נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
חסר נושא (it)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאוד מרשים. למרות שאתה נראה כמו ספרינטר ממוצע מינוס בארץ ... מה שגוזר מזה שכשרונות גנטים אילו אתלטים וספרינטרים בפרט
אז אני מבין שאתה הרבה מתחת לממוצע?
פשוט לא הבנת את כוונת המשורר. אכן סיבכתי את זה קצת כי ערבבתי עברית ואנגלית כאשר הדקדוק בין השפות שונה, אז על מנת להבהיר:בדרך כלל במשפטי תנאי אחרי האם יבוא גם אז..
אז אולי תסביר מה כוונתך?
אגב,לא כתבת טוב את המשפט באנגלית...
ראה מה הגבתי מעל.חסר נושא (it)
ועכשיו נסה כאשר יש דוגמה אחת (כנראה זה מה שבלבל אותך):זה עדיין לא נכון.
Its a big fucking IF.
קודם כל אתה טועה, זה whether ולא if (כלומר: For me, whether he is natural is a big fucking IF, וזה גם ככה אנגלית קלוקלת). דבר שני, בהודעה המקורית שלך כתבת Is באות גדולה, וזה הגיע אחרי נקודות, ככה שזה סיכם את כל מה שאמרת והאדון אוגר צודק.ועכשיו נסה כאשר יש דוגמה אחת (כנראה זה מה שבלבל אותך):
For me, if he is natuarl, is a big fucking if.
להגיד
For me, if he is natuarl, it's a big fucking if זה לא נכון.
עכשיו תוסיף כמה דוגמאות שאתה רוצה בין הnatural לis.
נכון גם נכון.
איזה זין זה שאני תמיד צודק אה? 🚬🤪🚬
איזה חתיכת fail. מזכיר לי טוקבקיסטים שמנסים להרשים עם אנגלית ב-ynet.
איזה זין זה שאני תמיד צודק אה?
איזה זין שאתה חושב שאתה צודק ומתברר שאתה לא.
אז אני מבין שאתה הרבה מתחת לממוצע?
אם אני הרבה מתחת לממוצע עם 5 חזרות על 140 קילו לדיפ סקוואט על 70 קילו משקל גוף , מה זה אומר על "משקולן עלית" כמוך שבקושי קם מ180 קילו סקוואט עם משקל גוף של 100 קילו ?
הרי שנינו יודעים ... שכול ספרינטר יכול להיות אחלה משקולן/בודי בילדר ... אבל לא להפך , אלא אם אתה רוצה להוכיח לי אחרת ולבוא להתחרות מולי על מסלול האתלטיקה...? אשמח לראות אותך מנסה להתגלגל על מסלול הרקורטן .
חבוב, אתה קצת מבולבל. אמרת שהוא נראה כמו ספרינטר ממוצע מינוס בארץ כשהוא יותר מסיבי ויותר חטוב כמעט מכל הספרינטרים בעולם. הוא על 97 קילו, ואתה? 60 רטוב עם נעליים?
ואתה מבולבל כשאתה חושב שהמשקולנים בארץ קמים בקושי עם 180 קילו. אני יכול בקלות להראות לך משקולנים כאן על משקל 90 קילו שקמים עם 240.
ואתה גם מבולבל כשאתה חושב שמקולנים לא יכולים להפוך לספרינטרים. הטובים שבהם מהירים באותה המידה אם לא יותר.
לסיכום, תוריד קצת את האגו שלך. הוא נפוח מדי בשביל ספירנטר ממוצע במדינה שכל ענפי הספורט בה הם הרבה מתחת לממוצע.
נ.ב. אני קם עם יותר מ 180 קילו, ואם אתה חושב שה-140 שלך מרשים בצורה כלשהי כי אתה לא שוקל כלום, אתה טועה.
א. יש לי הרבה כבוד והערכה למשקולנים ובודי בילדרים. הרבה חבר'ה פה בפורום מתאמנים איתי בחד"כ בטכניון ומכירים אותי.
ב. אני מזמין כול משקולן פה בפורום ... להתחרות עם ספרינטר דרג ג' בטכניון ... שבקושי יורד מ12 שניות ב100 מטר ומוכן לחתום לך שלמשקולן אין שום סיכוי.
ג. לקום עם יותר מ180 קילו פעם אחת על משקל גוף של 100 קילו + ... זה בדיחה בעיני.
כשתכפיל את משקל הגוף שלך ותקום איתו 5 פעמים , עם אימון וחצי סקוואט בשבוע אולי אתרשם , עד אז האגו שלך נראה לי הרבה יותר נפוח ביחס ליכולת הבינונית מינוס שאתה בפועל שווה .
אני פה סגרתי את הדיון.
הנקודה שלי הובהרה
אכן אפשר להגיד את זה בשפה יותר גבוהה, מעולם לא אמרתי שזו אנגלית מליצית... אבל זו לא שגיאה (דקדוקית).קודם כל אתה טועה, זה whether ולא if (כלומר: For me, whether he is natural is a big fucking IF, וזה גם ככה אנגלית קלוקלת). דבר שני, בהודעה המקורית שלך כתבת Is באות גדולה, וזה הגיע אחרי נקודות, ככה שזה סיכם את כל מה שאמרת והאדון אוגר צודק.
ובכלל, מה שהתכוונת לומר בעברית ובאנגלית הרצוצות שלך היה I am willing to give him credit if he is natural. Whether he is indeed natural is a big fucking IF
איזה זין שאתה חושב שאתה צודק ומתברר שאתה לא.
לא שזה אמור לעניין אותך, אבל אם כבר הלכת לנושא הזה, אז תראה, גם אם טעיתי (וזה BIG FUCKING IF בשבילך), אני מוכן להתחייב שהאנגלית שלי (ובעברית, דרך אגב) ברמה הרבה-הרבה יותר גבוהה מהרוב המוחץ של האוכלוסייה.הוא בטוח אחד מהם. הוא גם לא יודע אנגלית וגם רוצה להכניס מלא אנשים למחנה ריכוז.
אתה ממש לא מבין על מה אתה מדבר, הא? אתה יודע שכוח לא מודדים לפי משקל גוף, נכון? אפילו לא בתחרויות עם קטגרויות משקל. אולי גם תגיד שאתה יותר חזק מ andy bolton? אני בספק שהוא עושה סקוואט עם פעמיים משקל הגוף שלו לחמש חזרות.
ושוב אני מזכיר לך שהטענה המקורית שלך הייתה מטומטמת להחריד. אמרת שהוא נראה כמו ספרינטר ממוצע מינוס בארץ. ספרינטר ממוצע מינוס בארץ נראה בערך כמו חצי ממנו ואתה נראה בערך כמו רבע מהאמה שלו. אתה יכול להודות שיצאת דביל, זה בסדר.
ואם לקום עם 200 זו בדיחה בעיניך, אתה מוזמן להכנס לחובות לראק. אין שום בעיה לסדר את זה.
מילים גדולות בשביל מישהו שעושה סקוואט עם פוסי פאד כפפות ומשקולות מתחת לעקבים.א. יש לי הרבה כבוד והערכה למשקולנים ובודי בילדרים. הרבה חבר'ה פה בפורום מתאמנים איתי בחד"כ בטכניון ומכירים אותי.
ב. אני מזמין כול משקולן פה בפורום ... להתחרות עם ספרינטר דרג ג' בטכניון ... שבקושי יורד מ12 שניות ב100 מטר ומוכן לחתום לך שלמשקולן אין שום סיכוי.
ג. לקום עם יותר מ180 קילו פעם אחת על משקל גוף של 100 קילו + ... זה בדיחה בעיני.
כשתכפיל את משקל הגוף שלך ותקום איתו 5 פעמים , עם אימון וחצי סקוואט בשבוע אולי אתרשם , עד אז האגו שלך נראה לי הרבה יותר נפוח ביחס ליכולת הבינונית מינוס שאתה בפועל שווה .
אני פה סגרתי את הדיון.
הנקודה שלי הובהרה
אכן אפשר להגיד את זה בשפה יותר גבוהה, מעולם לא אמרתי שזו אנגלית מליצית... אבל זו לא שגיאה (דקדוקית).
ולא, ממש לא התכוונתי להגיד שאני מוכן לתת לו קרדיט אם הוא טבעי.
התכוונתי שבשבילי, ה"אם" הזה של אם הוא טבעי, אם הוא מתאמן רק על משקל גוף וכו' וכו'.
זה חתיכת אם.
איך עדיין לא הבנת...
וכמו שאמרתי, מגיע לו כל הקרדיט שבעולם - התוצאות שלו מדהימות ואני לא לוקח ממנו שום דבר, בין אם הוא טבעי או לא.