הרבה אנשים שותים בכדי להגיע למטרה הזאת.
והם לא נהנים מהשיתה של האלכוהול עצמו.

אחרי שאני שותה גרייגוס(ואן גוף או כל וודקה פרימיום) אני קם בבוקר חדש..
אחרי פינלנדיה אבסולוט(וכל הוודקות היותר זולות) אני קם בבוקר עם בחילות ובלי חשק לאכול..
מעדיף לשתות פחות אבל לשתות משקה יותר איכותי..

ההפך,מי שינסה לתפוס ראש מגלנפידיך 21?
שותים ממש מעט באירועים מיוחדים.
בכלל כל מי ששותה בכדי להשתכר משהו אצלו לא בסדר,ואף פעם לא היה לי האנגאובר,ושתיתי די הרבה.
מה הקשר בין לתפוס ראש לבין האנגאובר? קראת בכלל מה כתבתי?
אם הייתי שותה 21 היית רואה מה זה האנגאובר.

מה הקשר בין לתפוס ראש לבין האנגאובר? קראת בכלל מה כתבתי?
אם הייתי שותה 21 היית רואה מה זה האנגאובר.
בד''כ ההאנג אובר בא אחרי ששותים מספיק בשביל לתפוס ראש.
קרה לך פעם שקיבלת האנג אובר אחרי קצת קרווזיה?
ההאנג אובר זה לא התייבשות בכלל?

חשוב להדגיש שכל האבסולוט, פינלנדיה, סמירנוף - נחשבות וודקה פרימיום- זה בהחלט לא פח כמו קגלביץ', אלסקה וכל הזבל שקונים ב-10 שקלים.

גרייגוס נחשבת אולטרה פרימיום- כמו שאמרו, יורדת בגרון בצורה יותר חלקה, אבל סבבה לגמרי לשתות גם וודקה פרימיום רגילה.

אם כבר וודקה- רק ואן גוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית