הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המושבניק השמן שמרים יותר ממך

חזק מאוד.
איך נקרא השיר ברקע?

אני חושב שצריך לבדוק אם אתה עדיין נחשב raw עם הכובע הזה 😃

חזק מאוד.
איך נקרא השיר ברקע?

אני חושב שצריך לבדוק אם אתה עדיין נחשב raw עם הכובע הזה 😃

היחיד שלהם שיצא טוב, כל השאר לא משהו-גרועים.

אביב, אם זה נחשב קל אצלך, אני יונה.. נעים להכיר:
images

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

היחיד שלהם שיצא טוב, כל השאר לא משהו-גרועים.

אביב, אם זה נחשב קל אצלך, אני יונה.. נעים להכיר:
images

לא הבנתי ? וכן חוץ מהאחרונה שהלכה עם קצת קושי הכל עלו לי ללא מלחמה , וזה נחשב אצלי קל, אולי הסרטון מטעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא הבנתי ? וכן חוץ מהאחרונה שהלכה עם קצת קושי הכל עלו לי ללא מלחמה , וזה נחשב אצלי קל, אולי הסרטון מטעה.
כבוד++, הלוואי והסטים הכי קשים שלי היו עולים כמו הסט ה"קל" שלך 🙌
אגב, "גלישת" [לא בדיוק, אין מילה אחרת..] הברכיים קדימה עד למצב כזה, נחשב סביר בLB? אם כן, אז אני צריך לתקן את הסקוואט שלי..

ת׳אמת פה קצת גלשתי יותר מדי כי התומכי ברכיים כל שנייה התקפלו לי קלפי מטה (קטנים כבר חחחח) אז זה שיבש לי שם את הריכוז

תאמין לי איך אני מקנא בך שאתה מתאמן ככה בבית כשהמאמן ההומו במכון שלי עומד מאחורי ומסתכל לי על התחת בסקוואט כמו סוטה מין אני מאבד לגמריי את הריכוז

תאמין לי איך אני מקנא בך שאתה מתאמן ככה בבית כשהמאמן ההומו במכון שלי עומד מאחורי ומסתכל לי על התחת בסקוואט כמו סוטה מין אני מאבד לגמריי את הריכוז
אני חושב שלא היה מנוס מזה שאני לא יתאמן בחדר כושר , אנחנו גרים במושב ולא בעיר ככה שהנסיכות רק ייחרפנו אותי וחוץ מזה התאמנתי פעמים אחדות בחדר כושר , ואני באמת מודה על כל רגע שאני מתאמן בבית ויכול לעשות מה שבא לי .

נ.ב שיגעת אותי עם החתימה הזאתי חח .

ת׳אמת פה קצת גלשתי יותר מדי כי התומכי ברכיים כל שנייה התקפלו לי קלפי מטה (קטנים כבר חחחח) אז זה שיבש לי שם את הריכוז
באיזה תומכים אתה משתמש? שלי אחרי כל חזרה מתקפים או זזים וכבר נקרעים ועושים לי בעיות..
בסוף אני ישקיע בשרוולים של רהבנד כמו של אושר 🤘

זה מבצע מיוחד כלקוחות קופת חולים כללית , אם אתה לקוח של כללית מושלם/זהב/פלטיניום לך לקופת חולים הקרובה ותקנה אותה ב8 שקל לאחד

אימון נפח ההתאוששות בימים האחרונים לא הייתה 100 אחוז בוא נגיד ככה:
סקוואט:
140 5*5 משקל קל , מתיש !!!!!
בנ'ץ:
82.5 5*5 קשהה אחרי הסקוואט , אני כבר חוזה מה הולך להיות בתכנית הזאת חח
דדליפט:
167.5 *5 מעולה !!!
אימון אששש מכינים עכשיו כמויות מסחריות של סושי , תמונה תעלה שלא יגידו שיש לי חוב לבאן !

אימון נפח ההתאוששות בימים האחרונים לא הייתה 100 אחוז בוא נגיד ככה:
סקוואט:
140 5*5 משקל קל , מתיש !!!!!
בנ'ץ:
82.5 5*5 קשהה אחרי הסקוואט , אני כבר חוזה מה הולך להיות בתכנית הזאת חח
דדליפט:
167.5 *5 מעולה !!!
אימון אששש מכינים עכשיו כמויות מסחריות של סושי , תמונה תעלה שלא יגידו שיש לי חוב לבאן !
לא מקבלים חוב לראק בלוג...

אימון קל :
התנאים :
בשל מזג האוויר החדר כושר בבית שלנו היה פשוט כמו שלולית גדולה , פשוט כך !!! רציתי ללכת לחדר כושר באשקלון אבל לא היה לי איך , אמרתי לא אכפת לי איך אני יעשה את האימון הזה בדם וייזע !!!
פרונט סקוואט:
85*3
סקוואט רגיל:
2*5*90 קילו זה פשוט לא היה אפשרי לעשות פרונט בתנאים הללו
פרס:
5*3*50 לא האמנתי כמה זה היה קל בהתחשב בעובדה שנחתי אולי דקה וחצי שתיים בין הסטים
מתח:
10*3 סט ראשון היה ברצף עם הסט האחרון של הפרס ודווקא הוא היה הכי קל 😃
אימון של 20-30 דקות
כל כך מסופק !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית