לאחר שקיבלתי דעה שאי אפשר באמת להתקדם ברצינות בלי אחידות מסויימת באימונים ובתזונה וכיוון כללי , ופתחתי יומנים בהתחלה נייר , אחרי זה קובץtxt אחרי זה עברתי לspreadsheet באופן אופיס שעובד מצויין , זה באמת עזר לי עם ההתקדמות לאחר חודשיים עם זה , אבל עדיין אני מתקשה למלא כל פעם מחדש ערכים(העתק הדבק במקרה הזה) למדוד יותר דברים ובפחות זמן ולקשור אותם כדי לקבל כיוון כללי.
יש כל מיני שירותים אמריקאיים כמו fitday אבל לא נוח לי עם העובדה שהנתונים שלי נמצאי םאצל איזה חברה שיכולה למכור אותם , התלות באינטרנט במקום מידע שקיים אצלי פיזית והמאגר נתונים שלהם שלא ממש מתאים לערכים תזונתיים של אוכל בישראל.
אולי אתם מכירים משהו שיכול לעזור לי פה? מצד אחד מציק יותר מאימונים כל העסק הזה , מצד שני יש תוצאות אחידות בכיוון אחד למעלה.
יש כל מיני שירותים אמריקאיים כמו fitday אבל לא נוח לי עם העובדה שהנתונים שלי נמצאי םאצל איזה חברה שיכולה למכור אותם , התלות באינטרנט במקום מידע שקיים אצלי פיזית והמאגר נתונים שלהם שלא ממש מתאים לערכים תזונתיים של אוכל בישראל.
אולי אתם מכירים משהו שיכול לעזור לי פה? מצד אחד מציק יותר מאימונים כל העסק הזה , מצד שני יש תוצאות אחידות בכיוון אחד למעלה.