הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דקירות בגב

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
הגעתי ל85 סקוואט לחמישייה, ב90 נכשלתי בסט השני. באימונים הבאים ירדתי ל 80 ונתקעתי שם 2-3 אימונים בגלל עומס של מבחנים, ואז החלטתי שוב פעם לרדת במשקלי עבודה וירדתי ל70. אחרי הסט הראשון החלטתי לעלות את המשקל ולא להמשיך את הסטים הבאים של ה70.. אז העלתי ל90קילו והצלחתי מסיבה לא מובנת בקלות את שלושת הסטים וגם העלתי אותם לפורום. מאותו אימון יש לי כאבי גב במשך שבועיים - כלומר עקיצות באמצע הגב.
אני לא יודע מה לעשות, מה שבטוח זה שהתאמנתי ממש לא נכון והבעיה היא העומס של המשקל ולא טכניקה.
גם זאת הייתה הפעם הראשונה שלי עם חגורה אז אולי בגלל זה לא הרגשתי כל כך מאמץ ברגליים אלא יותר בגב בגלל החגורה. אבל בסופו של דבר המהלך הזה היה ממש מטומטם.
אני מתכוון לחזור שוב פעם, עם משקל נמוך (50ק"ג) ולהתחיל הכל מהתחלה שוב פעם בצורה יותר יסודית ובלי לתת ללימודים שלי להרוס לי שוב פעם את הרצף שיצרתי.

אז השאלה שלי האם כדאי לחזור להתאמן עם משקל נמוך עם העקיצות האלה או להמשיך לחכות עד שזה יעבור באופן מוחלט? בהתחלה זה התחיל מגב תחתון ועכשיו זה עבר לעקיצות..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית