אהלן חבר'ה. אז הגיע לסיומו סבב ראשון של ייעוץ באתר על ידי צוות המומחים המאד מאד מוערך בעיניי, מאד תומך ותמיד נמצא כדי לתת את התשובות הנכונות בזמן הנכון ובצורה הכי מקצועית שרק אפשר.
עכשיו סיימתי את הייעוץ הראשון שלי באתר, אני עושה הפסקה של שבוע לקראת נסיעה לחו"ל וחוזר בכל הכח לסבב מס' 2 עם הייעוץ והיועצים.
אני יכול להגיד שמעבר לתוצאות הויזואליות, כל החבר'ה שנתנו לי יד והיו היועצים שלי בכל התהליך לימדו אותי כל כך הרבה על התחום, על התזונה, על האימונים, על הדרך שבה צריך להתסכל על דברים ולא להתעסק בקטנות. לא היה לי קל בהתחלה בתור העבר הקשה שלי שממנו באתי, אחרי שנתיים-3 שנים קשות של אנורקסיה, הרעבות, בולמוסים והלקאות עצמיות. אבל בזכות משה, עידן ואלכס אני במקום אחר עכשיו.
אז אחרי שקצת חפרתי כי הרגשתי שאני צריך, אני מציג בפניכם תוצאות מלפני הייעוץ, סוף העלייה במסה ותחילת החיטוב. אשמח לשמוע את דעתכם 😃
לפני תחילת הייעוץ 20-06-2010
משקל גוף: 50 ק"ג
גובה: 165 ס"מ
אחוז שומן מוערך: 14% שומן
סוף העלייה במסה - אחרי 9 חודשים 20-03-2011
משקל גוף: 64 ק"ג
אחוז שומן מוערך: 16% שומן
סוף החיטוב וסוף הייעוץ הראשון שלי - אחרי 7 חודשים מסוף המסה 20-10-2011
משקל גוף: 54 ק"ג
אחוז שומן מוערך: 11% שומן
כאמור אני נוסע לשבוע חופשה בחו"ל, כשאחזור אתחיל סבב שני בייעוץ כאן באתר - עלייה במאסה ואחר כך חיטוב. 😃
עכשיו סיימתי את הייעוץ הראשון שלי באתר, אני עושה הפסקה של שבוע לקראת נסיעה לחו"ל וחוזר בכל הכח לסבב מס' 2 עם הייעוץ והיועצים.
אני יכול להגיד שמעבר לתוצאות הויזואליות, כל החבר'ה שנתנו לי יד והיו היועצים שלי בכל התהליך לימדו אותי כל כך הרבה על התחום, על התזונה, על האימונים, על הדרך שבה צריך להתסכל על דברים ולא להתעסק בקטנות. לא היה לי קל בהתחלה בתור העבר הקשה שלי שממנו באתי, אחרי שנתיים-3 שנים קשות של אנורקסיה, הרעבות, בולמוסים והלקאות עצמיות. אבל בזכות משה, עידן ואלכס אני במקום אחר עכשיו.
אז אחרי שקצת חפרתי כי הרגשתי שאני צריך, אני מציג בפניכם תוצאות מלפני הייעוץ, סוף העלייה במסה ותחילת החיטוב. אשמח לשמוע את דעתכם 😃
לפני תחילת הייעוץ 20-06-2010
משקל גוף: 50 ק"ג
אחוז שומן מוערך: 14% שומן
סוף העלייה במסה - אחרי 9 חודשים 20-03-2011
משקל גוף: 64 ק"ג
אחוז שומן מוערך: 16% שומן
סוף החיטוב וסוף הייעוץ הראשון שלי - אחרי 7 חודשים מסוף המסה 20-10-2011
משקל גוף: 54 ק"ג
אחוז שומן מוערך: 11% שומן
כאמור אני נוסע לשבוע חופשה בחו"ל, כשאחזור אתחיל סבב שני בייעוץ כאן באתר - עלייה במאסה ואחר כך חיטוב. 😃