הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אני תקוע עם המשקלי עבודה בכמה תרגילים כבר המון זמן ואני לא סתם מדגיש כי התקופה היא ארוכה מאוד.
אני מנסה להחליף תרגילים מדי פעם אבל זה לא כ"כ עוזר, לדוגמא מוט W (יד קידמית) בפריצ'ר או בעמידה, כבר המון זמן באותו משקל, מנסה להוריד חזרות, לנסות דרופסטים וזה לא עוזר כ"כ.
חשבתי שזה קשור איכשהו לתזונה, אבל גם כשאני במאזן קלורי חיובי, ואפילו לפעמים מנסה להוסיף קצת יותר בימי אימון, אני לא מקבל פוש ונשאר על אותם משקלים (לפעמים אפילו קשה לי מהרגיל ואני יורד מהנורמל).

מה זה אומר? הגוף כבר רגיל לתרגיל וצריך שינוי? איזה סוג של שינוי?
או שזה קשור בכלל לתזונה וזה אומר שעדיין כנראה אין מספיק אוכל כדי לעלות במשקלי עבודה (יש לזה השפעה כזו ישירה באמת?)

אני תקוע עם המשקלי עבודה בכמה תרגילים כבר המון זמן ואני לא סתם מדגיש כי התקופה היא ארוכה מאוד.
אני מנסה להחליף תרגילים מדי פעם אבל זה לא כ"כ עוזר, לדוגמא מוט W (יד קידמית) בפריצ'ר או בעמידה, כבר המון זמן באותו משקל, מנסה להוריד חזרות, לנסות דרופסטים וזה לא עוזר כ"כ.
חשבתי שזה קשור איכשהו לתזונה, אבל גם כשאני במאזן קלורי חיובי, ואפילו לפעמים מנסה להוסיף קצת יותר בימי אימון, אני לא מקבל פוש ונשאר על אותם משקלים (לפעמים אפילו קשה לי מהרגיל ואני יורד מהנורמל).

מה זה אומר? הגוף כבר רגיל לתרגיל וצריך שינוי? איזה סוג של שינוי?
או שזה קשור בכלל לתזונה וזה אומר שעדיין כנראה אין מספיק אוכל כדי לעלות במשקלי עבודה (יש לזה השפעה כזו ישירה באמת?)

ולמה זה אמור להטריד אותך שאתה תקוע על אותם משקלים בתרגיל מעפן ליד קדמית?

איך נראת התכנית שלך?

נו מה אתם נתפסים לזה שזה תרגיל יד קדמית הוא אומר שיש את הבעיה הזו עם עוד הרבה תרגילים.
אתה עולה במשקל גוף?

נו מה אתם נתפסים לזה שזה תרגיל יד קדמית הוא אומר שיש את הבעיה הזו עם עוד הרבה תרגילים.
אתה עולה במשקל גוף?

מי שנותן דווקא תרגיל ליד קדמית כדוגמא, כנראה זה מה שהכי אכפת לו ותוכנית האימונים נראית בהתאם.

יש מצב שאתה לא אוכל נכון,גם לי זה קרה,אולי תנסה להחליף תכנית?

ובתרגילים אחרים אתה עולה?

לתת תרגיל ליד קדמית כדוגמא למשהו שאתה תקוע בו זה די פתטי.​

נראה לי שאני לא מבין את השאלה שלך.​

יש גם תחרויות לכפיפות מרפק בפריצ'ר לחזרה אחת... והפורום הזה ניהיה הרמת משקולות נטו בלי זכר לשום תחום אחר. גם לשחקן שחמט יציעו פה דדליפט.

איזה צדקנים כולם, אפשר לחשוב שאם מישהו אומר לכם "תעשה שריר" אתם עושים שריר בquad...😣

איזה צדקנים כולם, אפשר לחשוב שאם מישהו אומר לכם "תעשה שריר" אתם עושים שריר בquad...😣

כשמישהו אומר לי "תעשה שריר" אני מרים אותו מעל הראש וזורק אותו על הקיר הקרוב אליי.

יש גם תחרויות לכפיפות מרפק בפריצ'ר לחזרה אחת... והפורום הזה ניהיה הרמת משקולות נטו בלי זכר לשום תחום אחר. גם לשחקן שחמט יציעו פה דדליפט.

יש גם תחרויות בהן אנשים מושכים משאיות עם הזין. אז?

תכתוב את התוכנית אימונים שלך.
אתה נח וישן מספיק?
כמה אתה אוכל? יכול להיות שאתה חושב שאתה אוכל הרבה אבל בעצם אתה אוכל קצת.

כשמישהו אומר לי "תעשה שריר" אני מרים אותו מעל הראש וזורק אותו על הקיר הקרוב אליי.

😆😆😆
תכלס, 99% ממי שנכנס לחדר כושר , זה בשביל להראות יותר טוב, ולמי שלא צופה כל היום בתמונות של מפלצות גנטיות כמו שיש פה באלבומים, זה זרועות גדולות , חזה וקוביות.

אבל גם לזרוק מישהו על הקיר זה מגניב. יאללה תציע לו clean & press

חבל שהם בחיים לא משיגים את המראה הזה שהם רוצים, ולא מבינים למה 😣

😆😆😆
תכלס, 99% ממי שנכנס לחדר כושר , זה בשביל להראות יותר טוב, ולמי שלא צופה כל היום בתמונות של מפלצות גנטיות כמו שיש פה באלבומים, זה זרועות גדולות , חזה וקוביות.

אבל גם לזרוק מישהו על הקיר זה מגניב. יאללה תציע לו clean & press

אם אני אראה ככה אני אפסיק להתאמן , להראות כמו ליצן עם רגליי תרנגולת .
בכל מקרה תעשה מתח עם 30 קילו על הגוף ויהיה לך מספיק עבודה לבייספס .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית