הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיכום תהליך ייעוץ מס' 1 - מעלייה במסה עד סוף החיטוב

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
אהלן חבר'ה. אז הגיע לסיומו סבב ראשון של ייעוץ באתר על ידי צוות המומחים המאד מאד מוערך בעיניי, מאד תומך ותמיד נמצא כדי לתת את התשובות הנכונות בזמן הנכון ובצורה הכי מקצועית שרק אפשר.
עכשיו סיימתי את הייעוץ הראשון שלי באתר, אני עושה הפסקה של שבוע לקראת נסיעה לחו"ל וחוזר בכל הכח לסבב מס' 2 עם הייעוץ והיועצים.
אני יכול להגיד שמעבר לתוצאות הויזואליות, כל החבר'ה שנתנו לי יד והיו היועצים שלי בכל התהליך לימדו אותי כל כך הרבה על התחום, על התזונה, על האימונים, על הדרך שבה צריך להתסכל על דברים ולא להתעסק בקטנות. לא היה לי קל בהתחלה בתור העבר הקשה שלי שממנו באתי, אחרי שנתיים-3 שנים קשות של אנורקסיה, הרעבות, בולמוסים והלקאות עצמיות. אבל בזכות משה, עידן ואלכס אני במקום אחר עכשיו.
אז אחרי שקצת חפרתי כי הרגשתי שאני צריך, אני מציג בפניכם תוצאות מלפני הייעוץ, סוף העלייה במסה ותחילת החיטוב. אשמח לשמוע את דעתכם 😃

לפני תחילת הייעוץ 20-06-2010

משקל גוף: 50 ק"ג
גובה: 165 ס"מ
אחוז שומן מוערך: 14% שומן

סוף העלייה במסה - אחרי 9 חודשים 20-03-2011

משקל גוף: 64 ק"ג
אחוז שומן מוערך: 16% שומן

סוף החיטוב וסוף הייעוץ הראשון שלי - אחרי 7 חודשים מסוף המסה 20-10-2011

משקל גוף: 54 ק"ג
אחוז שומן מוערך: 11% שומן

כאמור אני נוסע לשבוע חופשה בחו"ל, כשאחזור אתחיל סבב שני בייעוץ כאן באתר - עלייה במאסה ואחר כך חיטוב. 😃

אני לא רואה כאן שינוי חוץ מעלייה בשומן ואולי איזה 50 גרם שריר

אני דווקא חושב שיש פה עלייה במסה. הידיים נראות יותר מלאות. תמשיך ככה, לי דווקא נראה שאתה כרגע יותר בכיוון ה14 א.ש. אפשר עוד להעלות מסה.

לא הבנתי, 7 חודשי חיטוב???

בכלל לא הבנתי למה חיטוב במצב שהיית
לדעתי היית צריך לאכול עודדדד ולהמשיך מאסה ב 7 חודשים האלו (ועד בכלל..)

תוצאות המאסה היו נראות טוב יותר

למה השיני כזה קטן ? רגע הבנתי נכון 9 חודשיים מאסה ואז 7 חודשים חיטוב ועליתה 4 קילו רק ?
מה הסיבהלעלייה אטית כזאת .<

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לי ספק שאם הייתי ממשיך עוד בעלייה במאסה התוצאות היו יותר מרשימות אך בהתחשב בעבר שלי (אנורקסיה ארוכת טווח והפרעות אכילה קשות) רציתי לעשות ניסוי כדי לראות איך המסה והחיטוב יילכו לי בפעם הראשונה. זה סה"כ פעם ראשונה בחיים שאני עושה מאסה וחיטוב כמו שצריך "לפי הספר". אני מרוצה מהתוצאות ויודע שהסבב השני בחודש הבא אני אעלה במאסה כמו שצריך לתקופה ארוכה, אשתדל לשמור על אחוז שומן לא גבוה כדי שהחיטוב יילך הרבה יותר קצר ובצורה נעימה יותר.

שנה וחצי של עבודה וזה הכל? (לפי הנתונים עלית 4 קילו שריר, וגם על זה אני לא סגור כי יש גם עלייה בשומן) אל תעלב מי שצריך להתבייש זה היועצים שלך.
תעשה SS כמה חודשים טובים ותטחן הרבה אוכל, (ממליץ לך להיות מבוקר קלורית כדי שתדע שהכנסת מספיק, אתה נראה כמו אחד שלא אוהב לאכול) תחטב בקיץ.

• פותח/ת השרשור
במאסה AB ארבע פעמים בשבוע.
בחיטוב AB שלוש פעמים בשבוע + 200 דקות אירובי בסוף. (חודשיים אחרונים עם פרוטוקולים לשומן עיקש)

חחחח מה נסגר היועצים של LBS המליצו למתאמן מתחיל תוכנית פיצולים במקום SS?! 😳
WTF IS GOING ON HERE?! 😣

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהסיבה שלא עשינו ss זה מכיוון שלא רציתי לעלות יותר מדי באחוזי השומן (שוב הקשר לעבר שלי) לכן היה נדרש לעשות זאת יותר מבוקר.

ואתה מרוצה מהתוצאות? גם אני שונא שומן אבל עדיף להיות שמן לתקופה (16-17%) ולהיות מאסיבי ואז לחטב.
אל תעלב, רק שתבין עד כמה הדבר שעשית לא יעיל, אתה בכלל לא נראה כמו באנדם שמתאמן.
תעשה SS ותפסיק עם ההפרעות של הדלכוסיות האנורקסיות האלה.. בהצלחה:hoel

הלקאות עצמיות? היית מכה את עצמך? :/

בכל אופן אין לי כל כך מה להגיד על השינוי החיצוני כי יש עוד הרבה דרך, אבל כל הכבוד שהתגברת על המחלה שלך.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
הלקאות עצמיות? היית מכה את עצמך? :/

בכל אופן אין לי כל כך מה להגיד על השינוי החיצוני כי יש עוד הרבה דרך, אבל כל הכבוד שהתגברת על המחלה שלך.

בהצלחה!

לא מכה פיזי.. זה לא חשוב, מי שלא היה שם לעולם לא יבין ואני גם מאחל לאף אחד לא להגיע לשם.

לא חושב שאפשר לצאת מזה לגמרי אי פעם, אבל אתה צודק.

תעדכן את הנתונים בצד!

עריכה: ראיתי שהתמונה האחרונה היא אחרי חיטוב, אז לא חשוב.

שנה וחצי של עבודה וזה הכל? (לפי הנתונים עלית 4 קילו שריר, וגם על זה אני לא סגור כי יש גם עלייה בשומן) אל תעלב מי שצריך להתבייש זה היועצים שלך.
תעשה SS כמה חודשים טובים ותטחן הרבה אוכל, (ממליץ לך להיות מבוקר קלורית כדי שתדע שהכנסת מספיק, אתה נראה כמו אחד שלא אוהב לאכול) תחטב בקיץ.

למה אתה חושב שמשה ואלכס צריכים להתבייש ?

ואתה מרוצה מהתוצאות? גם אני שונא שומן אבל עדיף להיות שמן לתקופה (16-17%) ולהיות מאסיבי ואז לחטב.
אל תעלב, רק שתבין עד כמה הדבר שעשית לא יעיל, אתה בכלל לא נראה כמו באנדם שמתאמן.
תעשה SS ותפסיק עם ההפרעות של הדלכוסיות האנורקסיות האלה.. בהצלחה:hoel

אתה לא ילד חכם במיוחד, אה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית