הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סמולוב

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
ראיתי כל מני נושאים על התוכנית אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. ראיתי כל מני גרסאות לתוכנית אבל אני לא יודע מה רלוונטי ועובד, ואיזו תוכנית אני יכול לאמץ.
"זקני הפורום" שכן עשו את התוכנית, אתם יכולים להמליץ לי איזו גרסה עדיפה?

בעזהי"ת

ראיתי כל מני נושאים על התוכנית אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. ראיתי כל מני גרסאות לתוכנית אבל אני לא יודע מה רלוונטי ועובד, ואיזו תוכנית אני יכול לאמץ.
"זקני הפורום" שכן עשו את התוכנית, אתם יכולים להמליץ לי איזו גרסה עדיפה?

דיון קודם.

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה , למה אתה בכלל חושב על תוכנית בסגנון הזה?
א. מצאתי את עצמי בחודשיים האחרונים עושה ריסטים בכל מני תרגילים, מגיע לאותו איזור שיא שהיה לי ונתקע שוב, אפילו שעליתי קצת במשקל. די מיציתי את ההתקדמות הלינארית.
ב. אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן שלי על תרגילים שפחות משמעותיים לי - פרס, בנצ' וכו'.
ג. הסקוואט תמיד היה התרגיל הכי חשוב לי, הגיע הזמן להגשים חלום ילדות.

ראיתי כבר את הדיון הזה אבל יש שם כל מני חילוקי דעות. ראיתי שיש כל מני גרסאות לתוכנית גם במחינת תרגילים.. למשל, כמה ימים שאני אמור לעשות לאנג'ים וכל מני תוספות שלא ראיתי במקומות אחרים. אין לי מושג מה לעשות, בגלל זה אני רוצה לדעת מניסיון של מישהו שכן עשה את התוכנית באיזה אופן הוא עשה אותה..

בעזהי"ת

ראיתי כבר את הדיון הזה אבל יש שם כל מני חילוקי דעות. ראיתי שיש כל מני גרסאות לתוכנית גם במחינת תרגילים.. למשל, כמה ימים שאני אמור לעשות לאנג'ים וכל מני תוספות שלא ראיתי במקומות אחרים. אין לי מושג מה לעשות, בגלל זה אני רוצה לדעת מניסיון של מישהו שכן עשה את התוכנית באיזה אופן הוא עשה אותה..

ראה בקישור ש-coldfire נתן שם. וגם הוא וגם moo עשו סמולוב - עקוב אחרי כל מה שהם כתבו שם.

• פותח/ת השרשור
יש גרסא למתחילים בספר של פבל משהומשו, לאנשים שלא שונאים את החיים שלהם. אני עשיתי, לא יודע כמה זה עזר כי אני לא בודק 1RM.

iUIE.jpeg

אם זאת התוכנית אז אני כנראה שאוותר כי זה לא מה שחשבתי שזה. חשבתי שתיהיה התקדמות של RM3/RM1 בנוסף לנפח אבל אין. אולי אני אתחיל את התוכנית של גלן פנדליי.

אני חושב שכדי שתעשה את התוכנית של גלן, MOO עשה איתה התקדמות מטורפת.

איזה גלן? שיעשה טקסס קודם כל .. לינארית זאת תוכנית שמעבדת עניין מהר מאוד
סלח לי אבל 150 סקואט זה לא משקל לגלן וסמולוב*

תעשה ליניארית שוב (עם ה3 שבועות לקחת את המשקל אחורה)
אחרי 1-2 ריסטים בסקוואט תתחיל גלן פנדלי

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכדי שתעשה את התוכנית של גלן, MOO עשה איתה התקדמות מטורפת.
למען הסר הספק אנחנו מדברים על אותה התוכנית פה?
http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/

תעשה ליניארית שוב (עם ה3 שבועות לקחת את המשקל אחורה)
אחרי 1-2 ריסטים בסקוואט תתחיל גלן פנדלי
רן - עשיתי 2 ריסטים כבר מאז שהגעתי ל160 קילו. שתיהם בגלל טכניקה לא טובה ועכשיו שהטכניקה נראת הרבה יותר טוב (למרות שאני קורס קצת פנימה אבל לפחות זה רק זה) התחלתי להתקדם בחזרה. אני לא חושב שאני אתקדם עוד הרבה אם אני בכלל אצליח להגיע ל157 (אימון אחרון היה יום לא משהו ואפילו 147 קילו לא הצלחתי)
אתה מציע לי להמשיך להתקדם עד שאני אתקע ואז להתחיל עם הריסטים, יש טעם? או שאני אעבור לגלן?
תודה

בליס - אני מתגייס עוד שנה ומתכנן להשאיר את טקסס לסוף ככה שאני אסיים עם האימונים בטעם רע חחחח

נערך לאחרונה:
אחרי טקסס יעוף לך הסקואט.. תוכנית מדהימה לסקואט
וכל מי שעשה אותה כהלכה יעיד על כך

• פותח/ת השרשור
אוקי למרות שאני כן אתגייס בלב כבד, למרות שתכננתי משהו אחר.. אתם שכנעתם אותי.. אבל קודם שאני אדע עוד כמה להתקדם עם הלינארית

גלן פנדלי וטקסס זה אותה מתכונת של עבודה ההבדל היחיד זה שגלן פנדלי בנויה כפירודיזציה (שמתאימה למי שלא יכול להתקדם ליניארית), וטקסס זו התקדמות ליניארית משבוע לשבוע
ככה שאתה יכול לעשות טקסס אם בא לך

אני אישית מעדיף את הליניארית

• פותח/ת השרשור
וההבדל בין התוכנית הלינארית של ביל סטאר (5X5) לבין הטקסס זה רק הנפח בסטים? טוב טקסס הנה אני בא 😵‍💫🥊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית