ייעוץ עלייה במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אני תקוע עם המשקלי עבודה בכמה תרגילים כבר המון זמן ואני לא סתם מדגיש כי התקופה היא ארוכה מאוד.
אני מנסה להחליף תרגילים מדי פעם אבל זה לא כ"כ עוזר, לדוגמא מוט W (יד קידמית) בפריצ'ר או בעמידה, כבר המון זמן באותו משקל, מנסה להוריד חזרות, לנסות דרופסטים וזה לא עוזר כ"כ.
חשבתי שזה קשור איכשהו לתזונה, אבל גם כשאני במאזן קלורי חיובי, ואפילו לפעמים מנסה להוסיף קצת יותר בימי אימון, אני לא מקבל פוש ונשאר על אותם משקלים (לפעמים אפילו קשה לי מהרגיל ואני יורד מהנורמל).

מה זה אומר? הגוף כבר רגיל לתרגיל וצריך שינוי? איזה סוג של שינוי?
או שזה קשור בכלל לתזונה וזה אומר שעדיין כנראה אין מספיק אוכל כדי לעלות במשקלי עבודה (יש לזה השפעה כזו ישירה באמת?)

להיות דוגמן זה הרבה עניין של מראה וגנטיקה, ואלה דברים שלא כל אחד יכול להשיג...

מצד שני, כוח, זה דבר שבונים לאורך זמן, כל אחד יכול להשיג, ומי שלא יכול זה פשוט כי הוא כוסית, נקודה, ואני לא מדבר על סקוואט 300 קילו או דד ליפט 400 קילו, אני מדבר על משקלים מכובדים ביחס למשקל גוף, ואלה דברים שכל מתאמן יכול להשיג בלי בעיה.

מצד שני - לךהיות דוגמן, זה משהו אחר, צריך פרופורציות, צריך מראה יפה, גוף חלק ולא מצולק\שעיר\אנערף...

ולפותח הפוסט - ברור שאם תשים דרופ סט בכל אימון אתה לא תתקדם
ההתקדמות בתרגילים ליד קדמית היא הרבה הרבה יותר איטית בהשוואה לתרגילים אחרים..

א

ספורטאי שלא מתעסק בפעילות ארוכה ומונוטונית שנמשכת שעות.
על מעגלי אנרגיה בטח שמעת אז נעזוב.
דרך אגב גם הרמת משקולות זה אותו דבר ואותו דבר רק משקל שונה, אז אצן יגיד עליך אידיוט שמיתאמץ 5 שניות ונח כמו בטטה, זה נכון? כנ"ל כל ספורטאי סיבולת, שהם חרא ספורטאים.

ידעתי שזו תהיה התשובה שלך. אם אתה לא רואה את ההבדלים, חבל.

אני לא נכנס לזה. רק שאלה אחת: במה אתה נהנה לצפות יותר? ריצת מרתון או הרמת משקולות (או ריצת 100 מטר לצורך העניין)?

אני לא נכנס לזה. רק שאלה אחת: במה אתה נהנה לצפות יותר? ריצת מרתון או הרמת משקולות (או ריצת 100 מטר לצורך העניין)?

למען האמת אני לא יצפה בשניהם, אבל אם הייתי בוחר הייתי הולך על ה100 מטר והמשקולות.
לפני שאתה קופץ לא חסר אנשים שיעדיפו הפוך ואני כולל פה גם אופניים או מה שלא יהיה.
דרך אגב אני חולה על מוטו ג'יפי ככה שאם תתן לי לראות את זה שעות אני אולי יעדיף את זה על כדורגל וכדורסל.(לא חסרים משחקים מרדימים).

זה הפך לשרשור הכי הזוי, שחשבתי שפה לא יהיה. איזו מין שנאה מפעפעת נגד כל מי שלא חושב בדיוק לפי הדעה הפרטית של כל אחד, שמצדיק אצלו זילזול במטרות וברצונות של אחרים.. מאיפה זה בא?
אז מה אם מישהו רוצה רק גוף עליון או תחתון מפותח?
אז מה אם לדעתו חדר כושר זו הדרך המהירה ביותר להשיג מטרה זו?

במקום לייעץ לו, כל אחד חותך אותו מהזוית האישית שלו.
:🙁

זה הפך לשרשור הכי הזוי, שחשבתי שפה לא יהיה. איזו מין שנאה מפעפעת נגד כל מי שלא חושב בדיוק לפי הדעה הפרטית של כל אחד, שמצדיק אצלו זילזול במטרות וברצונות של אחרים.. מאיפה זה בא?

למה לתמוך במשהוא שאתה חושב שהוא לא טוב ?

ואם המטרה שלי זה להשיג יד שמאל ענקית, רגל ימין ענקית וקוביות רק בצד אחד של הבטן?

אתה צודק לגמרי, לא זוכר אם זה היית אתה שכתבת לא מזמן הודעה ארוכה על זה. וזה נכון.

ואם המטרה שלי זה להשיג יד שמאל ענקית, רגל ימין ענקית וקוביות רק בצד אחד של הבטן?
מתקנים אותך, שולחים אותך למקורות הנכונים. ככה אתה לומד משהו חדש, מונע מעצמך בעיות בעתיד ומיתקדם כמו שצריך בצורה נכונה.

כמה פעמים אפשר לחזור על אותו הדבר? אנשים צריכים להשקיע גם בצד שלהם. לא רק לחכות שיביאו להם את כל התשובות.

אצן מרתון הוא חרא של ספורטאי בהגדרה.

ואת זה אתה אומר בתור מה? בתור מישהו עם גביעים ומדליות בבית? עשית משהו רישמי בחיים שלך? הכנת את אצמך באמת פעם לתחרות? חווית על בשרך דיאטות קשות ,סחרחורת?הקאות ?אה לא בעצם אתה לא BB למה להתאמץ הכי קל לבוא לאימון של 4 סטים עם מנוחה של 10 דקות בין כול אימון וכול הזמן לאכול כמו חזיר זה הכי קל זה ממש ספורט רישמי .
הזלזול שלך מגעיל אפשר להפגין מינימום כבוד לכול ספורטאי גם עם הוא לא עושה סקוואט של 400 קילו,ולפני שכול הסנגורים שלך קופצים ,תחסכו ממני אין לי עצבים לריבים עכשיו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית