הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך ההתקדמות שלי במשקלי עבודה?

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
הייתי מעוניין לדעת איך ההתקדמות שלי במשקל גוף ובמשקלי עבודה
אני מתאמן חצי שנה ועליתי מ 57 ל 70 קילו על 173 (עליתי אחוז שומן אחד)

ובתרגילים:
חתירה משקולת יד מ 8 קילו התחלתי ואחרי שלושה חודשים כיום 32 קילו כל יד
בנץ פרס התחלתי לפני 5 חודשים מ 20 קילו והיום אני 80 קילו
סקוואט התחלתי לפני חודשיים מ 40 קילו ועכשיו אני ב 100
פרס התחלתי מ 27 קילו לפני 3 חודשים ועכשיו אני ב 47.5

המשקלים סבבה לזמן שלי ולמשקל גוף? ואיך ההתקדמות?😃

• פותח/ת השרשור
לחצי שנה זאת לא התקדמות מטורפת במשקלים

כן אבל תחשוב שזה לא חצי שנה נטו כי חודשיים ראשונים לא ידעתי כלום התאמנתי בתוכנית ליצנים
וגם תסכל על כל תרגיל יש כאלה שהם שלושה חודשים ויש כאלה פחות אל תסתכל על זה לחצי שנה כי זה לא מדויק

התקדמות נחמה
מה התכנית אימונים שלך?

AB תודה

שתהיה בעניינים שאם היית עושה תכניות כוח כמו שצריך העלייה במשקלים היתה הרבה יותר מהירה.

• פותח/ת השרשור
שתהיה בעניינים שאם היית עושה תכניות כוח כמו שצריך העלייה במשקלים היתה הרבה יותר מהירה.

אני יודע גבר אבל כשנרשמתי לחדר כושר לא הבנתי עוד כלום בתחום והתחייבתי לשנה ובוא נגיד שהחדר כושר שלי לא מאפשר לעשות תוכנית כוח רצינית (מאמנים ליצנים, חוסר ציוד)
אבל בגדול עם הציוד שיש החלטתי ש AB עם מורכבים יהיה מתאים וגם לא חסר לי שום תרגיל מתוכנית כוח ^^ לא הכל פירטתי פה

אתה מזריק?

חחחחחח לקריאטין אין לי תקציב

למה אתה חושב שהוא מזריק?
יש במשקלי עבודה שלו משהו חריג?
זה נורמלי ביותר להתקדם ככה..

רק רציתי לדעת שאני בדרך הנכונה, אני מודע לזה שאני לא מר אולימפיה חחחחחח
אני גם לא BB אני יותר מתאמן לפיטנס

אני יודע גבר אבל כשנרשמתי לחדר כושר לא הבנתי עוד כלום בתחום והתחייבתי לשנה ובוא נגיד שהחדר כושר שלי לא מאפשר לעשות תוכנית כוח רצינית (מאמנים ליצנים, חוסר ציוד)
אבל בגדול עם הציוד שיש החלטתי ש AB עם מורכבים יהיה מתאים וגם לא חסר לי שום תרגיל מתוכנית כוח ^^ לא הכל פירטתי פה

חחחחחח לקריאטין אין לי תקציב

רק רציתי לדעת שאני בדרך הנכונה, אני מודע לזה שאני לא מר אולימפיה חחחחחח
אני גם לא BB אני יותר מתאמן לפיטנס
אם אתה יכול לעשות את כל התרגילים המורכבים אני לא רואה סיבה שלא תעבוד בתכניות כוח.

כן אבל תחשוב שזה לא חצי שנה נטו כי חודשיים ראשונים לא ידעתי כלום התאמנתי בתוכנית ליצנים
וגם תסכל על כל תרגיל יש כאלה שהם שלושה חודשים ויש כאלה פחות אל תסתכל על זה לחצי שנה כי זה לא מדויק

AB תודה
זה בסדר גמור..
יש סרטון של הסקוואט?
אם אתה יכול לעשות את כל התרגילים המורכבים אני לא רואה סיבה שלא תעבוד בתכניות כוח.

מסכים

• פותח/ת השרשור

אני חשבתי על זה אבל אני מוגבל מאד בצלחות...
תראה מצד אחד כוח חשוב לי אבל אני לא רוצה להזניח מראה וגם אני לא רוצה להיות כבד מידי כי אני מתאמן גם בקבוצה לכושר קרבי....
אני עושה AB לכל שריר בגוף אני שם מורכב פלוס תרגיל עזר ( 9 סטים לשריר גדול 6 לקטן)

זה בסדר גמור..
יש סרטון של הסקוואט?

וואלה אף פעם לא חשבתי ששווה לצלם 100 סקוואט ^^ אני אצלם שאגיע למשהו שאוכל להתגאות בו 😛

מסכים

איזה ציוד חסר לך?
אני מוגבל לעד 126 קילו בפלטות
אין לי כלוב אז אני מאלתר עם המקבילים כי אני לא רוצה לוותר על סקוואט ועל פרס בשום מצב!
משקולות יד עד 20 קילו ואם אני רוצה יותר יש דאמבל אחד בכל המכון אז אני משתמש בו

בקיצור זה מכון מאד ליצני אחי... למרות שאני מרוצה מהעלייה שעשיתי 13 קילו בחצי שנה ועליתי רק אחוז שומן אחד זה נחמד ועוד פעם אני מתאמן בקבוצה כושר קרבי אני לא רוצה להיות כבד מידי
אחרי הצבא אני כבר ארשם למכון כמו שצריך אני אתחיל מ SS כמו בן אדם ואני אעבור ל AB עם מורכבים ואז אולי ABC ובקיצור משהו יותר רציני 😃

אבל תודה על התשובות הכנות

זאת לא סיבה לעשות SS.
שתגיע למשקלים המקסימליים תשאל מה לעשות וישמחו להגיד לך אם להעלות חזרות\לעבור לעבוד במשקולות\להחליף תרגיל\כל דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
מזתומרת יגידו ? מי יגיד המאמנים במכון? כשבאתי 57 קילו הם אמרו לי 15 חזרות עם משקלים נמוכים בלי מורכבים
כמו ליצן חצר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית