הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני מכניס יותר קלוריות ביותר קלות?

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
אני בSS ואני צריך לאכול משהו כמו 3500 + קלוריות כדי שהאימונים יהיו יעילים
אני שוקל 73.5 קילו על גובה 1.79-80.

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מכניס אוכל בכח ובגלל זה גם לוקח לי הרבה מאוד זמן לאכול ובמיוחד עכשיו כשאני בתקופת מבחנים אני לא יכול לבזבז זמן מיותר על "לאכול".
אני צריך מאכלים שיש בהם הרבה קלוריות, וגם יותר קל לאכול אותם.

למישהו יש פתרונות?

אני בSS ואני צריך לאכול משהו כמו 3500 + קלוריות כדי שהאימונים יהיו יעילים
אני שוקל 73.5 קילו על גובה 1.79-80.

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מכניס אוכל בכח ובגלל זה גם לוקח לי הרבה מאוד זמן לאכול ובמיוחד עכשיו כשאני בתקופת מבחנים אני לא יכול לבזבז זמן מיותר על "לאכול".
אני צריך מאכלים שיש בהם הרבה קלוריות, וגם יותר קל לאכול אותם.

למישהו יש פתרונות?

קצת ניראה לי הזוי המספר הזה כי אני שוקל 85 ומכניס 2400-3000 קלוריות ביום וממשיך לעלות במשקל כל הזמן+ ובמשקלי עבודה בקביעות.
אני מסכים עם עדי זה באמת מתכון להשמנה לדעתי, הרבה קלוריות מיותרות שייגרמו לך לעלות יותר מהר באחוזי שומן ..

בכל מקרה,
תעיין באשכול הזה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=357104#post357104

Zaptamaher:
הביא מתכון מצויין לשייק עתיר קלוריות שקל להכניס.

שיהיה בהצלחה !

עריכה: חח הוא כתב את זה באשכול שלך, לא שמתי לב. תנסה את זה.

נערך לאחרונה:
הוא לא אמר את זה... זה עניין פרטני ומשתנה ממתאמן למתאמן.

בכל מקרה לעלות קילו בשבוע כמו שמישהו כתב למעלה זה השמנה בטוחה. מי שחושב אחרת וחי הסרט שהוא "אתלט" כי הוא עושה סקוואטים ושותה חלב עובד על עצמו.

אני שוקל באזור ה-72 ק"ג, אני מכניס בין 2900-3000 קלוריות ביום ב-SS ומצליח להתקדם מאימון לאימון.

חיובי של מעל 300 קלוריות מקטין את הבולבול!

ככל שהכרס עולה הבולבול קטן, זאת עובדה. אבל מעל 150 קילו סקוואט הבולבול מתחיל חזרה לגדול שוב, כל 2.5 קילו גדל ס"מ - ככה ריפ כתב בSS שווה לנסות.
;a2gasg

אני שוקל באזור ה-72 ק"ג, אני מכניס בין 2900-3000 קלוריות ביום ב-SS ומצליח להתקדם מאימון לאימון.
אני לא שולל
אבל מה משקליך בנתיים?
ככל שהכרס עולה הבולבול קטן, זאת עובדה. אבל מעל 150 קילו סקוואט הבולבול מתחיל חזרה לגדול שוב, כל 2.5 קילו גדל ס"מ - ככה ריפ כתב בSS שווה לנסות.
;a2gasg

אז כמה יש לו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תקפיד קודם כל לסגור 2 מהמשקל גוף חלבון . מכאן - שייקים יש טובים ב 70'sBIG טחינה גולמית זה קל . וזהו פשוט תן בראש עוגות על האש חומוס , תנצל את המסה שלך ץ.

אהה 3.5 זה כלום.
תכין טחינה
תשתה חלב
תאכל פיתות
ואתה על הגל
או שאתה יכול להכין את השייק של 70S BIG-שתי כפיות נוטלה-4 כפיות חמאת בוטנים-2 כוסות חלב-2 סקופים חלבון-זה יוצא משהו כמו 1800 קל'

ערכתי כי בטעות רשמתי-WB

אולי 4 כפות, לא כפיות.
ולעניין:
אתה יכול לאכול יותר כרעיים של עוף(עם העור)\יותר דגים שמנים כמו סלמון ומקרל\כל הנקניקים למיניהם(סלמי וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית