סרטון מיקי ואמיר - סקווט

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
מיקי בן 40.5 , BW 85 , PB 150X2 . סגנון על הפנים, ידוע(עדיין מרשים בהנתן כל הפרמטרים).

אמיר, PB 140X5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
להיפך - אני מאוד רוצה להעלות את שמו, אולי הוא יבוא ויראה לנו שאנחנו משחקים עם משקלים של ילדות קטנות 😃

• פותח/ת השרשור
drOfzb0GcH.gif
זאת הצהרה רציני, מחכה ליום שלישי

drOfzb0GcH.gif
זאת הצהרה רציני, מחכה ליום שלישי

יש למה לצפות. חשבת שבסקוואט אני נראה כאילו אני הולך להחזיר את נשמתי לבורא? לא ראית אותי מבצע דדליפט ל1RM 😃
הלוואי ויבוא ... אתן לו בראש כמו שנה שעברה ;susss

פשש, אני רק יכול לדמיין אותו יושב מול המחשב ורואה את ההצהרות האלו 🤯

יש למה לצפות. חשבת שבסקוואט אני נראה כאילו אני הולך להחזיר את נשמתי לבורא? לא ראית אותי מבצע דדליפט ל1RM 😃

פשש, אני רק יכול לדמיין אותו יושב מול המחשב ורואה את ההצהרות האלו 🤯

אני מקווה שאתה מעריך את זה שאני מסכן את חיי , בשביל שנהנה מנוכחותו של קאוצ'וק

אני מקווה שאתה מעריך את זה שאני מסכן את חיי , בשביל שנהנה מנוכחותו של קאוצ'וק

מאוד, עם קאצ'וק ברקע אתה אוטומטית יכול להוסיף ל1RM שלך עוד 10 ק"ג, המוט לבד מתחיל להתרומם מהרצפה בגללו.

הגעת מהר הביתה 😃

אגב, בהמשך למה שדיברנו בחד"כ:

אם תרצה לבדוק איזו נוסחא הכי נכונה אני מדדלפט ביום שלישי, אפשר לעשות 1on1 כמו פעם קודמת:)

נ.ב: אין לראות את הכתוב למעלה כהצהרת משקלים ולכן אין סיבה לחוב לראק.

מספרים יפים ומעוררי סקרנות 😃
אני מקווה שעד יום שלישי אתאושש מהאימון של היום ונוכל לשחזר את ההצלחה של הראש בראש הקודם שעשינו.

פנקייק חגג את סוף המסה עם PR והראה שקאצ'וק צריך להתחיל להיזהר 😃

זו לא חגיגה בלי incin - הוכתרת אצלי באופן רשמי לקמיע מוטיבציה 👑
ותודה אבל באמת שקטונתי, קאצ'וק עובד ברמה אחרת לגמרי.

מאוד, עם קאצ'וק ברקע אתה אוטומטית יכול להוסיף ל1RM שלך עוד 10 ק"ג, המוט לבד מתחיל להתרומם מהרצפה בגללו.

חחח... מסכים! מניסיון.

---------- התגובה התווספה ב 01:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:58 ----------

תודה חברים:)

מיקי מתמרן בין העבודה למשפחה, הוא מתאמן מתי שיוצא לו.

מי מכם סגר דדליפט 192.5X5?

עשיתי 180X7 (הייתי אמור לעשות חמישייה אבל לא היה לי נעים מ-incin אז עשיתי 7).

אמיר מושעה (לא יודע למה), אבל בכל מקרה המשקולות מתחת לעקבים רק גורמות לך להישען קדימה ולגלוש עם הבירכיים. אתה מעקם את מפרק הכף יד בצורה קיצונית כשאתה מחזיק את המוט. בנוסף, הפוסי פוד רק מונע את היציבות של המוט על הגב וזה לא בטיחותי בעליל.

אחי, אתה לא יכול לבקר את אמיר. יש לו סקוואט פעמיים משקל גוף ל 5. הוא מעבר לכל ביקורת.

לא רוצה לפוצץ תחגיגה, אבל יש הרבה תיקונים לסקוואט. גיל זה לא פרמטר "שיגן" על העובדה שהטכניקה הזאת זוועתית. אם ילד בן 15 מסוגל ללמוד לעשות סקוואט כמו שצריך, גם בן אדם בן 40 יכול.
לפחות בסרטון הראשון זה מה שאני ראיתי - הברכיים גולשות, לא יוצאות החוצה כלל. יש קפיצה כזאת בסוף התנועה אחרי היציאה מהבור, העקבים עולים למעלה וכל הכובד עובר לאיזור האצבעות ברגליים. הנעליים די דופקות תעיניין..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית