הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' ובנץ' דאמבלים

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
מאז שהתחלתי חיטוב התחלתי להיתפס לבנץ' עם דאמבלים..אני ממש אוהב את התרגיל .
בחיטוב אני משלב באימון A בנץ' פרס ובנץ' דאמבלים בלי שיפוע. 2 התרגילים 3X5,אני עובר בקרוב לAB עם נפח סביר מאוד(כי זה חיטוב) 4 פעמים בשבוע כולל בנץ',דדליפט ומתח ובנץ' דאמבלים ועוד תרגיל עזר לכל שריר (משקלים סבירים בתרגילי עזר כדי שלא ישפיע על התאוששות)

חשבתי לעשות רוטינה בין לחיצת חזה עם דאמבלים לבין בנץ' רגיל (לעשות תחלופה ביניהם לא בין אימון לאימון אלא כל שבועיים-שלוש לעשות תרגיל אחר של 5X5 בתכנית) אני ממשיך כרגיל בחיטוב וכאלה,והעייפות מתחילה לתת את אותותיה,ולכן אני מעדיף להתמקד בתרגיל אחד
מה אומרים? (לרשום משקלי עבודה נוכחיים לחיטוב/סיום מסה ? איך האימון שלי הולך או פרטים עליי ועל התזונה? אם כן תבקשו ונקווה שזה יעזור לכם חח)
תודה

לגוון בנהם תמיד טוב, לדאמבלרים יתרון שלהם ולבר יתרון שלו.
לדעתי תווסת בין דאמבלרים לבר רק בהחלפת תוכנית לא כול שבועים שלוש, כי בכול זאת זאת עבודה שונה על החזה.

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב כרגע , אני מנסה כמה שיותר לגוון הבנת אחי?
כל שלוש שבועות בערך להחליף תכנית אימון זה די סביר בחיטוב לא?..
ד"א באימון A (כשאני אתמקד בתרגיל אחד כל פעם) אני מוסיף פרס,וגם מקבילים ככה שאני "אכסה את כל אזור החזה" .

לדעתי אין קשר למה שאתה עושה חיטוב או מסה , תחליף תוכנית כול חודש וחצי (חודשיים גם טוב לא ממש משנה).
העיקר תתמקד במאזן קלוריות שלילי שינה טובה ואימון נכון , הרבה יותר חשוב מהשאר.

בתקופה שעשיתי פיצולים עשיתי אימון מוט אימון דאמבלים.
אני מת על דאמבלס אבל החדכ לא מספק לנו מספיק לשיאי שיא (ואני גם לא מצפה,זה יקר)

לא רואה סיבה שלא,השאלה אם יהיה לך כוח להתעסק בזה,אחרי הכל אצלנו לפחות איזור הדמבלים תמיד מפוצץ ואני מנסה להמנע מלהגיע אליו

• פותח/ת השרשור
כן לגמרי^
חח זה מזכיר לי את המקרה שאיתיאל קנה משקולת של 62.5 ק"ג למכון כי לא היה להם תקציב..איזה מטורף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית