הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש מגבלה לביצים?

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
אני אוכל כ6 ביצים ביום, לאחרונה ממש התחלתי לאהוב ביצים.
האם יש כמות מסויימת שלא כדי לעבור?

תרומתי הצנועה לשירשור.

קשה לי להקשיב לריפטו בתזונה.
זה לא הצד החזק שלו ממה שהבנתי והיו לו הרבה פאשלות בנושא
פעם משה אמר לי שעשו מחקר על אכילת ביצים לטווח הארוך ובדקו רק לגבי 3 או 4 ביצים ביום.ולכן אין צורך להגזים כי אין לדעת את התוצאות של אכילת ביצים רבות בתפריט לא דל פחמימה.

1. זאת לא המלצה של ריפטו, הוא רק מספר על מישהו אחר.
אני ממליץ לכם להתייחס לגופו של טיעון ולא לגופו של טוען.
2. בגלל זה כתבתי "תרומתי הצנועה", אל תהיו בוקים.
3. "They all lived" זה פחות פשוטו כמשמעו ויותר figure of speech....של "לא קרה להם שום דבר נורא".
כלומר אם הם אכלו שלושה תריסרי ביצים (36!!!) ביום, ושום דבר נורא לא קרה, זה יכול להיות מידע מועיל לקורא המתלבט, עחל אותו משקל שאם הוא היה שואל על ויטמין מסויים, אפשר היה לציין לו שכמויות XYZ נצטרכו בעבר ע"י אנשים כאלו ואחרים ללא תופעות לוואי חמורות.

לא.....
זה אומר שאם אולי צריך "לעשן" (החלף בכל פעולה אחרת על אותו המשקל) כדי לדחוף מטרה מסויימת במשך 1-2-3 שנים, והמטרה מאוד חשובה ותופעות הלוואי לא ממש ממש מורגשות בטווח הארוך (ויש משחקי עלות/תועלת, נוחות וכו...), אז אולי חלק מהאנשים יחליטו שזה משתלם...

רגע.....אני באמת צריך להסביר את זה למנהל פורום סטרואידים ?!?!?!?!

דבר ראשון זה משו שגם רופא יגיד לך. דבר שני אני רוצה ליראות מחקרים שאומרים ש3000 מג כולסטרול ביום לא יפגע בך. דבר שלישי גם אם אתה יודע משו אחר זה לא סיבה ליצחוק על מי שבא לשפוך קצת מהידע דלו ולעזור לאנשים. ממש כל הכבוד לך אתה גבר גבר ויודע הכל. דוקטורט יש לך? גם לך זה נוגע קעקע

דבר ראשון רוב הרופאים לא רק שלא מעודכנים במחקרים, הם לא יודעים לקרוא אותם. דבר שני תריץ חיפוש בפורום, יש על זה אפילו נעוץ בפורום תזונה. דבר שלישי אני לא רואה שאתה שופך ידע אלא יותר מה שלמדת בפורומים של אנשים שלא יודעים לקרוא. דבר רביעי - כן, יש לי במקרה דוקטורט. ומה זה קעקע?

LOL

1. זאת לא המלצה של ריפטו, הוא רק מספר על מישהו אחר.
אני ממליץ לכם להתייחס לגופו של טיעון ולא לגופו של טוען.
2. בגלל זה כתבתי "תרומתי הצנועה", אל תהיו בוקים.
3. "They all lived" זה פחות פשוטו כמשמעו ויותר figure of speech....של "לא קרה להם שום דבר נורא".
כלומר אם הם אכלו שלושה תריסרי ביצים (36!!!) ביום, ושום דבר נורא לא קרה, זה יכול להיות מידע מועיל לקורא המתלבט, עחל אותו משקל שאם הוא היה שואל על ויטמין מסויים, אפשר היה לציין לו שכמויות XYZ נצטרכו בעבר ע"י אנשים כאלו ואחרים ללא תופעות לוואי חמורות.

אם מתייחסים לטיעון עצמו הוא הרבה יותר מפגר.

אם מתייחסים לטיעון עצמו הוא הרבה יותר מפגר.

ואם מתייחסים לטיעון כסתם אנקדוטה, שבאה לתת קצת פרספקטיבה.
ולבחירת המילים של המצוטט ברוח שהיא,ככל הנראה, (כי בכל פוסט בפורום הזה צריך לסייג כל דבר) נאמרה.
כפי שנכתב..."כתרומה צנועה" לידע הכללי של חברי הפורום...
ולא נתקעים על כל "קוצו של יוד" בכל פאקינג פוסט בפורום, אז זה סתם העשרה.
לא מפגר מצד אחד, לא המלצה שהייתי נותן לאף אחד מהצד השני.

יאללה נו...🤡

איך אתה יודע מתי להוסיף קלוריות? אתה כביכול לא עולה באחוזי שומן בדיאטה הזו

בעודף קלורי תמיד עולים באחוזי שומן, פשוט בלי פחמימות יותר קשה לעלות במאסה, אתה עולה יותר לאט ופחות מסת שומן מאשר בדיאטה רגילה שאתה מעמיס פחמימות כל הזמן.
אני מנסה לעקוב אחרי משקל גוף ולפי זה להוסיף קלוריות משומן בעיקר שזה התחליף לפחמימה במהלך השבוע, בסופי שבוע אני מוסיף עוד פחמימות במקרה הצורך אם אני נתקע..
בקרוב אני מתחיל לחטב אז שם אני אתחיל לבנות לעצמי תפריט מסודר עם גירעון קלורי וכל זה בשביל לא לדרוך במקום ולבזבז זמן

דבר ראשון רוב הרופאים לא רק שלא ממסכיםעודכנים במחקרים, הם לא יודעים לקרוא אותם. דבר שני תריץ חיפוש בפורום, יש על זה אפילו נעוץ בפורום תזונה. דבר שלישי אני לא רואה שאתה שופך ידע אלא יותר מה שלמדת בפורומים של אנשים שלא יודעים לקרוא. דבר רביעי - כן, יש לי במקרה דוקטורט. ומה זה קעקע?
למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?
מתחיל להיות ממש מעצבן כל הזלזול הזה.

למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?

בתור משתתף פאסיבי בדיון, תודה.

אתה יודע כמה תחומים יש ברפואה? לא כולם מתעמקים בתחום התזונה דווקא, וגם אילו שכן שבויים במיתוסים שמחקרים ישנים הסיקו. כך או כך, זאת התפיסה המגמתית של ביצים במחקרים עדכניים.

LOL

אתה חושב שלקרוא מחקרים = לקרוא אנגלית? מתחיל להיות מעצבן הטמטום הזה.

אני יודע מניסיון שאני לא מגזים. לא ממש מלמדים לקרוא בחוגים לרפואה, מלמדים לשנן ולירוק החוצה (ולו רק בגלל החומר העצום שצריך לשנן). חוצמזה שאני למדתי 12 שנים ולכן אני יותר סוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית