עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גילוי נאות: הייתי על 5 ביצים קשות ליום במשך 4 חודשים רצופים, פרופיל השומנים שלי היה מעולה.
תרומתי הצנועה לשירשור.
מממ אנשים גם מעשנים במשך שנים וממשיכים לחיות. אני אומר שכולם צריכים להתחיל לעשן זה לא מזיק...תרומתי הצנועה לשירשור.
דבר ראשון זה משו שגם רופא יגיד לך. דבר שני אני רוצה ליראות מחקרים שאומרים ש3000 מג כולסטרול ביום לא יפגע בך. דבר שלישי גם אם אתה יודע משו אחר זה לא סיבה ליצחוק על מי שבא לשפוך קצת מהידע דלו ולעזור לאנשים. ממש כל הכבוד לך אתה גבר גבר ויודע הכל. דוקטורט יש לך? גם לך זה נוגע קעקע
דבר ראשון רוב הרופאים לא רק שלא מעודכנים במחקרים, הם לא יודעים לקרוא אותם. דבר שני תריץ חיפוש בפורום, יש על זה אפילו נעוץ בפורום תזונה. דבר שלישי אני לא רואה שאתה שופך ידע אלא יותר מה שלמדת בפורומים של אנשים שלא יודעים לקרוא. דבר רביעי - כן, יש לי במקרה דוקטורט. ומה זה קעקע?
1. זאת לא המלצה של ריפטו, הוא רק מספר על מישהו אחר.
אני ממליץ לכם להתייחס לגופו של טיעון ולא לגופו של טוען.
2. בגלל זה כתבתי "תרומתי הצנועה", אל תהיו בוקים.
3. "They all lived" זה פחות פשוטו כמשמעו ויותר figure of speech....של "לא קרה להם שום דבר נורא".
כלומר אם הם אכלו שלושה תריסרי ביצים (36!!!) ביום, ושום דבר נורא לא קרה, זה יכול להיות מידע מועיל לקורא המתלבט, עחל אותו משקל שאם הוא היה שואל על ויטמין מסויים, אפשר היה לציין לו שכמויות XYZ נצטרכו בעבר ע"י אנשים כאלו ואחרים ללא תופעות לוואי חמורות.
אם מתייחסים לטיעון עצמו הוא הרבה יותר מפגר.
יש מגבלה של 2 ביצים לבן אדם
איך אתה יודע מתי להוסיף קלוריות? אתה כביכול לא עולה באחוזי שומן בדיאטה הזו
לכל החיים...🙄יש מגבלה של 2 ביצים לבן אדם
למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?דבר ראשון רוב הרופאים לא רק שלא ממסכיםעודכנים במחקרים, הם לא יודעים לקרוא אותם. דבר שני תריץ חיפוש בפורום, יש על זה אפילו נעוץ בפורום תזונה. דבר שלישי אני לא רואה שאתה שופך ידע אלא יותר מה שלמדת בפורומים של אנשים שלא יודעים לקרוא. דבר רביעי - כן, יש לי במקרה דוקטורט. ומה זה קעקע?
למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?
מתחיל להיות ממש מעצבן כל הזלזול הזה.
אתה יודע כמה תחומים יש ברפואה? לא כולם מתעמקים בתחום התזונה דווקא, וגם אילו שכן שבויים במיתוסים שמחקרים ישנים הסיקו. כך או כך, זאת התפיסה המגמתית של ביצים במחקרים עדכניים.למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?
למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?
אני יודע מניסיון שאני לא מגזים. לא ממש מלמדים לקרוא בחוגים לרפואה, מלמדים לשנן ולירוק החוצה (ולו רק בגלל החומר העצום שצריך לשנן). חוצמזה שאני למדתי 12 שנים ולכן אני יותר סוס.למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?