ייעוץ אין תאבון

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
בזמן האחרון אין לי תאבון בשיט.
אני אשכרה דוחף את כל הארוחות שלי בכוח =\
ובלילות פשוט באלי להקיא
אבל אני לא חולה ולא בבאסה או משו כזה

מישו יודע מה זה יכול להיות?
תודה 😃

לאכול דברים משמינים, עתירי קלוריות, מלאי שומן זה לא בעיה.
הבעיה זה העלות, אי אפשר להסמתך על אכילת גלידה לפי בסיס יומי. זה עולה המון כסף. אי אפשר להסתמך על חטיפים, שוקולדים ואוכל בחוץ כי זה פשוט לא משתלם ביחס לאורז, פסטה וש"ש.
אם היה לי כמה כסף שאני רוצה הייתי אוכל רק מאפים ועוגות והמבורגים של מוזס, אבל מה לעשות שזה עולה המון כסף.

בוטנים
, בשר בקר טחון (לא הקפוא, שמכיל המון סויה, אלא זה שטוחנים בקצבייה בסופר. 30 ש"ח לקילו), בשר עוף- פחות מ 20 ש"ח לקילו- זה החלבון הזול ביותר שיש כרגע. ועוד לא דגמתי את מה שקורה בקצביות בשוק;
אבוקדו בעונה. שמן (זית או רגיל) על כל דבר. וכן, אבקות חלבון, במיוחד אם מייבאים מBB כמה יחידות בבת אחת, הן מקור זול לחלבון.
אף אחד לא טען אי פעם שזה תחביב זול :-( ולאכול בחוץ מייקר הכל בפקטור לא הגיוני. אם זה מה שהיה בוער לי בעצמות עכשיו, זה מה שהייתי עושה - קונה אוכל בסיטונות, מבשל בסופ"ש ומקפיא, ולוקח איתי מהבית בציידנית לעבודה או מה שלא יהיה, כדי שלא אהיה תלוי בארוחות בחוץ. פאק איט אם זה הכי טעים באותו רגע. צריך להחליט מה חשוב, ולעשות פשרות על השאר, לא?

שקל? פסק זמן עולה איזה 6 שקל חחחח
אני מדבר איתך על החטיפים האלה ששמים במשלוחי מנות ורק דוסים אוכלים אותם.
:bad::bad::bad::bad::bad: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נו אז טעמי או משהו, לא חרם כרמית?

בוטנים
, בשר בקר טחון (לא הקפוא, שמכיל המון סויה, אלא זה שטוחנים בקצבייה בסופר. 30 ש"ח לקילו), בשר עוף- פחות מ 20 ש"ח לקילו- זה החלבון הזול ביותר שיש כרגע. ועוד לא דגמתי את מה שקורה בקצביות בשוק;
אבוקדו בעונה. שמן (זית או רגיל) על כל דבר. וכן, אבקות חלבון, במיוחד אם מייבאים מBB כמה יחידות בבת אחת, הן מקור זול לחלבון.
אף אחד לא טען אי פעם שזה תחביב זול :-( ולאכול בחוץ מייקר הכל בפקטור לא הגיוני. אם זה מה שהיה בוער לי בעצמות עכשיו, זה מה שהייתי עושה - קונה אוכל בסיטונות, מבשל בסופ"ש ומקפיא, ולוקח איתי מהבית בציידנית לעבודה או מה שלא יהיה, כדי שלא אהיה תלוי בארוחות בחוץ. פאק איט אם זה הכי טעים באותו רגע. צריך להחליט מה חשוב, ולעשות פשרות על השאר, לא?

ברור אני רק אומר שאי אפשר לבנות תפריט למישהו ולהגיד לו כול יום לאכול בחוץ.
אני גם אוכל בחוץ ודי הרבה לפי דעתי, אבל ממש לא כול יום ואני גם לא הייתי עומד בזה.
כי מעבר לאוכל יש עוד חיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית