הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ במפתח לאמות גדולות

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה כבר נעשה באימון של גב (בנתיים בלי משקל כי אני לא מצליח)
אבל לא נהוג להוסיך תרגילים? אני ממש חושק באמות גדולות, אני מבין שזה בא לבד עם גדילה של כל הגוף?

זה - לא!
straps.jpg

הכוונה היא שבאימון הגב שלך תבצע מתח בתוספת משקל וזה יתרום להתפתחות האמות, גם הדדליפט יתרום לעניין. לדעתי אין לך עכשיו צורך בהוספת תרגילים יעודיים לאמות, עדיף לך להתמקד בהתקדמות בתרגילים הבסיסיים.

*אם אתה לא מסוגל לבצע מתח בתוספת משקל + ציינת שאין לך צורך ברצועות כי אתה לא מרים כבד, אז קח את ההמלצה ביתר רצינות.

דדליפט כבד בלי רצועות כמובן
ומתח בתוספת משקל
לא צריך יותר מזה בשביל אמות גדולות

גורם לבעיות בגידים שבאמות אצל חלק גדול מהאוכלוסיה שמשתמשת בזה בקביעות
וקאלינה מה אתה אומר על פאט גריפז או כל דבר בסיגנון

רשמתי בפוסט אחד לפניך. יצאה לי פעם אחד לנסות ,עושה רושם שזה מאוד מעמיס על האזור האמות.לא יודע איך זה לאורך זמן

גריפרים, מוטות עבים, ועוד מלא דברים.
זה לא ממש פשוט. יש אנשים שכל החיים שלהם מתאמנים לgrip strength ויש לזה אפילו תחרויות.

מהזמן שאני מתאמן דיי הגעתי למסקנה שתאומים ואמות אלו שרירים שדיי גנטיים.כמובן שניתן לשנותם אבל הם בד"כ שרירים שמי שלא נולד אם גנטיקה טובה בהם יתקשה לפתח אותם.
השיפור הכי גדול שלי באמות היה השנה באימוני הכוח(אפילו סימני מתיחה קטנים) וזה בגלל הדדליפט והמתח עם משקל .ואני משווה את זה לתקופות שהייתי עושה פטישים מסובב את המוט וכל החרא שהציעו לי..אבל עדיין יש לי אמות של ילדה ואנשים שיש להם חצי דדליפט משלי יכולים לצחוק עלי 😃

כמעט כל התרגילים של בייספ משלבים אמות באופן ניכר, לפעמים אחרי סט אתה תרגיש יותר פאמפ באמות מבבייספ.

לא יודע.
אני עושה תרגיל (לא יודע איך קוראים לו) קושר למקל עץ משקולות ומגלגל אותם כלפי מעלה.
זה עובד חזק על האמות אני מרגיש אותם מתפוצצות בסוף התרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית