ייעוץ פנדלאיי רואו ושאלות בSS

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
1. אני כרגע בSS ועושה פנדלאיי רואו במקום PC , המשקל שלי כרגע שם הוא 61 ק"ג ל 3X5 . לפני SS לא עשיתי בכלל את התרגיל (התחלתי SS בדיוק יום ראשון שעבר)
והיום העלתי משקל בפנדלאיי וטיפה הרגשתי כובד כשמשכתי , השלמתי כמובן את כל החזרות והסטים אבל כמובן גם קצת המשיכה לא היה מהיר כמו בהתחלה , ובמהלך התרגיל הרגשתי טיפה שהחזה עולה לי , הגב היה ישר והעליון הקשתתי אותו כשמשכתי אבל לפני שהמוט נגע בגוף החזה עולה לי , זה בסדר ?

2.במכון אנחנו עובדים עם LB (ליברות) שזה: 1ק"ג = 2.2 LB , ועוד שבועיים בערך אני מסיים חודש בSS ואני חותך בהכל חצי מהמשקלים , איך לעזעזל אני מעלה נגיד בבנץ' פרס ב 1.25 ק"ג מאימון לאימון ? , המינימום שיש אצלנו במכון זה פלטה קטנה של 2.5 LB שזה בעצם 1.1 ק"ג אז איך אני מביא משקל של 1.25 ק"ג ככה שזה יהיה סימטרי בין 2 צדדי המוט ? להשתמש בסוגרים של המוט ? חחח כמה הם שוקלים בכלל..?

3. כשאני עושה תרגילים כמו דדליפט ופנדלאיי רואו (שהמוט נח טיפה בין חזרה לחזרה ) המוט קצת מתעקם על הריצפה זאת אומרת שכשאני מסיים חזרה בפנדלאיי אז המוט לא חוזר לרצפה ונח שם לכמה שניות כשהוא ישר וזה מקשה עליי להמשיך את הסט, הבנתם אותי בערך ? המוט לא "נח" במהלך הסט בין חזרה לחזרה ישר , המוט טיפה זז לי על הרצפה וזה קצת מקשה לסדר באמצע הסט ואז אני זז עם הרגליים ... מה עושים ? חשבתי על אפשרות לשים מתחת למוט הזה את המזרון שיש במכוני כושר כמו בתמונה הזאת :

http://the-journey-for-health-and-fi...g-post_05.html

המזרון שם זה יסדר את המוט בין חזרה לחזרה ? זה הדבר היחידי שעלה לי לראש שיעזור לי אולי לפחות לא לגרום למוט לזוז על הרצפה (במכון יש רצפה מיוחדת כזאת איפה שיש את כל הראק והבנץ' פרס וכל הספות , רצפה שנקראת "רצפת אקוגומי" והיא לא ממש עוזרת לי בין החזרות..)​

2. העיקר הוא לא כמה התקדמות אלא שיש התקדמות קבועה, ספור את המשקלים שלך בליברות ותעלה ב5 ליברות כל אימון במקום ב2.5 ק"ג כל אימון. זה לא יפגע בך.

• פותח/ת השרשור
לא הבנת אותי נכון , כרגע אני מעלה בLB ואין כל בעיה . אבל המכון כושר שלנו מחזיק פלטות בהרבה משקלים בליברות , אבל הפלטה הכי נמוכה אצלנו זה 2.5 ליברות ,שאלו 1.1 ק"ג , ועוד כמה שבועות אני לא אוכל להעלות נגיד בבנץ' פרס כל אימון 2.5 ק"ג כל אימון אלא 1.25 ק"ג שזה חצי מהמשקל ואין אצלנו פלטה שמתאימה ככה שהמשקל הכולל של המוט עולה ב1.25 ק"ג , הכי נמוך שאני יכול לעלות משקל במוט זה 2.5LB=1.1KG
אז אני אצטרך להתשמש במשהו אחר כדי לעלות במשקלים באופן שמתאים לקצב בSS
וחשבתי לשים כמה סוגרים ששמים על צידי המוט כדי שהמשקלים לא יחליקו או יזוזו במהלך הסט, כמה סוגרים ייתנו לי 1.25 ק"ג ?

אתה אמור לעלות בבנצ' פרס כל אימון 2.5 קילו לא 1.25
במקרה שלך אתה יכול לעלות ב2.2 KG כל אימון שזה גם בסדר

באמת לא הבנתי אותך כמו שצריך. אין מה לעשות בהרבה חדרי כושר אין פלטות של חצי קילו (או באיזור), מתמודדים עם זה ומעלים ב2.5. עושים ריסטים אם צריך.

• פותח/ת השרשור
ל LIAV : כרגע אני מעלה 2.5 ק"ג אבל עוד שבועיים בערך אני לא אוכל להעלות משקלים בקצב כזה..אני אתקע מהר מאוד בבנץ' וגם בפרס, אני אצטרך להעלות משקלים כנראה עם הסוגרים , מישהו יודע כמה כל סוגר שוקל ?

אתה מדבר על 2.5 כל צד?
לפי מה שהבנתי אתה יכול לעלות 1.1 כל צד
שזה 2.2 קילו בתכלס
אני גם מתאמן ב-SS ואני מעלה 2.5 קילו כל אימון
ב-SS אתה אמור להתחיל עם העלאה של בערך 10 קילו בדדליפט, 5 בסקוואט, 5 בנצ' ו-5 פרס ואז אתה חותך הכל
אני התחלתי מההתחלה עם הלחיצות עם עלייה של 2.5 כי גם ככה נתקעים בלחיצות מהר
אתה לא אמור לעלות 1.25 קילו כל אימון.

• פותח/ת השרשור
סגרתי עד עכשיו שבועיים בSS והמשקלים לא רעים בינתיים , והעומס גובר מאימון לאימון , אני מקווה שאחרי חודש + אני אוכל לעלות 2.5 ק"ג בפרס ובבנץ'..היום עליתי בפרס מ34 ק"ג ל36.5 ק"ג והיה טיפה יותר קשה בסט האחרון..אז קשה לי לראות את עצמי עוד חודש מעלה גם 2.5 קג כל אימון

שמע
ככה אתה אמור לעלות
אם תאכל כמו שצריך, תישן כמו שצריך, אין סיבה שלא תצליח (בהתאם לגנטיקה וליכולות שלך)
בכל מקרה, בלחיצות כשאתה יותר מ-3 אימונים לא מתקדם, אתה עושה ריסט
הכל כתוב בפורטל במאמר על SS

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא הגעתי לשלב של הריסטים וכל זה , סה"כ שבועיים.. הקושי עוד לפניי , כרגע אני מקפיד לאכול כמו שצריך לישון כמו שצריך ומתחזק לאט לאט.
תודה לכולם על התגובות.

את הכל עניתי לי בפורום השני (VIEW)
רק משהו שאולי לא הבנתי מקודם - אז יש לך משקולות של 1.1 ק"ג ? שזה אומר שאתה יכול לעשות העלאה של 2.2 ? אז לא הבנתי מה הבעיה - זה פחות מדי או הרבה מדי ?
אם זה פחות מדי תוסיף לזה סוגרים - למרות שעוד 300 גרם לא משנה משהו וזה העלאה מצוינת שתכלס גם בזה אתה לא תעמוד בקרוב.
אם זה הרבה מדי אז כמו שאתה ציינת וכמו שאני גם כבר אמרתי - תשים רק סוגרים. הסוגרים אצלי במכון זה של 250 גרם (סוגרים כאלה http://imageshack.us/photo/my-images/208/16gd6.jpg/ רק עם קצת פלסטיק איפה שתופסים)
אם יש לך כאלה אז זה 250, אם יש לך אחרים אז תשקול אותם

• פותח/ת השרשור
כן אצלנו יש סוגרים כאלו ^^
בעיקרון אני עדיין ממשיך להעלות משקלים בקצב הרגיל פשוט אני לא רוצה להיתקע כזה מהר אז עוד שבוע/שבועיים אני חותך בחצי בכל המשקלים , והמכון שלנו מחזיק כל מיני פלטות כאשר הפלטה הכי קטנה היא 1.1 ק"ג (אם אני שם משתי צידי המוט אז המשקל הכולל עולה ב2.2 ק"ג) ועוד שבועיים -שלוש שבועות אני מאמין שיהיה לי קשה למשל להעלות בפרס ב2.2 ק"ג כל אימון .. אבל אני אנסה לשמור על קצב העלאה כזה ובמקרה הכי גרוע לעשות ריסטים (רק במידה ואוכל ושינה לא עוזרים למצב)

אתה תצליח להתקדם ב-2.2 קילו כל אימון, זה לא בעיה
בעיקרון ב-SS אתה אמור להתקדם 2.5 קילו כל אימון
כמו שאמרתי אתה צריך להצליח אם אתה עושה הכל נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית