הלוג של Alon123

הלוג של Alon123

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך
אימון עצימות

סקוואט
120 קילו 1X3 PR
בשלישית המדריך קפץ עליי אבל לא עזר (רק ייצב 🤡)

דדליפט
125 קילו 1X3
חרא טכניקה, צריך לשנות משהו בסטאפ מהרצפה אני איטי מדי

בנצ' עם דאמבלים
45 פאונד כל יד 3X8

סרטון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט
105 קילו 3X5
לא קשה

פרס
52.5 קילו 1X5F
שורש כף היד התחיל לכאוב ברביעית אז הפסקתי לגמרי

מתח בגרביטרון 3X5

נערך לאחרונה:
הנפה
40 קילו 3X1
45 קילו 3X1
50 קילו
50 קילוF אחורה
50 קילוF לא נכנסתי
סה"כ סביר, אני מפחד לרדת למלא וצריך להתרגל

דחיקה מעמודים
60 קילו 3X1
70 קילו 3X1

פאוורקלין מבלוקים בגובה הברך
70 קילו 2X2
75 קילו
80F לא נכנסתי

סקוואט
105 קילו 1X3
110 קילו 1X2
קל

אימון טכניקה, יום רביעי סקוואט 125

הנפה
45 קילו
50 קילו
55 קילו4XF
בכולם עף אחורה

קלין באחיזה רחבה
60 קילו 4X2

קלין
75 קילו
80 קילו
85 קילו
90 קילו PR
93 קילוF לא נכנסתי

סקוואט
110 קילו 2X3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד אלון, אחלה של משקל לקלין! 😃

תודה דודי 😃

האמת שאני מרגיש שאני יכול לקום עם הרבה יותר, ה90 היה ממש בדיחה אבל אני לא מספיק מהיר. אתה מכיר איזה דרך לשפר את זה?

זה הספורט. אתה יכול רק להתחזק ולשפר טכניקה. אין איך לשפר את המהירות הזאת חוץ מלעשות את זה אלפי פעמים ושזה יהיה טבע ראשון לצלול מתחת למוטות.

זה הספורט. אתה יכול רק להתחזק ולשפר טכניקה. אין איך לשפר את המהירות הזאת חוץ מלעשות את זה אלפי פעמים ושזה יהיה טבע ראשון לצלול מתחת למוטות.

הבנתי, אני מניח שכשאני אגיע ל140 סקוואט אני כבר אוכל לעשות 100+. יום חמישי יעלה בתקווה 125 סקוואט ;susss

מסקרן אותי, מה סקוואט של בני גילך שם, וכמה הם מרימים?

בפרדיס? האנשים שם ממש בעיה ומתנהגים כאילו מכריחים אותם להתאמן, לא ראיתי מישהו עושה סקוואט מעל 70. הרוב מניפים באיזור ה50-60 ודוחקים באיזור ה70-80 למרות שהם מתאמנים כמה שנים. במכון הרגיל יש חבר ששופף 150 ל3 ואת בוריס עם 110 וזהו בערך.

- - - עידכון הודעה - - -

סקוואט
125 קילו 1X3 PR
לא מאוד קשה, די מכוער

פרס
60 קילו 1X3F PR
עוד פעם העניין עם הכף יד אחרי החזרה השנייה..

דדליפט עבודה על טכניקה עם 90 קילו, הייתי אמור לעשות כבד אבל עם כל המשקולנות אני פוחד שאני לא אצליח להתאושש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט
110 קילו 3X5
בתכלס זה עף, סתם קשה מנטלית

פרס דילואוד
40 קילו 3X5
עבודה על טכניקה

מתח
3,2,2,2

מחר מצפה לשיאים בהנפה/קלין&ג'רק

באיזה מכון שומעים רדיו? 😳

יותר טוב מהטרנסים הרוסיים שבדר"כ משמיעים, אבל כל עוד זה עולה לי 85 שקל לחודש ואפשר לעשות סקוואט לא אכפת לי

- - - עידכון הודעה - - -

חרא אימון 😃

הנפה
עד 40 קילו

פאוורקלין&דחיקה
עד 75 קילו

פרונט סקוואט התאוששות
75 קילו 3X3

אימון מהגרועים ביותר שהיו לי אי פעם

סקוואט
130 קילו 1X3F
סתם קשה, לא ישנתי ואכלתי מספיק
אחר כך היה איזה עניין עם חבר שביאס אותי רצח והוציא לי את החשק להתאמן, אז עשיתי קצת בנצ' וחתכתי

תעבוד טיפה על הטכניקה בסקוואט, תנסה להשאר יותר מכווץ ולא לצנוח(אתה יכול לחתוך קצת מהעומק גם, אתה יורד יותר מדי), כשאתה עולה תעלה למעלה, כרגע אתה זז אחורה ולמעלה.
פרס: layback מוגזם לטעמי, אבל נראה טוב המוט עולה בקו ישר, כנראה אתה משתמש יותר בבטן ובגב בגלל שאין לך מהירות עדיין/טכניקה של "הצלפה" מהירה דרך האגן, בפרס הכל עניין של תזמון(אבל אני די חרייאת בפרס, רק 22.5 מעליך אז...)

תעבוד טיפה על הטכניקה בסקוואט, תנסה להשאר יותר מכווץ ולא לצנוח(אתה יכול לחתוך קצת מהעומק גם, אתה יורד יותר מדי), כשאתה עולה תעלה למעלה, כרגע אתה זז אחורה ולמעלה.
פרס: layback מוגזם לטעמי, אבל נראה טוב המוט עולה בקו ישר, כנראה אתה משתמש יותר בבטן ובגב בגלל שאין לך מהירות עדיין/טכניקה של "הצלפה" מהירה דרך האגן, בפרס הכל עניין של תזמון(אבל אני די חרייאת בפרס, רק 22.5 מעליך אז...)

תודה על הביקורת נחש, אני אנסה לעבוד. בזמן האחרון אני מתעסק הרבה בגמישות ומוביליטי של הthoracic spine עם הפואם רולר ואני חושב שבגלל זה הlayback גדל אבל זה מרגיש ממש אחלה, יש סיבה לשנות את זה?

הסקוואט שלך יותר גבוה מהדדליפט?
חזק, מוניטין (על ה120X3).

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-Alon123.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית