בלי הרבה דיבורים - אני עושה SS ,מחליף פאוור קלין בפנדלאיי רואו , אתמול עשיתי אימון B ראשון (פעם ראשונה שלי בתרגיל בפוזיציה כזאת) בחימום ו3 סטי עבודה בעיקר הרגשתי את ההמסטרינג (כמובן לא נעזרתי ברגליים..אלא רק בפלג גוף עליון) וביצעתי לפי הטכניקה שראיתי בסרטון של גלן פנדלאיי עצמו.
אמנם המתיחה בהמסטרינג (היה לי ברגל ימין יותר מאשר בשמאל) עברה אחרי כמה דק' באימון אבל בכל זאת , כדי שאני אדע להבא :
זה קשור לטכניקה ? (גם את הגב בקושי הרגשתי פועל במהלך התרגיל אבל אחרי האימון כיווצתי את השכמות והבנתי שהגב עבד בפנדלאיי,יכול לנבוע גם מזה שהמשקל לא היה כזה גבוה-43 ק"ג סה"כ לפעם ראשונה בתרגיל הזה)
או שאולי זה קשור בכלל בשליטה שלי בשרירים ? או גמישות בהמסטרינג ?
בבקשה לענות לעניין , יש לי עוד כמה ימים אימון B אז כדאי להמשיך ולראות אם זה עדיין קורה?
אמנם המתיחה בהמסטרינג (היה לי ברגל ימין יותר מאשר בשמאל) עברה אחרי כמה דק' באימון אבל בכל זאת , כדי שאני אדע להבא :
זה קשור לטכניקה ? (גם את הגב בקושי הרגשתי פועל במהלך התרגיל אבל אחרי האימון כיווצתי את השכמות והבנתי שהגב עבד בפנדלאיי,יכול לנבוע גם מזה שהמשקל לא היה כזה גבוה-43 ק"ג סה"כ לפעם ראשונה בתרגיל הזה)
או שאולי זה קשור בכלל בשליטה שלי בשרירים ? או גמישות בהמסטרינג ?
בבקשה לענות לעניין , יש לי עוד כמה ימים אימון B אז כדאי להמשיך ולראות אם זה עדיין קורה?