- פותח/ת השרשור
צר לי שאני אומר את זה, אבל מהצד שלי, זה נראה כאילו אתה מוותר מוקדם מידי, תילחם!
אתה מתכוון לפרונט סקוואט? אני תמיד נכשל ככה שם, זה בגלל שאני לא מצליח להחזיק גב בתחתית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צר לי שאני אומר את זה, אבל מהצד שלי, זה נראה כאילו אתה מוותר מוקדם מידי, תילחם!
תשמע בגדול אני הסתכלתי בשני דפים האחרונים שלך ואתה צריך לשים יותר לב לטכניקה בהרבה תרגילים לא יודע אם שמת לב:
- פרונט סקוואט- הגב שלך נופל קדימה/אתה מתחיל את התנועה לא מהחזה אלא מהאגן ויוצר מנוף מהתחתית- כנ"ל בקלין!
- PS- אתה מושך רחוק מאוד מהגוף, אתה צריך ללמוד את התנועה של הסיבוב של כף היד במקום ככה שהמוט ינוע בקו ישר
-פאוורקלין- המוט לא נע בקו ישר/אתה קופץ אחורה וסתם צריך להשקיע אקסטרא כוח למשיכה כי המוט לא עולה ישר
פאוורקלין- אני גם הייתי קופץ אחורה או קדימה, צריך תרגל את זה טוב בחימום שלא יופיע בסט עבודה
תשמע אל תסתכל על אנשים שמרימים משקל כבד בטכניקה לא טובה, הדבר היחיד שזה אומר לרוב שעם טכניקה טובה יותר הם היו מרימים יותר משקל.
ממכניקה פשוטה ברור שהמינימום אנרגיה מיוצרת בקו ישר כי המסלול הוא הכי קצר והכי יעיל(מה גם שאין מנופים) וזה נכון לכל התרגילים במשקל חופשי.
לגבי הפרונט- כמו בסקוואט רגיל הגב צריך להישאר באותה תנוחה, תראה את הסרטון של ריפטו שמלמד על התנועה, בגדול אתה צריך לדאוג למרפק מקביל לרצפה וחזה למעלה(תנועה מתחילה מהחזה בשונה מסקוואט רגיל)
לגבי הפאוורסנאץ' אני אישית עובד עם 60-70 קילו אז אין לי מה לדבר פה
ראיתי שאתה מתחרה ב 18.5 יחד איתנו בהצלחה! 😃 דרך אגב אתה באותו מקצה עם אולג
בהצלחה!
בהצלחה בתחרות, תראה להם מה זה! 😃