הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאן כדאי לנסוע בסילבסטר?

• פותח/ת השרשור
אם לא מעניין אותך לעשן אז אמסטרדם לא בשבילך.

איזה סוג של חופשה את מחפשת?
הייתי באמסטרדם באביב ומאד אהבתי אותה למרות שלא מעניין אותי לעשן 😃 עיר מאד יפה ויש הרבה מה לראות ולעשות, אבל אני לא יודעת איך היא באמצע החורף.
כמו שאמרתי, אני רוצה חופשת סילבסטר קצרה במקום עם שלג וחגיגות יפות, ושגם יהיה שם מה לראות בחורף (כמו למשל אתרים היסטוריים שלא סגורים, ארכיטקטורה, ארועים מעניינים, שופינג, אווירה וכד').

לפניי זמן לא רב נכנסתי לאשכול עם סרטון של ילד בן 15 עם גוף פסיכי.
מאותו רגע הגיל איבד משמעות עבורי.
😃

---------- התגובה התווספה ב 23:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:21 ----------

אתה רגיל לחטוף מכות?

אז רגע, את סותרת את הטענה של שמני הפורום שהמראה של הגוף לא משנה לכן? 😲
😆

בחורה שנמצאית בפורום מפוצץ טסטוסטרון כנראה בעלת סדרי עדיפויות מעט שונים מהרגיל

זה לא סותר, כשמסתכלים על זה...רב הבילדרים הם שמנים לשעבר, בעלי דימוי עצמי נמוך או במקרה הטוב, כאלו שיודעים לברור את המידע שלהם והחליטו שכאן סוף סוף יודעים על מה מדברים, או כמובן סתם מזל...

הייתי באמסטרדם באביב ומאד אהבתי אותה למרות שלא מעניין אותי לעשן 😃 עיר מאד יפה ויש הרבה מה לראות ולעשות, אבל אני לא יודעת איך היא באמצע החורף.
כמו שאמרתי, אני רוצה חופשת סילבסטר קצרה במקום עם שלג וחגיגות יפות, ושגם יהיה שם מה לראות בחורף (כמו למשל אתרים היסטוריים שלא סגורים, ארכיטקטורה, ארועים מעניינים, שופינג, אווירה וכד').

זה דברים שרק לטיסימוס אוהב פה בפורום... תשאלי אותו בפרטי

• פותח/ת השרשור
מה את חושבת על ברלין?
היינו שם בסילבסטר הקודם.
עיר מעניינת מאד, אנשים נחמדים, אבל פספסנו שם הרבה דברים מעניינים וחבל (הרייכסטאג היה סגור למבקרים, ארמון שרלוטנבורג לא מעניין בחורף, וסתם היו כמה ימים עם מזג אויר לא נעים לטיול עם לחות ורוח מקפיאה). בסופו של דבר עשינו הרבה טיולים ברגל, אוכל, שתיה, מוזיאונים ושופינג. וכמובן פגשנו את השנה החדשה עם המון אלכוהול וזיקוקים 👏
כל העיר היתה מלאה דוכני קריסמס חמודים.
יין חם ועוגות, כיף!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית