הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חומרים לעבודה

Avielkr

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
אני צריך להכין עבודה למורה לספורט שלי על עקרונות פיתוח מאסה, תזונה, אימונים ותהליכים הקורים בגוף, במקרה רגיל לא היה אכפת לי אני התאמנתי הרבה זמן ואני יכול לחרטט משהו אבל אותו מורה לספורט הוא גם מרצה באוניברסיטה על ביוכימיה ויש לו תואר של ביומכניקה וחוץ מזה הוא לא אוהב אימונים בחדר כושר הוא מאמין שאפשר להשיג הכל בצורה טבעית בקיצור - אי אפשר לרמות אותו.

הקטע זה שאני לא יודע איפה להתחיל אפילו זה נושא ענקי, אם יש לכם עצות או חומרים שיכולים לעזור אני אשמח.

תודה מראש!

מרצה באונברסיטה בביוכימיה עם תואר בביומכניקה שהוא גם מורה לספורט בבית ספר תיכון? נשמע לא הגיוני. למה שמרצה באוניברסיטה ירצה לקבל שכר רעב בתור מורה ספורט?

מרצה באונברסיטה בביוכימיה עם תואר בביומכניקה שהוא גם מורה לספורט בבית ספר תיכון? נשמע לא הגיוני. למה שמרצה באוניברסיטה ירצה לקבל שכר רעב בתור מורה ספורט?

אין לי מושג איך עובדים דירוגי שכר למורים בביה"ס. אבל בתחומי המדעים ומדעי החברה
נתקלתי לא פעם במורים בעלי תואר שני ואף דוקטורטים. (לדוג' מרצה שלי לפיסיקה באוני' מלמדת מת' ופיזיקה בביה'ס תיכוני)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית