הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפקיד הרגליים בפנדלאיי רואו ,SS

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
בלי הרבה דיבורים - אני עושה SS ,מחליף פאוור קלין בפנדלאיי רואו , אתמול עשיתי אימון B ראשון (פעם ראשונה שלי בתרגיל בפוזיציה כזאת) בחימום ו3 סטי עבודה בעיקר הרגשתי את ההמסטרינג (כמובן לא נעזרתי ברגליים..אלא רק בפלג גוף עליון) וביצעתי לפי הטכניקה שראיתי בסרטון של גלן פנדלאיי עצמו.

אמנם המתיחה בהמסטרינג (היה לי ברגל ימין יותר מאשר בשמאל) עברה אחרי כמה דק' באימון אבל בכל זאת , כדי שאני אדע להבא :
זה קשור לטכניקה ? (גם את הגב בקושי הרגשתי פועל במהלך התרגיל אבל אחרי האימון כיווצתי את השכמות והבנתי שהגב עבד בפנדלאיי,יכול לנבוע גם מזה שהמשקל לא היה כזה גבוה-43 ק"ג סה"כ לפעם ראשונה בתרגיל הזה)

או שאולי זה קשור בכלל בשליטה שלי בשרירים ? או גמישות בהמסטרינג ?

בבקשה לענות לעניין , יש לי עוד כמה ימים אימון B אז כדאי להמשיך ולראות אם זה עדיין קורה?

אם אתה לא גמיש מספיק יכולה לקרות מתיחה בהמסטרינג, אבל אני אף פעם לא הרגשתי.

אני חושב שאולי אתה מתכופף יותר מידי במקום לקפל קצת את הרגליים, בגלל המשקל אני מאמין שאתה משתמש בפלטות קטנות ואפילו אם אתה שם את המוט עם במה יכול להיות שיהא נמוכה מידי.

בכל מקרה עדיף שתעלה סירטון.

• פותח/ת השרשור
אני אעבוד על סרטון באימון הבא.
אני אנסה לשים את המוט על פלטות משתי הצדדים של המוט ככה שהוא ייקבל גובה עד שאני אשתמש בפלטות גדולות יותר. ואני אראה אם יש שינוי,אני מאמין שזוהי הסיבה..כי את הכל עשיתי כמו שצריך , בדקתי את עצמי כמה פעמים לפני שניגשתי לסט חימום כדי לראות איך אני בפוזיציה והכל פיקס לדעתי. סרטון שבוע הבא כנראה,תודהה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית