עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה עדיין עם קוביות, עוף מכאן.
לא אבל בתכלס אתה עולה נקי, אתה חטוב :S
אגב פיצה פרגו זה טעים
אתה עדיין עם קוביות, עוף מכאן.
לא אבל בתכלס אתה עולה נקי, אתה חטוב :S
אגב פיצה פרגו זה טעים
לא יודע, אולי, אבל זה מטומטם לעשות את זהאבל זה בדיוק מה שאני עושה חחחחחח
ויום אחרי זה זה לא יעזור?
האמת שזה מה שאני בד"כ עושה:s59:
איפה יש לי לימודים גם ככה אני קם ב6 ו40 כדי להספיק לדחוף תש"ש ולהגיע לבית ספר בזמן...לא יודע, אולי, אבל זה מטומטם לעשות את זה
גם אני הייתי עושה את זה, עד שהתחלתי אחרת והבנתי ש3-4 שעות אחרי הארוחה שלאחר האימון (מה שלא יוצא לך לאכול כבר אלא אם אתה אוכל לפני שינה וגם שם מכניס בכוח) אתה מקבל חור בבטן ויכול לאכול מקרר.
בכל מקרה לדעתי אירובי בבוקר לדוגמא לפני שהולכים לעבודה (בהנחה שלא מתחילים לפני צאת השמש) יכול להיות מאוד יעיל לכל תקופה, הבעיה זה באמת לקום ולעשות.
תהיה בטוח שקצת הוא לא אוכל 😃 וברור שלא כל יום - פיצה זה יקר אתה רוצה הוא ישאר הומלס?נתחיל מזה שאני בטוח שהוא לא אוכל כל יום פיצה. נמשיך בזה שזה קשור למאזן קלורי.
ופיצה פרגו זה טעים? טעים ביחס למה?
כן וזה לא רק מאירובי זה גם יכול להיות מכל פעילות גופנית, שיחרור של אנדרופיניםאיפה יש לי לימודים גם ככה אני קם ב6 ו40 כדי להספיק לדחוף תש"ש ולהגיע לבית ספר בזמן...
תגיד יש קשר בין אירובי למצב רוח טוב? שמתי לב לזה כמה פעמים שאחרי ריצה אני מרגיש "שמח" משום מה:98sf:
😆😆😆👏90% מהדברים טעימים ביחס לש"ש.. נראה לי גם האוכל של הכלב שלי [זה אחרי מלא זמן של 300-400 גרם ש"ש ביום :\ ].
אז מה אתה מתפלא שהוא עולה נקי לא הבנתי...
דאוס כמה בערך אתה אוכל?
זה כולל ה4 בננות שאתה אוכל תוך כדי אימון? 😣אני לא סופר אני מעריך סביב 5 K יכול להיות יותר אפילו .
זה כולל ה4 בננות שאתה אוכל תוך כדי אימון? 😣
לפי הרעש שקורן הזה פה הייתי בטוח שמעל 6
אתה סתם פסיכי, אני בקושי מים שותה ואתה פותח שם פיקניק.4 ? למה אני בדיאטה ?
אין דרךיש אנשים שאוכלים זית ביום ועולים קילו ואני אוכל 4000 קלוריות לפחות ולא עולה גרם...
מישהו יודע אם יש דרך להוריד בחילוף החומרים ובכך לגרום לעליה במסה?