שלום אני חדש בפורום וקצת הלכתי לאיבוד מכל המידע כאן.
אז קודם הייתי רוצה לציין, שאני לא מתכוון להתחרות או להיות מר אולימפיה או מר ישראל (אני בספק אם אני יכול..), אבל מבחינתי הגיעו מים עד נפש- החלטתי להילחם בשומן בכל מחיר.
אני בן 35, גובה 1.85, משקלי כ-97 ק"ג. אחוזי שומן כ-23% (ההערכה נעשתה לפי מחשבון באינטרנט, כך שיכולה להיות סטייה לכאן או לכאן). מרבית השומן צבור באיזור הבטן התחתונה.
אני אוכל לרוב טונה/בשר/דגים אחרים/יוגורט/לחם שחור קל/פריכיות אורז מידי 3-4 שעות (6 ארוחות ביום כמעט ללא פחמימות) אני נוטל שורף שומן בבוקר ביחד עם מנת חלבון וכן מנה נוספת של שורף שומן (קסנדרין) לפני אימון ומנת חלבון מייד לאחר אימון.
אני מתאמן במכון כושר מזה כחודשיים וזו תוכנית האימון (3 פעמים בשבוע):
20 דקות-אופניים.
מכונה בישיבה- מעין גלגלת שדורשת הורדה של משקל מעל הראש והחזרה למרכז הבטן- 3 סטים של 15 חזרות של מקסימום שביכולתי להרים.
פולי עליון לפנים (ידיים רחוקות מהגוף ומרחק גדול בין כפות הידיים)- 3 סטים של 12 מקסימום.
מכשיר לחזה (פרפר)- 3 סטים של 12 מקסימום משקל.
לחיצת חזה עם 2 משקולות בודדות- 3 סטים של 12 (מקסימום משקל).
פלייס לצדדים- 3 סטים של 12 (מקסימום משקל)
יד קדמית בישיבה 2 משקולות בודדות-סיבוב מלא- 3 סטים של 12-15
יד קדמית מוט- 3 סטים של 12-15.
מכונה לאמה-(מאוד דומה למוט רק במכונה)-3 סטים של 12.
פולי לפנים עם מוט (מרחק בין ידיים קטן וידיים הפוכות כלפי הגוף)- 3 *12
פשיטת יד עם חבל-Cable straight arm pulldown שלושה סטים של 12.
פשיטת יד עם מוט- 3*12.
מכשיר בישיבה- דחיפת משקל להרחקה מהגוף וקירוב לגוף (כמו חתירה רק עם גף צמוד למשענת)- 3*12
בטן- 3 סטים של 12 לתחתונה 3*12 לעליונה
שוקיים-הרמת משקולות בישיבה לחיזוק השוקיים.
ריצה -20 דקות במהירות 7-9.
אחרי כל זה אני מרגיש ממוטט והתוצאות לא רעות אבל לא מספקות.
אחרי כל הפירוט הרב, הייתי שמח לקבל הדרכה קצת יותר מעשית, הן לגבי התפריט, למי שמוכן לסייע והן למה שאני מבצע במכון.
אני עם כוונות רציניות לרדת מתחת ל-10% שומן כי כבר נמאס לי לא ללכת לים/לבריכה.
בהכרת תודה לכל מי שירצה ויוכל לסייע לי, כי אני כבר מבולבל- האם לקחת גם נואקספלוד או נייטרוס, קריאטין ואולי יוהימבין ואולי את כולם ביחד.
תודה לכולם.🤩
אז קודם הייתי רוצה לציין, שאני לא מתכוון להתחרות או להיות מר אולימפיה או מר ישראל (אני בספק אם אני יכול..), אבל מבחינתי הגיעו מים עד נפש- החלטתי להילחם בשומן בכל מחיר.
אני בן 35, גובה 1.85, משקלי כ-97 ק"ג. אחוזי שומן כ-23% (ההערכה נעשתה לפי מחשבון באינטרנט, כך שיכולה להיות סטייה לכאן או לכאן). מרבית השומן צבור באיזור הבטן התחתונה.
אני אוכל לרוב טונה/בשר/דגים אחרים/יוגורט/לחם שחור קל/פריכיות אורז מידי 3-4 שעות (6 ארוחות ביום כמעט ללא פחמימות) אני נוטל שורף שומן בבוקר ביחד עם מנת חלבון וכן מנה נוספת של שורף שומן (קסנדרין) לפני אימון ומנת חלבון מייד לאחר אימון.
אני מתאמן במכון כושר מזה כחודשיים וזו תוכנית האימון (3 פעמים בשבוע):
20 דקות-אופניים.
מכונה בישיבה- מעין גלגלת שדורשת הורדה של משקל מעל הראש והחזרה למרכז הבטן- 3 סטים של 15 חזרות של מקסימום שביכולתי להרים.
פולי עליון לפנים (ידיים רחוקות מהגוף ומרחק גדול בין כפות הידיים)- 3 סטים של 12 מקסימום.
מכשיר לחזה (פרפר)- 3 סטים של 12 מקסימום משקל.
לחיצת חזה עם 2 משקולות בודדות- 3 סטים של 12 (מקסימום משקל).
פלייס לצדדים- 3 סטים של 12 (מקסימום משקל)
יד קדמית בישיבה 2 משקולות בודדות-סיבוב מלא- 3 סטים של 12-15
יד קדמית מוט- 3 סטים של 12-15.
מכונה לאמה-(מאוד דומה למוט רק במכונה)-3 סטים של 12.
פולי לפנים עם מוט (מרחק בין ידיים קטן וידיים הפוכות כלפי הגוף)- 3 *12
פשיטת יד עם חבל-Cable straight arm pulldown שלושה סטים של 12.
פשיטת יד עם מוט- 3*12.
מכשיר בישיבה- דחיפת משקל להרחקה מהגוף וקירוב לגוף (כמו חתירה רק עם גף צמוד למשענת)- 3*12
בטן- 3 סטים של 12 לתחתונה 3*12 לעליונה
שוקיים-הרמת משקולות בישיבה לחיזוק השוקיים.
ריצה -20 דקות במהירות 7-9.
אחרי כל זה אני מרגיש ממוטט והתוצאות לא רעות אבל לא מספקות.
אחרי כל הפירוט הרב, הייתי שמח לקבל הדרכה קצת יותר מעשית, הן לגבי התפריט, למי שמוכן לסייע והן למה שאני מבצע במכון.
אני עם כוונות רציניות לרדת מתחת ל-10% שומן כי כבר נמאס לי לא ללכת לים/לבריכה.
בהכרת תודה לכל מי שירצה ויוכל לסייע לי, כי אני כבר מבולבל- האם לקחת גם נואקספלוד או נייטרוס, קריאטין ואולי יוהימבין ואולי את כולם ביחד.
תודה לכולם.🤩