הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאן כדאי לנסוע בסילבסטר?

מה הביא אותה לפורום?!?!
מחר יש לי בצפר לא סתם נשארתי ער עד עכשיו, אני חייב לדעת!

היא עוד תחשוב שלפורום יש איזה אמצעים של הפנטגון לגלות פרטים על כל גולש וגולש. אז לא, מה שיש לנו זה סה"כ IP שאי אפשר לעשות איתו כלום. Born slippy עשית טעות ופירסמת משהו שישר גילה את זהותך, לא אגלה כמובן מה הוא, כי אז זה לא יהיה מעניין לדורות הבאים ;) (אנחנו משתמשים בזה בד"כ כדי למצוא טרולים, ככה שזה לא ממש היה אישית עליך. Born slippy היא באמת בחורה והיא אמיתית לכל הספקטים).

בכל מקרה, אם את רוצה לדעת למה אנחנו כאלו חשדנים וסקפטים, כי יש לנו מתקפות טרולים מידי פעם, אז אנחנו זהירים (יש לנו הרבה שונאים).

טוב אתם יודעים מי חברים שלי ככה שה"טעות" מובנת לי.
זו הייתה טעות אם המשתמש שפתחתי מלכתחילה היה אמור להיות פקטיבי והוא לא.
נעים מאוד אני ירד מנס ציונה, אני כאן כי הפורום הזה משעשע אותי

פגישה ב"מפגש החומוס"?
אני בן 16 אז אל תפתחי ציפיות...

לא זו לא הטעות וגם לא ממש אכפת לנו מי החברים שלך. כולם מזומנים לגלוש כאן (טוב כמעט כולם).

מה זה מפגש החומוס? אצלם זה רק ויצמן 22 או ניסקה.
אצלכם* וזה חדש יחסית, על הרחוב הראשי
ואל תזלזל יש גם את חנו'ס ההמבורגר לדעתי הכי טעים ממה שטעמתי עד עכשיו (מקדונלס, בלאק, בורגוס והמבורג) והחמוצים שם זה אגדה 🙌

ופלאפל דוד מזרחי!
מעדיף את ארבעה טעמים (אני יודע שיש גם סניף ברחובות)
אכלת אצל שווארמה קריטי ברחובות? לדעתי השווארמה הכי טובה בעיר שם

יש לי רק 5 שעות לישון :(

עריכה: טוב אחרי שמצאתי את הפייסבוק שלה אני יכול ללכת לישון בנחת שאני יוכל להיות סטוקר שלה.

לילה טוב לכל הקוראים ולא מגיבים.

נערך לאחרונה:
התורכי זאת השווארמה הטובה ברחובות. נ ק ו ד ה.

לא זו לא הטעות וגם לא ממש אכפת לנו מי החברים שלך. כולם מזומנים לגלוש כאן (טוב כמעט כולם).

התכוונתי שאם כבר חלקכם יודעים דרך מי הגעתי לכאן אז כמסתבר ה שהוא טרח להסביר לי את הטעות.
אבל לא אכפת לכם ולא אכפת לי... הכל בסדר.

התכוונתי שאם כבר חלקכם יודעים דרך מי הגעתי לכאן אז כמסתבר ה שהוא טרח להסביר לי את הטעות.
אבל לא אכפת לכם ולא אכפת לי... הכל בסדר.
אין לי מושג על מה את מדברת ודרך מי הגעת, אנחנו מדברים על דברים שונים לגמרי, ונשאיר את זה ככה 😉

• פותח/ת השרשור
הלו הלו.בהנהלה כולם זקנים אקדמאיים, סקסיים וחובבי BDSM. אנחנו עושים ישיבות הנהלה בדאנג'ן. (משה היחיד שאוהב להיות שפחה).
כולם חובבי BDSM כי: BDSM= Bench press, Deadlift, Squat, Military press

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית