עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי כל מני נושאים על התוכנית אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. ראיתי כל מני גרסאות לתוכנית אבל אני לא יודע מה רלוונטי ועובד, ואיזו תוכנית אני יכול לאמץ.
"זקני הפורום" שכן עשו את התוכנית, אתם יכולים להמליץ לי איזו גרסה עדיפה?
א. מצאתי את עצמי בחודשיים האחרונים עושה ריסטים בכל מני תרגילים, מגיע לאותו איזור שיא שהיה לי ונתקע שוב, אפילו שעליתי קצת במשקל. די מיציתי את ההתקדמות הלינארית.סתם שאלה , למה אתה בכלל חושב על תוכנית בסגנון הזה?
ראיתי כבר את הדיון הזה אבל יש שם כל מני חילוקי דעות. ראיתי שיש כל מני גרסאות לתוכנית גם במחינת תרגילים.. למשל, כמה ימים שאני אמור לעשות לאנג'ים וכל מני תוספות שלא ראיתי במקומות אחרים. אין לי מושג מה לעשות, בגלל זה אני רוצה לדעת מניסיון של מישהו שכן עשה את התוכנית באיזה אופן הוא עשה אותה..
ראיתי כבר את הדיון הזה אבל יש שם כל מני חילוקי דעות. ראיתי שיש כל מני גרסאות לתוכנית גם במחינת תרגילים.. למשל, כמה ימים שאני אמור לעשות לאנג'ים וכל מני תוספות שלא ראיתי במקומות אחרים. אין לי מושג מה לעשות, בגלל זה אני רוצה לדעת מניסיון של מישהו שכן עשה את התוכנית באיזה אופן הוא עשה אותה..
אם זאת התוכנית אז אני כנראה שאוותר כי זה לא מה שחשבתי שזה. חשבתי שתיהיה התקדמות של RM3/RM1 בנוסף לנפח אבל אין. אולי אני אתחיל את התוכנית של גלן פנדליי.
אם זאת התוכנית אז אני כנראה שאוותר כי זה לא מה שחשבתי שזה. חשבתי שתיהיה התקדמות של RM3/RM1 בנוסף לנפח אבל אין. אולי אני אתחיל את התוכנית של גלן פנדליי.
למען הסר הספק אנחנו מדברים על אותה התוכנית פה?אני חושב שכדי שתעשה את התוכנית של גלן, MOO עשה איתה התקדמות מטורפת.
רן - עשיתי 2 ריסטים כבר מאז שהגעתי ל160 קילו. שתיהם בגלל טכניקה לא טובה ועכשיו שהטכניקה נראת הרבה יותר טוב (למרות שאני קורס קצת פנימה אבל לפחות זה רק זה) התחלתי להתקדם בחזרה. אני לא חושב שאני אתקדם עוד הרבה אם אני בכלל אצליח להגיע ל157 (אימון אחרון היה יום לא משהו ואפילו 147 קילו לא הצלחתי)תעשה ליניארית שוב (עם ה3 שבועות לקחת את המשקל אחורה)
אחרי 1-2 ריסטים בסקוואט תתחיל גלן פנדלי